10 vastausta artikkeliin “Eduskuntavaalit: Suuri vaalikeskustelu”

  1. Taitaa kuitenkin olla niin, että Riikka Purralla on synnynnäinen ominaisuus joka vaikuttaa hänen puheeseensa, joten…?

    Nyt kuitenkin juuri seuraan paneelia ja oli aika hauskaa huomata se, miten kaikkia muita vaikutti huvittavan Marinin purkaus soterahoituksesta, enkä ihmettele, puhuu aivan puuta heinää.

    1. Ääni suhisee kun Riikka on puhumassa…muilla ei.

      Marin on ajettu nurkkaan…se syyttelee vain Kokoomusta joka asiasta…taitaa 630 000€ asuntolainan lyhennys painaa kun PM hommat loppuu…

  2. Surukseni joudun toteamaan ministeri Ohisalolle, että Nasan toiminta itse asiassa on rakettitiedettä, vaikka hän toista kovasti väitti.

    1. ”Nasa mittasi todelliset CO2-päästöt yli 100 maasta ja Suomi on hiilinielu.” (Tekniikka & Talous)

  3. Ei meille ainakaan mitään ylimääräisiä suhinoita kuulunut. Ehkä se tuli muiden kateudesta, nimittäin tällä kertaa oli Purra porukan paras. Essayah seurasi aika lähellä, muista ei oikein pysty sanomaan mitään.

    1. Katso uusintana YLE Areenasta. Hänen mikki suhisee, varsinkin alussa. Mutta se siitä.

      Purralta tuli hyvin juttua ja varsinkin Ohisalo ja Marin ei osannut perustella sanomisiaan. Harkimo on kuin pelaisi nappulaliigassa eikä tällä tasolla kuin muut…

  4. Sellainen kuva tuli että erityisesti Saarikko ja Marin ovat julistajia, kuin lahkolaissaarnaajalla ei on ainoa totuus hallussaan ja tuomarin oikeudet tuomita toisin ajattelijat.
    Kaiken kaikkiaan puuduttavaa kuultavaa, ei keskustelua, lähinnä moneen kertaan sanotun toistoa.
    Vielä tuli mieleeni, muistankohan oikein että yksi SOTEn päämääristä oli tehokkuudella saavutetut kustannussäästöt, taisi olla höttöpuhetta.

    1. Sotea perusteltiin mm. miljardien säästöillä.
      Runsaat 2 kk aloituksen jälkeen ollaan menossa ainakin miljardi vuodessa kalliimmalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *