Trump haalinut kannattajiaan vastustamaan hänen viemistä oikeuteen!

”TRUMPIA odottaa mahdollisesti rikossyyte vaalirahoituslain rikkomisesta liittyen aikuisviihdetähti Stormy Danielsille maksettuun vaitiolorahaan.

Politico-lehden lähteiden mukaan Trump voi saada suuren valamiehistön laatiman syytteen joko maanantai- tai keskiviikkoiltana paikallista aikaa. Trump itse on arvellut tulevansa pidätetyksi tiistaina.” (IS)

(Kuva: Twitter Forbes xxx)

Miltä kuulostaa! Yksikään ex presidentti tai presidentti yleensäkään ei ole Yhdysvalloissa moiseen tilanteeseen joutunut.

Vielä kun selviää Venäjän vaikuttaminen 2016 Yhdysvaltojen vaaleihin Trumpin eduksi niin siinä se on Orange naamalle kakku tulossa 😅

Ei savua ilman tulta! Poikansa  Trump JR on raivonnut netissä koko yön (yö Suomen aikaan)

 

11 vastausta artikkeliin “Trump haalinut kannattajiaan vastustamaan hänen viemistä oikeuteen!”

    1. Lisäys:

      Samaan aikaan kun Trump on vaarassa saada hilut ranteisiin ja joutua putkaan, samaan aikaan sosialisti Biden tukee Ukrainaa taas 350 miljoonan dollarin edestä sodassa Venäjää ja Putinia vastaan.

      Jos Trump olisi nyt presidentti Ukraina ei saisi dollarin dollaria tukea, luultavasti ilman Yhdysvaltojen tukea noin 30 miljardia dollaria jonka Biden on lahjoittanut materiaalina ja rahana, olisi Venäjä vallannut jo viime vuonna Ukrainan.

      Putin luuli Bideniä heikoksi ja NATOa hajanaiseksi (Trump halusi hajoittaa koko NATOn) …vaan kuinkas kävikään.

  1. On se vaan kumma, kun Suomessakin on noita trumppeliuskovaisia ja putinan perseen nuolijoita.

    1. Minusta on outoa että osa ihmisistä voi pitää vaikka tälläisen kuvaa seinällä ja puolustaa tälläisen järjettömiä lausuntoja ja tekemisiä….

      1. Niinpä ja varsinkin maissa, missä ihmisillä onn mahdollisuus saada tietoa vapaasti ja elää ja puhua vapaasti.

  2. Välttämättä kyse ei ole ”Trump – uskosta”, vaan uskoakseni itseni lisäksi on muitakin, jotka edelleen uskovat länsimaiseen oikeuskäsitykseen ”syytön kunnes toisin todistetaan” – näkemyksineen kaikkineen. Tällöin ”stalinististista oikeuskäsitystä” mukaileva toiminta, jossa syyllinen on jo etukäteen tiedossa ja vain rikosta pitää etsiä, tuntuu erittäin vieraalta ja jopa pelottavan totalitaristiselta.

    Youtubesta voi katsella/kuunnella vaikkapa Alan Dershowitzin näkemyksia asiasta: https://www.youtube.com/watch?v=QBl9EIWuXMQ

    1. Eihän tässä ole kyse rikoksen etsimisestä – muiden kuin trumppeliuskovaisten mielestä.
      Kyse on siitä, että trumppelia epäillään useista rikoksista ja ne ovat menossa oikeuteen asioiden selvittämiseksi ja sen mukaisesti päätettäväksi.
      se, että trumppeli tekee asioista ”noitavainoa” ja poliittista ajojahtia, on oma lukunsa, koska trumppeli ei halua, että häntä kohdellaan samalla tavalla kuin jotakuta muuta kansalaista.

      1. Trump on yksi parhaita Putinin tukijoista eli Trumpin tukijat on Putinisteja. Näin se menee. Ja ne tietää sen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *