Kremlin ankka

Uusimmassa Viestimies-lehdessä (2/2023) on hyvä kirjoitus: Informaatiopuolustus. Pitkässä kirjoituksessa käsitellään myös Ukrainan sotaa.

Lainaan sivulta 24 pätkän: ”Venäjän sanaan ei luoteta. Aiheesta onkin sanonta. ”Jos se kävelee kuin ankka, vaakkuu kuin ankka, ui ja lentää kuin ankka ja kieltää olevansa ankka, on se todennäköisesti Kremlin ankka.””

3 vastausta artikkeliin “Kremlin ankka”

 1. Itselleni avauksesta tuli lähinnä mieleen venäjäkortti, jonka käyttäminen onkin aika oiva keino hiljentää ja kontrolloida toisten ihmisten ilmaisua sekä ajattelua, lätkäisemällä vaan yksinkertaisesti venäjäkortti toisen päälle, johon tietenkään kukaan ei voi eikä halua heittää vastalausetta, koska kyseessä on sota.

  Semmoista sitten.

 2. Tänään oli jommassa kummassa iltapäivälehdessä että Putin on ensimmäistä kertaa sodan aikana saanut kritiikkiä venäläiseltä medialta. Mutta tuskin Putinin syrjäyttäminen paljon mitään muuttaisi.

  1. Putinin syrjäyttäminen ei todellakaan muuta mitään.

   Venäjä on KGB-diktatuuri, jonka kasvoina toimii tällä hetkellä Putin. Mikään ei muutu sillä, että keulakuva vaihtuu.

   Venäjä on ollut imperialistinen roistovaltio jo noin 500 vuotta, on sitä nyt ja tulee olemaan jatkossakin, ihan siitä riippumatta mikä on järjestelmä ja kuka näyttää olevaan johtaja.
   https://jput.fi/Imperialistinen_Venaja.htm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *