Ukraina uhraa ja tapattaa kansaansa meidän ihanteiden puolesta.

Ukraina on sotanäyttämö, jossa niin Ukraina kuin sitä tukevat tahotkin taistelevat niiden arvojen puolesta, joissa läntinen sivistys,-ja oikeusvaltioperiaate on ollu vallitsevana ja ohjaavana, mutta nyt kun se on uhattuna, niin silloin on ainoa mahdollisuus taistella vastustajan säännöillä joissa lukee, että sodassa on kaikki mahdollista ja sallittua.

Ei tätä sotaa tulla voittamaan ainakaan kansanvälisiin lakeihin ja ihmisoikeuksiin vetoamalla ja niitä noudattaen, sillä vastustaja pyyhkii omalla oikeustajullaan niillä perseensä.

Kaikilla sotaan osallistuvilla on omat intressinsä ja niin on myös Venäjällä ja sitä tukevilla tahoilla ja on aivan turhaa meidän olla moralisteja sodassa ja tuomita venäjää tukevien maiden toiminta.

Nyt kovaan ääneen ollaan tuomitsemassa Kiinan osallistuminen venäjän tukemiseen, mutta heilläkin on omat intressinsä ja jos ne ei ole meidän mieleemme, niin he katsovat kuitenkin asiaa omista kansallisista lähtökohdistaan, niin silloin ei siinä ”lännen vuorisaarnat” paljoa paina.

Nyt kun Amerikalla on heikko presidentti, niin nyt Kiinakin käyttää tilanteen hyväkseen ja se joka odottaa sodan pian loppuvan, niin sen toiveen voi kyllä unohtaa, sillä Kiina on sellainen voimatekijä Venäjän taustapiruna, että saatana Moskovassakin voi nukkua yönsä rauhassa.

Eikä se sota sieltä mihinkään eskaloidu, sillä ennen suo kuivuu kuin Venäjältä ja Kiinalta ammatsiooni loppuu, joten kuuma sota muuttuu jäätyneeksi vuosiksi eteenpäin ja jos nyt Putin sattuisi kuukahtamaan, niin saattaa olla että seuraava on vieläkin sotaisampi Dimitri Medjeveden.

3 vastausta artikkeliin “Ukraina uhraa ja tapattaa kansaansa meidän ihanteiden puolesta.”

  1. Nyt kun ”venäjä asiantuntijat” sanovat että, Putin ja hänen lakeijansa on käyttänyt jo kaikki pelimerkkinsä loppuun, niin siksi toin esiin vähän toisenlaisenkin lähestymistavan vallitsevassa sodassa, sillä vaikka en olekaan sota-asiantuntija, niin sen tiedän varmasti, että Venäjä ei tule valloittamiltaan alueilta poistumaan, ei rauhan eikä sodan säännöillä ja paljon vielä tulee Djeprellä verta virtaamaan ja tarvittaessa ja ahdistettuna se takuulla turvautuu myös ydinaseeseen ja sellaista riskiä länsi ei ota, joten …..

    1. ”Heikko presidentti”???????????
      Trumppeli olisi huoletta antanut ryssän tuhota Ukrainan antamatta ynhtään patruunaa edes Ukrainalle.
      Sama typeryys tapahtuisi, jos trumppelista tulisi uudelleen presidentti ja joku muu reppari olisi pahasti samaa mieltä.

  2. Tarvittaisiin uusi Ronald Reagan. Entinen Washingtonin kirjeenvaihtaja, edesmennyt Aarne Tanninen sanoi että Reagan on paras presidentti mitä USA:lla on ollut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *