Loppui se tuleminen ja koko raja menee kiinni jos yrittävät muualta!

Laitan Wille Rydmanin kirjoituksen X-sivulta tähän. Erinomainen kirjoitus!

”Venäjä on nykyjohdollaan häikäilemätön roistovaltio. Se kokeilee muiden maiden horjuttamiseksi kaikkia sellaisia keinoja, joilla se arvelee saavansa aikaan sekasortoa ja kaaosta.

Venäjä ohjaa nyt Suomen rajoille onnenonkijoita kyselemään turvapaikkaa juuri siksi, että Venäjä tietää, että tämä on usein ollut Suomen heikko kohta. Venäjä tietää, että Suomessa on viime vuosikymmeninä vallinnut merkillinen hyväuskoisuus kaikenlaisia rajanylityspaikoilla kerrottuja sepitteitä kohtaan.

Venäjä toivoo, että suomalaiset olisivat jälleen kerran yhtä naiiveja ja hyväuskoisia. Venäjä toivoo, että rajalla kerrotut nyyhkytarinat tepsisivät ja että suomalaisten aika ja resurssit menisivät jälleen kerran ”17-vuotiaiden” fahadfiraksien elämänvaiheiden selvittelyyn.

Eikä Venäjää varmaan haittaisi sekään, jos mukana saataisiin ujutettua Suomeen muutama terroristikin tai vähintäänkin sopivalla tavalla FSB:n hyppysissä oleva agentti.

Se, joka tällaisessa tilanteessa hourailee jotain universaaleista turvapaikanhakuoikeuksista, toimii juuri Putinin toivomalla tavalla ja pelaa täydellisesti Kremlin pussiin.

Onneksi maassa on nyt toisenlainen hallitus kuin mihin Suomessa aiemmin on totuttu. Jos raja täytyy panna osittain kiinni, tämä hallitus tekee sen. Jos se täytyy panna kokonaan kiinni, sekin tarvittaessa tehdään.”

Lähde:

11 vastausta artikkeliin “Loppui se tuleminen ja koko raja menee kiinni jos yrittävät muualta!”

 1. Tällä hetkellä ryZZä🇷🇺, tuo vanha vainolainen ohjaa maleksijoita mm Kuhmon suunnalla olevalle rajalle. Seuraavana on varmaan mm Raja-Jooseppi kuten 2015-2016.

  Lähde:
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3e767943-f293-474e-8ad6-55b540582750

  Hallitus päätti sulkea raja-asemia – Yle: Nyt Vartiukseen saapunut turvapaikanhakijoita

  RyZZä🇷🇺, tuo vanha vainolainen tulee huomaamaan ettei Suomen kanssa ole leikkimistä, koko raja tullaan silloin laittamaan kiinni. Se ei ole meiltä pois vaan heiltä, sieltä käy Suomen puolella mm linja-autoja jotka tuo maatuskat ostoksille sekä he joilla on FIN lätkät tai muu EU maan lätkä rekkarissaan, nämä lentelee sitten Suomesta vaikka Pariisiin kenkäostoksille. Ei tule, eikä lentele enää.

  Se on Harasoo, kun piarasoo! Davai. Heippa! Valot voi sammuttaa rajalta ja portit lopullisesti kiinni A.S.A.P.

   1. Olin sitä mieltä jo 10 vuotta sitten, että tuo häiskä kuuluisi PS-puolueeseen ja kuinkas sattuikaan. Havaitsin myös Keskisarjan persahtavuuden, mutta arvelin, että hän saattaisi valita sitoutumattomuuden. Mutta sopiva opetusministeri olisi hän.

    Kyllä Karjalaisestakin vielä hyvä persu tulee.

 2. Hallituksen päätös oli hyvä avaus, mutta se tuskin jää vielä riittäväksi.

  Nyt jo pohjoisen raja-asemalla on pyöräilijöitä.

  1. Koko itärajan sulkeminen tarkoittaisi käytännössä diplomaattien poisvetämistä ja Venäjä taitaa luottaa siihen, että Suomi ei siihen lähde.

   1. Venäjä on innokas kusemaan omiin muroihinsa. Jo nyt päästettyjen raja-asemien sulku tarkoittaa erittäin merkittävää tavarakuljetusten tyrehtymistä ja kustannusten nousua kun niitä siirretään pohjoiseen.

   2. Kaikki raja-asemat kiinni jos tilanne ei muutu ja diplomaatit pois Moskovasta. Me ei Venäjää tarvita, ne tarvii meitä.

 3. Näin Virossa, sama Suomeen!!!

  ”– Tänä aamuna kahdeksan Somalian kansalaista yritti tulla Viroon Narvan kohdalta. Koska heillä ei ollut Schengen-viisumia tai oleskelulupaa, heille annettiin rajalla maahantulokielto ja heidät ohjattiin takaisin Venäjän puolelle, Läänemets totesi lehdistötilaisuudessa.”

  Viron sisäministeri: Venäjä päästi Somalian kansalaisia Viron rajalle ilman maahantulo-oikeuksia
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009996944.html

 4. Wille on oikeassa.

  Parempi olisi kuitenkin ollut pistää koko itäraja kerralla kiinni. Koiran häntääkään ei kannata katkaista pätkä kerrallaan.

  1. Nyt käy varmasti niin että ryZZä🇷🇺 ohjaa oleskelijoita pohjoisimmille raja-asemillemme. Kun nämä saa oleskelijoita tarpeeksi tullaan sulkemaan loputkin raja-asemat. Se olisi meille paras ratkaisu.

   Ja alkaa se Vanjaakin viduttamaan kun mukavuuksia karsitaan nyt kovalla kädellä:

   Venäläisiä jää nyt rajasulkujen takia lennoilta – viimeinen bussi Pietariin lähtee kello 16
   https://www.is.fi/autot/art-2000009998444.html

   ”PIETARILAISLEHTI Fontankan mukaan lentoyhtiöistä ainakin Finnairin asiakaspalvelu on kieltäytynyt hyvittämästä rajasulun vuoksi käyttämättä jääneitä lentolippuja venäläisasiakkailleen.

   Venäjän ja Suomen väliä on tähän saakka liikennöinyt kolme linja-autoyhtiötä eli Sovavto, Ecolines ja Lux Express. Kyseisten yhtiöiden kaikki vuorot Suomeen ja Suomesta on perjantai-illasta lähtien peruttu.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *