Edelleen, Putin odottaa Trumpista pelastajaa.

Olen aiemminkin asiasta kirjoittanut. Mikään ei ole muuttunut ja ns ”vapaan maailman johtaja” voi hyvinkin kaataa koko Ukrainan ja ajaa NATOn alas. Trump on edelleen se pahin vaihtoehto presidentiksi Yhdysvalloille. Maailmanlopun edessä…

Asiantuntija: Tätä Trumpin voitto tarkoittaisi Ukrainalle https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009790024.html

6 vastausta artikkeliin “Edelleen, Putin odottaa Trumpista pelastajaa.”

  1. Asiantuntija: Tätä Trumpin voitto tarkoittaisi Ukrainalle https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009790024.html

    ”Trumpin suhtautuminen Ukrainaan tiedetään. Hän väittää pystyvänsä lopettamaan sodan yhdessä päivässä. Ikävä kyllä hänen mielessään se todennäköisesti tarkoittaisi, että tuki Ukrainalle lakkaisi ja se yritettäisiin pakottaa jonkinlaiseen epäedulliseen kompromissiin Venäjän kanssa.”

  2. Voinee pilata myös koko euroopan. EU itsessään on hapero kokonaisuus jopa suomen vahvana pitävä saksa. USA erikoisuus on jos ja kun rikoksista syytetty valitaan?

  3. Yhdysvaltojen presidentillä on toki laajat valtaoikeudet, mutta en ole aivan varma siitä, että pystyykö presidentti yksin kokonaan sen enempää estämään kuin sallimaankaan Ukrainan tukemista, ainakaan pitkässä juoksussa.

    Pitää ottaa selvää.

  4. Jos Trumppa yrittää vallata Suomen Putinin mieliksi, niin hänen kannattaa koota armeijansa mustanahkaisista, sillä puolet suomalaisista kieltäytyy ampumasta kohden mustaa miestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *