Huomenta te kaikki synnittömät ensikiven viskojat.

On tämä vouhkaaminen rasismista saanut jo yliluonnollisia piirteitä maassamme ja tehdään ongelma sellaisesta jota ei ole olemassakaan siinä muodossa ja laajuudessa kuin minkä sen vasemmiston mielikuva ja taivaanrannan maalarit haluavat näytettävän.

Ja jos ja kun joku tai jotkut kokevat joutuneensa rasismin uhriksi, niin kysymyksessä on toden näköisesti ja etten sanoisi varmuudella syrjintä, johon kyllä jo nyt löytyy pukstaavit lakikirjan sivuilta, eikä tarvitsisi uutta pyörää keksiä.

Rinnastaisin nyt tämän rasismivoihkeen samaan huu haa lokeroon ilmastonmuutoksen kanssa, kun ihmiset pelotellaan sellaisella jota ei ole olemassakaan.  Onhan toki ilmasto muuttunut, mutta se on muuttunut aina alkuräjähdyksestä asti ja ihmisen toimin haluttaisiinpa tai ei, niin maapallo pyörii radallaan ja toistaa kylmän ja lämpimämmän syklien muotoaan maailman loppuun asti.

Suomalaiset on aivopesty uskomaan että me voimme toiminnallamme pelastaa maailman hukkumasta paskaan hukkumalla siihen itse.  Ja samoin on maailman köyhien kohdalla, pelastamalla  maailman köyhät tappamalla Suomen köyhät nälkään.

Kun tarpeeksi vain höpötetään ja kuiskitaan Suomalaisten korvaan että olet paha paha paha, niin osa kansasta tämän tarinan uskoo nielemällä Rapalan  koukkuineen.

Ja onhan se paha saanut jo ihmisen olemuksen Suomessa, kun perussuomalaiset ovat kaikkien hyvien ihmisten kusitolppana, kun omaa henkistä hätäänsä lorottelevat omille varpailleen.

Perussuomalaisille tulisi myöntää lääketieteen Suomi Nobel, kun ovat antaneet enemmistölle Suomen kansasta kanavan oman sisäisen pahanolonsa purkautumiseen ulos, sillä jos ei tätä olisi, niin hyvin todennäköisesti tarvittaisiin suuri määrä uusia ”Kellokoskeja” näiden päänsisäisen paineen helpottamiseen.

Mutta perussuomalaiset ovat immuuneja näille kaikille hölynpölyille mitä mailmanparantajat ja syleilevät meille uskottelevat, eletään jalat maassa, eikä jokaisen olkiukon ja akan perässä kirmata kuolemanpelossa, se tulee ajallaan jokaiselle, eikä tarvitse sitä jouduttaa minkään uskomusismien tarjoilemana.

11 vastausta artikkeliin “Huomenta te kaikki synnittömät ensikiven viskojat.”

 1. Arvi, toisaalta pitää kyllä tunnustaa, että nauraa on saanut hörhöjen pesukarhujahdeille yms. ja ovathan ne menneet sukkana sisään tämänkin foorumin syvänpään höyrypäille.

  Onkohan se muutoin rasismia kun Pietarsaaressa ei tahdo saada suomenkieliset palveluja omalla äidinkielellään?

  1. Ajattelin että mikä sana näitä käsittelemiäni ismejä parhaiten edustaa, niin olkoon se ABSURDI ( järjestön, mieletön jne )

   1. Niin, huvittavinta on se mitä hullumpaa joku kuunatsijahtaaja keksii esittää sitä varmemmin se uppoaa ”parempiin ihmisiin”.

    Puhumattamattakaan, että samoja ihmisiä kiinnostaa yksityishenkilöiden väliset viestit vuosien takaa, mahtaa oma elämä olla kyllä ihan helvetin ankeaa.

    1. Juontuisikohan näiden hyvien ihmisten käytös jo lapsuudesta, kun kukaan ei ole ottanut syliin ja sanonut heidän olevan tärkeitä.

      1. 🤣
       Sinä kun olet Mika näitä päänsisäisistä hallusinaatioista kärsiviä hoidellut ammattilisesti, niin onkohan heidät rakastettu hengiltä ja annettu evästykseksi aikuisuuteen se kuuluissa kuoleman suudelma.

       1. Niin, en tiedä, mutta kait sitä jotkut vaan syntyvät virheettömiksi ja erheettömiksi.

        Toivottavasti ottavat eväät matkaan kun katsovat peiliin ettei käy kuin…

        ”Narkissos saapui koskemattomalle ja peilityynelle vuoristolähteelle ja kumartuessaan juomaan siitä hän huomasi oman kuvajaisensa. Hän rakastui tähän välittömästi ja ihaili kuvajaisensa jokaista piirrettä suudellen sen huulia. Väsymys ja nälkä eivät saaneet häntä poistumaan kuvansa äärestä, ja niin hän kuihtui lähteen äärellä, kunnes lopulta kuoli pois”

        🤣🤣🤣

 2. Olosuhteiden pakosta jouduin kuuntelemaan Mikan kuvaamaa Narkissosta, joka suuressa itsetunnossaan kertoi olleensa erään firman Päällikkö.
  Mieleeni tuli, että nämä suuret päälliköt ovat niitä, jotka eivät osaa mitään itse, joten heidät on laitettu johtamaan, etteivät aiheuta suurempia vahinkoja.
  Jotkut tosin onnistuvat silti, esim. VTV:n Päällikkö.
  Muitakin johtavia aasintuntijoita on viimeaikoina tv-uutisissa haastateltu, joista olen ajatellut, että voiko toi olla joku johtaja.

 3. Jospa asia on niin että kansa ei tiedä kuinka pienellä järjellä maailmaa johdetaan terv tepivaari

  1. Varmasti se on teuvo juuri niin.
   Edellisenkin hallituksen jäljiltä jäi suuri määrä edustajien aasintuntijoita työttömäksi ja joille nyt maksetaan ns. sopeutumisrahaa järjettömiä määriä.
   Menisivät oikeisiin töihin, mikäli he niin osaavia ovat!

 4. Arvi on siinä oikeassa, että useille syrjinnän muodoille on jo laissa pykälä.

  Ongelma vaan on ettei ketään kiinnosta. Olen lukuisia ja taas lukuisia kertoja auttanut maahanmuuttajaystäviä pistämään palautetta tapauksista, jossa on ilmiselvää syrjintää.

  Ketään ei kiinnosta. Ei kunnan, ei valtion viranomaisia, ei tarkastusviranomaisia, ei poliisia.

  Joten ehdotan: mitäpä jos keskityttäisiin edes noudattamaan nykylakeja ilman että huudetaan koko ajan uusia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *