Demari pelleilyä

Kaasu-Lipponen syyttää Saksaa kaasukauppojen suhteen vaikka juuri hän itse lobbasi Kremliä firmoineen ja nyhti miljoonat eurot taskuihinsa  ja välitti Suomen turvallisuudesta paskat. Tässä se on pahnan pohjimmainen punainen, eikös tällekin Putin myöntänyt prenikoita…

9 vastausta artikkeliin “Demari pelleilyä”

 1. Moni muu ei tiennyt/uskonut mihin VenäjäPutin tähtää. Paavon kaksi kautta pääministerinä ja vei puoluetta muutaman piirun oikealle jota silloin kauhisteltiin. Mennyttä on Paavon aika ja valta.

 2. Lipponen oli pragmaattinen ryssä. Pragmaattisuudesta monessa politiikan alassa pisteet, mutta putinin nuoleskelusta miinus.

  Hänellä on yhtä vähän varaa osallistua julkiseen keskusteluun kuin esko aholla. Sillä erolla että Lipponen ei ole suoraan vastuussa tuhansien suomalaisten kuolemasta. Välillisesti toki vastuussa Ukrainan uhreista, kun sotaa rahoitti.

  1. Suomessa kuolee/ tapetaan/ rääkätään ja teurastetaan 85 miljoonaa maaeläintä vuodessa — eikä lihanhimo paksunsuolensyöpineen ole lieventymässä, vaan minunkin entinen vegaanilääkäritapailukumppani joutuu triplakumikäsinein sorkkimaan näitä asiakkaita, jotka kilpaa vaativat lisääntyvien elintasosairauksiensa hoitoa sitten.

   Tähän nähden Lepposen tai Lupposen teot ja sanomiset lienevät aika pientä, enkä ainakaan itse anna kanssaihmisten sotakiiman pyyhkäistä minua omilta agendoiltani.

   ”Paljon punaista lihaa sekä makkaraa, leikkeleitä ja lihavalmisteita syövät sairastuvat muita enemmän paksusuolen syöpään, kakkostyypin diabetekseen sekä sydän- ja verisuonisairauksiin.

   – Paksusuolen syövän ja punaisen lihan yhteyttä pidän selvänä. Muiden kohdalla voi olla kyse myös yleisesti epäterveellisistä elintavoista. Lihan liikasyöntiin liittyy myös muita riskejä, kuten paistamisen yhteydessä syntyvät yhdisteet ja raudan kertyminen elimistöön.

   Vähentämisestä ei ole minkäänlaista haittaa, Fogelholm sanoo. Proteiinia on nykyruokavaliossa muutenkin riittämiin.”

   (https://yle.fi/a/3-11809545)

  2. ”Viereisessä karsinassa Sibelius ja Sorjonen työntävät päätään aidan välistä. Ne ovat kohta 18 kuukauden ikäisiä lihanautoja ja viedään sitten Outokumpuun tai Paimioon teurastettaviksi.

   Sibeliuksessa ja Sorjosessa on molemmissa noin 350 kiloa myytävää lihaa. Pekkala saa niistä tällä hetkellä 3,30 euroa kilolta.

   Kun liha on kulkenut lihatalon linjaston läpi kauppaan ja siihen on lisätty arvonlisävero, Sibeliuksen ja Sorjosen hinta on noussut noin 10–30 euroon kilolta, riippuen onko pakkauksessa jauhelihaa vai sisäfilettä.”

   (sama lähde kuin edelläkin)

   — Miten on kehitysvammaisten ihmisten tai ihmisten laita, kuinka monta kiloa halpaa lihaa meistä saisi jonkun toisen lajin edustajan ravinnoksi? Miksi ihmisen elämästä tehdään apokalyptinen haloo, kun joka tapauksessa emme hyödytä ketään muita lajeja tai mitään tällä planeetalla paitsi omaa itseämme?

 3. Mihin perustuu tuo toveri nimike selityshän on hyvin yksinkertainen kun kaverinsa saa itse valita
  Työkaverin valitsee työnantaja siksi nimike toveri terv tepivaari

 4. Toveri sanana on vanha ja sillä on nykykielessä monta versiota.
  Miten olis kaveri – kaveria ei jätetä.
  – Kovassa nykysuomessakin se kaveri jätetään …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *