Järkyttävää tuo persujen propagandan massavyörytysyritys

Kirjoitus perustuu perussuomalasien Jarmo Nahkamäen US- blogiin, jossa hän ihmettelee median käytöstä estää hänen propagandaansa . Esimerkkinä Keskisuomalainen-lehti. Pyrin kertomaan kommenteissani, mistä on kysymys ja miksi päätoimittaja toimii niin kuin toimii.

Persut yrittää massavyöryttää massahuttua paikassa kuin paikassa kuten täälläkin.

Onneksi on vastuullinen JSN- neuvosto, jolla on tiukat säännöt ja, joita ylittäessä ollaankin nopeasti raastuvassa. Raastupaan ei pääse kovin helposti some-alustoilta, joissa on  omat sääntönsä.

Sain kirjoituskieltoa 24 tuntia Keskisuomalaiseen – STT:n moderointi on pakaralihaksesta | Uusi Suomi Puheenvuoro

18 vastausta artikkeliin “Järkyttävää tuo persujen propagandan massavyörytysyritys”

 1. Tämä on oikeasti melkoinen ongelma, josta somea elääkseen tekevät tietävät paljon. Tappo-uhkaukset, jatkuva trollaaminen, yhteistyökumppanit, jotka eivät maksa laskujaan ja joilta laskutuskaan ei saa perittyä, kun ovat velkaa kaikkialle jne. — lopulta yksityisen henkilön on parasta hankkia tiimi, jolle delegoi paskan perkaamisensa, operoiden suurilla alustoilla, joilla joukkovoima pitää huolen trollien vastatrollailusta sekä ilmoitusten tekemisistä moderointiin, joka sitten sensuroi. Se on tätä aikaa, kukaan ei tarvitse eikä kenenkään tarvitse saada paskaa niskaan.

  Instagramista olen tykännyt.

 2. Tästä Hesarista alkaa tulla vähän ja yhä enemmän Seiskaa muistuttava lehti. Käskee minuakin tilaamaan sen kahdeksi viikoksi, vaikka minä äskenkin luin sitä kirjautuneena.

 3. Hesari on valittanut nyt julkisesti että valtion pitäisi tukea sitä kun ihmiset eivät halua enää moisesta sonnasta maksaa.

  Minä maksan laatujournalismista merkittäviä rahamääriä jatkuvasti. Hesari ei ole laatujournalismia. Jos he ryhtyvät tekemään laatujournalismia, maksan siitä.

  Heillä on taito ja kyky siihen, mutta ei halua. Ehkäpä siperia opettaa.

 4. HS ja Yle-1 ovat median kriittisten mittarien ja myös ykeisötutkimusten mukaisesti Suomen luotettavimmat mediat.

  Tässä hallitusohjelman tavoitteet:

  https://www.medialiitto.fi/elinkeinopolitiikka/hallitusohjelmatavoitteet-2023-2027/

  Se, mitä HS- kritiikkinä kerroit vaatii kyllä aikamoiset perustelut ”moisesta sonnasta”.
  Journalismi kun ei perusta mitään yhden änkyrän omakohtaisista mieltymyksien tai vastenmielisyyksien kohteista saati suosi mitään puoluekantaa.
  Voisin arvata, ettei HS:n kulttuurikriitikot saata miellyttää moniakaan.
  Eikä se, että HS noudattaa mitä korkeinta mediakriittisyyttä, mutta myös se, että heidän toimittajakuntansa on valtakunnan terävintä huippua ärsyttäessäänkin.

  1. YLEn puolueettomuudesta hallitusta kohtaan kirjoittaa Kalervo Kummola näin:

   Odottelen innolla, milloin Ylen uutiset löytävät jonkun tutkijan, joka näkee jotain hyvää hallitusohjelmassa. Nyt sinne on haettu 2 kuukautta lähes päivittäin joku tutkija tai asiantuntija kertomaan ohjelman haitoista.

   1. Kale kysyy ihan oikein. Eihän siinä hallitusohjelmassa ole mitään muuta hyvää, kuin se, että se joilla on, ei oteta ja se joilla ei ole, otetaan. Jos kokoomus siitä tykkää ?

    Kale ei vastannut, kun kun kysyin häneltä ihan suoraan että, eikö olisi parempi, että kokoomuslaiset itse hajottavat hallituksen mahdottomuuteensa kuin, että antaa RKP:n tai persujen tehdä se yllättäen. Ei vielä ole vastannut.
    Eilen jätin kysymättä samaa Aleksi Jäntiltä, kun tapasin.

    1. Aikamoinen mysteeri ettei mitään hyvää kun niin paljon kuitenkin kansa äänesti noita hallitusohjelman laatineita puolueita

     1. Alle puolet. Ja siinäkin vain se ahneempi puoli yrittää toteuttaa väen väkisin Suomen vastenmielisintä hallitusohjelmaa vain yksin oikea laidan kanssa.
      Ja siksi se tulee epäonnistumaan pahasti pahimman polarisaation vuoksi sitten Suomen lähihistorian.

      1. Tuo alle puolet pitää paikkansa mutta on myös saivartelua. Pakko on minun päättäessäni keskustelun osaltani tästä asiasta todeta että on kohtuutonta väittää että hallitusohjelmassa ei ole mitään hyvää ja että umpimielinen yksisilmäisyys on ylen hedelmätöntä.

       1. Matti, siinä on se osuus hyvää, jonka voi myös laajempi osuus parlamentarismista hyväksyä kuin vain hallituspuolueet. Mutta, mikä se on ? Siitä ei ole vielä yhtään äänestystä olemassa, edes kokonaisuudesta.
        Se ei ole umpimielisyyttä.

 5. Itse annoin oman televisioni pois, koska se oli pölyyntynyt minulla eteisen kaapissa ja vei säilytystilaa.
  En maksa mistään suoratoistopalveluista, en viihteestä, en digilehdistä — ja vielä vähemmän ymmärrän sitä, kun ihmiset lukevat iltsikoita, avaten päänsä kuin roskakorin kannen, ahmien ja hamuten tuota alatyylisen syöttökoneen tykistä sarjatulitettua loputonta silppua, kuin heidän sosiaalinen elämänsä olisi siitä riippuvaista.

  Kuka haluaisi odottaa kuin aivoton orja tai koira saadakseen jonkun muun kokoaman teevee-viihdesisällön jonkun toisen määrittämänä kellonaikana? Siksikö, että voi yhdessä keskustella Voice of Finlandista?

  Ihmekös, jos nämä samat aivottomiksi kuluttajiksi itsensä taannuttaneet ottavat kritiikittömästi vastaan myös heille syötetyn persupropagandan, josta heille esitellään tietysti vain mainoskerros karikatyyrimäisine viherjuomamainoksineen (Purra), auktoriteetin vahvistajineen (Halla-Ahon & Orpon ikä, sukupuoli ja koulutus) sekä pohjolan villapaitamainoksineen (Sara Seppänen, tuo taivaanraikas metsureiden enkeli).

  Oikealla mainoskuorrutteella mikä tahansa menee läpi ja kun on pätevä sometiimi sekä mukavat erityisavustajat vastailemassa omasta puolesta kansalaisten yhteydenottoihin, niin hyvänen aika ihan tuntuukin siltä, että minut huomataan, kun Riikkakin ihan itse vastaa jokaiseen meiliini — kyllä nuo Perussuomalaiset sitten välittävätkin meistä, niin pahasti ohitetuista ja kaltoinkohdelluista, sorretuista suomalais-raukoista, joita kukaan ei edes huomaa yleensä telkkarista, kun telkkari vaan porisee omiaan.

  1. Riittää, kun kokoomuksesta ulos potkittu lapitar katsoo suoraa silmiin mainoksesta osoittaen sormellaan sinuun, sinut huomaten: ”minä olen SINUA varten töissä”.

   1. On se RKP sentään jotain vahtinut, ettei kokoomus kokonaan ollut rasistien kuljetettavana. Nopeasti hallitus nurin, niin Suomi pelastuu persuillekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *