Kunhan pikkuisen vain taas valehtelen …koska Marin

Pakkohan se oli pistää. Tämä tyyppi petti äänestäjänsä, koska Marin niin se on in ja pop koska ”Marin on kaunis” , se riittää punaisille…🤔

”En ole lähdössä kansainvälisiin ympyröihin, vaikka Sdp häviäisi. Olen täysin sitoutunut kansanedustajan työhön.” – Sanna Marin keväällä äänestäjilleen. (IS)

Ja today:

(Kuva:IS)

Eli oli kokoajan menossa muualle. Kysymys: ”miksi hakea kansanedustajaksi jos työt on muissa maissa, entäs jos kaikki 200 kansanedustajaa toimisi samalla tavalla?”

SDP on päästäneet käärmeen sisäänsä, näitä tulee lisää jatkossa ja moisen puolueen äänestäjät äänestää näin ”ei mitään itselleen”…miettikääpä näin.

Tyyppi valehtelee, mitä muuta tämä valehteli,,,

7 vastausta artikkeliin “Kunhan pikkuisen vain taas valehtelen …koska Marin”

 1. ”…entäs jos kaikki 200 kansanedustajaa toimisi samalla tavalla?”

  — Vau mikä idea, siis kunpa toimisivatkin; myöskin ministerit hallituksessa sekä eduskunnan puhemies! Tätä todella olen salaa toivonut, sitä paitsi Riikka Purra räpsyttelee silmiään näin jo kautensa alkumetreillä siihen malliin uupuneen-hermostuneesti, että osa hänessäkin varmaan toivoo, että pääsi hetkeksi vaikka kuun rauhaan.

  Mutta kauniisiin naisiin. Täytyy todeta rehellisesti, että joku osa minussa tuntee vetoa heihin. Mariniin en sillä lailla ole juurikaan tuntenut, paitsi joihinkin hänen kesän päivettämiin kuviin, jossa hän hymyilee meikitönnä. Mutta noin muuten tykkään ja inspiroidun aidosti kauniista naisista, johon kauneuskäsitykseen minulla toki mahtuu aika laajasti kaikenlaisia ihmisiä. 🙂 Myös miehissä minua viehättää tietynlainen feminiinisyys ja naisellinen kauneus.

  Kerran vuosia sitten minut houkuteltiin öiseen limboon, eli suomalaiselle lihatiskille, jossa hieman känniporukkaani pitkästyneenä lähdin huvikseni itsekseni vähän kiertelemään yökerhossa — ja kuinkas silmiini sattui aivan tavattoman kaunis yksin tanssiva ja tanssiessaan itkevä nainen mustassa pitsimekossa. Kuin magneetti veti tuo uskomaton ilmestys minut puoleensa, ja sopivan lämpöisessä hiprakassa hipaisin kuvanhaunista naista ranteesta kysyen huolestuneen-ihastuneena, oliko hänellä kaikki hyvin.
  Nainen kyykistyi välittömästi lohdulliseen hymyyn valahtaen viereeni ja kuiskasi korvaani, että oli hänen syntymäpäivänsä. Katsoimme toisiamme merkitsevästi silmiin, ja kysyin häneltä, että mitä ihmettä kuvankaunis nainen tanssii yksin synttäreinään? Jälleen nainen oli pelkkää hymyä ja kysyi, halusinko tulla hänen kanssa vessaan, jossa olisi helpompi puhua.
  Niin tapahtui ja hänestä tuli ystäväni, jolle myöhemmin jopa luovutin yhden estyneistä älykköpoikasistani, joka ei kerta kaikkiaan valitettavasti todennäköisesti edelleenkään tiedä, mitä haluaa, muttei sekään mitään enää haittaa 🙂

  Kauniit naiset ja miehet ovat kiehtovia, etenkin kun heillä on vähän rikkinäinen ja kylmän etäinen persoona.

 2. En ole aiemmin lukenut Jussin Scriptaa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

  Seuraava näyte on ajalta vuosia ennen Tony Blairin päätymistä nykyiselle linjalleen, joka näyttää noudattavan Jussin käsityksiä yhdessä jos toisessakin asiassa.

  Varoitus: 2/3 kansasta ja 1/3 kansanedustajista ei ymmärrä seuraavasta näytteestä juuri mitään.

  https://www.halla-aho.com/scripta/valonpilkahduksia_ja_mordorin_yota.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *