17 vastausta artikkeliin “Lämmintä”

 1. Itse laitoin toppatakin päälle. Eräät naapurit ehtivät jo valittaa kuumuutta kun toukokuussa oli muutama päivä lämmintä. En voi kuin ihmetellä joitain suomalaisia.

 2. Toukokuun keskilämpötila saattoi hyvinkin olla alle normaalin, mutta sellaista uutista saa varmaan odottaa kuin kuuta nousevaa. Jos olisi ollut yli normaalin, niin olisi uutisoitu kissankokoisin kirjaimin.

  1. Niinpä…no, nyt on hyvä tehdä semmoista mökillä mitä ei kuumalla kehtaa. Ostin myös pari uutta retki/mökkivalaisinta. Teen niistä jonkin arvion vielä kun testailen niitä.

 3. 9 astetta , mutta reipas luoteistuuli saa tuntumaan kyllä kylmemmältä.

  Ei ole pariin päivään viitsinyt edes kalassa käydä tuulen vuoksi, mutta huomenna pitää mennä tai loppuu proteiini jääkaapista.

  Ajattelin pitkästä aikaa käydä pohjaonkea kokeilemassa, matoja jo kaivoin.

 4. Mulle on sopiva kesä ilma n 20 plus astetta sen päälle ei ole minulle sopivaa keliä terv tepivaari

 5. No Timo nauti vaan minä tekisin kyllä kuolemaa liikaa minulle terv tepivaari

 6. Minä juuri äsken katsoin mittariin ja senäytti +7 astetta, vaikka aurinko paistoi. Joku hetki sitten tulikin rakeita taivaan täydeltä, eikä paistanut aurinko.

  Minä sain aamupäivällä perunat maahan, kun aikaisin aloitin. Ihan pienen postimerkin kokoisen maan vaan teinkin ja kuokalla vetelin vaot. Neljä viisi viiden metrin tehdasta tuli tehtyä, mutta mitäs sitä näin yksinäinen, saapa sitten uudet perunat ainakin.

  1. On jo 🥔 perunat maassa…ei taida ”ilmastonlämpeneminen” edistää kasvua

 7. Nuot Markon karvakorvakaverit ei tarvii toppaliivejä näyttää olevan että vain isäntä on viluinen terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *