Halla-Aho sanoo sen ääneen: ”Venäjä on gangsterivaltio!”

Jussi Halla-aho: Suomen pitäisi reagoida Venäjän temppuihin – ”Venäjä on ryhtynyt avoimesti gangsterivaltioksi” (IL)

Sekä Jussi haluaa meiltä heti vastatoimia 🇫🇮👍

”Perussuomalaisten kansanedustajan Jussi Halla-ahon mukaan Suomen tulisi reagoida vastavuoroisesti siihen, että Venäjä on jäädyttänyt Suomen edustustojen pankkitilit Venäjällä.” (KSML, IL, IS)

Ei mitään armoa asian suhteen. Toimitaan vastavuoroisesti. Jokainen ymmärtää mitä nyt pitää tehdä. Jäähdytetään myös venäläisten edustustojen pankkitilit vastatoimena Venäjän agressioon.

Ja turha on mennä sillä linjalla että ”ei provosoiduta kun provosoidaan”, tämä käännä poskeasi kun toiseen poskeen lyödään saa loppua.

Kyllä nyt pitää vastata juuri samoilla toimilla kuin rikollisvaltio tekee meille ilman mitään syytä. Ei meidän kannata barbaareiden kanssa toimia kuin herrasmiehet konsanaan.

Sekä niin pitkään kuin Venäjää johtaa sotarikollinen ja maa käy hyökkäyssotaa itsenäistä Eurooppalaista valtiota Ukrainaa vastaan, niin pitkään meidän tulee olla todella tiukkoja toimissamme Venäjän agressioita vastaan.

Suomi on jo lähettänyt Venäjälle nootin.

Itse ehdottaisin että suljemme venäläisten edustustot Suomessa kokonaan, eihän niissä ole kuin sotilaspuolen saaneita tiedustelu-upseereita, onko yksikään oikea diplomaatti…?

Loppuu se kiristäminen!

Omat pois Venäjän edustustoista, jatketaan toimia sitten kun Venäjän diktaattori on sotaoikeudessa ja jonkinlainen järkevämpi hallinto on maassa. Sitten rauhan aikaan.

9 vastausta artikkeliin “Halla-Aho sanoo sen ääneen: ”Venäjä on gangsterivaltio!””

 1. Halla-aho on aivan oikeassa asian suhteen.

  Hieman asian sivusta, mutta en ymmärrä miksi Venäjän toimista ei uutisoitu jo huhtikuun lopussa jolloin tilien jäädytys tehtiin?

  Kenen toimesta asia pidettiin pois julkisuudesta?

 2. Olemme kääntäneet toista poskea aika kauan. Ehkäpä tarpeeksi kauan.

  Jussilla on poikkeuksellisen laaja ja inhorealistinen ymmärrys venäläisestä mielenmaisemasta.

  1. Nostan kyllä hattua että hyvin kouluttautunut Jussi on perillä myös ukrainalaisista niin kulttuurin kuin historian osalta sekä näkee myös siitä vinkkelistä venäläiset…minä en siihen pysty.

 3. Onko Markolla jotenkin tylsää elämässä, vai miksi kaipaat provokaatiota? Eikö se riitä, kun lukee uutisista kotimaisista ilmakivääri-tapauksista?

 4. Niin, nyt pidetään kiinni siitä että ei anneta asiassa tuumaakaan periksi.

 5. Halla-Aho taisi alkumetreillä todeta, että riittävän voimakas vastaisku säästäisi ihmisiä – jotain sinne päin korjatkaa en muista sanasta sanaan. Ei saanut kannatusta ja nyt tahkotaan jo toista vuotta ekä tiedetä mitä pitäisi tehdä?

 6. En voi muuta tähän sanoa kuin on tuo sota kurja juttu ja valitettavasti ei näy valoa tunnelin päässä 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *