Manna Sarin väittää että porvarihallitus = IKL

Eli, jos PS ja Kokoomus perustaa porvarihallituksen on se Manna Sarinin mielestä sama kuin meillä olisi fasistinen IKL Suomessa…🆘🆘🆘!!!

Kysymys kuuluu: ”Kuinka paljon SDP:n PM:n pitää vielä pelotella lisää kansaa että saavat ääniä laariinsa?”

Tämä on punaisen PM:n tapa käsitellä mediaa. Eli luodaan vastakkainasettelua ja peloitellaan kansaa siitä kuinka käy jos et äänestä niinkuin minä käsken!

Ohessa illan tentistä lyhyt video:

 

17 vastausta artikkeliin “Manna Sarin väittää että porvarihallitus = IKL”

  1. Omassa avauksessani kysyin ”mahtoiko Marin mokata sinimustassa”, no en tiedä mokasiko, mutta sivistyksensä niin omansa kuin myös sokaistuneiden kannattajiensa osalta osoitti.

    1. Kun tuon laittamani Twitterin lyhyen videon (on julkinen) katsoo niin ei uskoisi että eletään Suomessa 2023? 100 vuotta taaksepäin mentiin ajassa!

      1. Punademari, narsistinen, nirppanokkainen ja vallanhimoinen on pahin mahdollinen yhdistelmä.

        1. Meni Manna lupaamaan vielä että AY-liikkeet alkaa maksamaan veroa…siinä tuli vaalien alla ns ”vappusatanen” …ihan lööperiä. Tuota ei AY hyväksy ja jos Manna jatkaisi PM:nä niin pyörtäisi puheensa 😅😅😅

  2. Kyllä se verotus on hyväksytty mm teollisuus liitossa
    Mutta melko varmaan teollisuus liitto vaatii myös vastinetta verorahoilleen terv tepivaari

  3. Jonkinlaista alatyyliähän se on puhua sinimustasta, varmaan kyllä kovin harkittua. Jos persut ja kokkarit lähtisivät samoile linjoille yhdistäisivät ehkä pienen sirpin ja vasaran demarien uuteen sannamarin imagoon.

    1. SDP polkee nyt miinaan…ei toisten haukkumisella Suomessa pärjää…🤔

    1. ”On myös mahdollista, että pääministeri oikeasti pitää oppositiota fasisteina. Hän on kenties jo teininä omaksunut vasemmistonuorten piireissä itäsaksalaisen määritelmän, jonka mukaisesti Berliinin muuriakin kutsuttiin nimellä antifaschistischer Schutzwall.” (Eero Mäkinen/Twitter)

      Voi olla että tulipunainen PM on kasvanut ”kieroon” tämän suhteen…🤔

    1. Tässä painotan juuri että Marinin ulostulo on tyhmää juuri vaalien alla…kaikenlainen toisten syyttely nyt vie varmasti epävarmat äänet pois heiltä…

      Sekä julkinen syyllistäminen yhtä puoluetta rasismista koskee sen n 600 000 jäsentä…en moista PM:n tehtävässä laukaisi…

  4. Netistä poimittua:

    ”Me voidaan saada kohta pääministeri, kuka ei huuda, joudu käymään huumetesteissä, biletä teinien kanssa ja lupaile hövelisti omin päin valtion omaisuutta pitkin maailmaa. Eli siis aikuinen pääministeriksi. Mukava ajatus!”

  5. Olen äänestänyt perusuomalaisia jo pitemmän aikaa ja aion äänestää näissäkin vaaleissa. Jos se tekee minusta rasistin/fasistin Sanna maarian mielestä, en voi kuin valittaa.
    Tämmöistäkö se sitten on, kun Siwan kassahenkilöstä leivotaan pääministeri😉.

  6. Kun sisäasiainministeriö oli lakkauttanut Lapuan Liikkeen Mäntsälän kapinaan osalistumisen johdosta järjestivät lakkautetun liikkeen aktivistit kokoukset mm. Seinäjoella ja Lapualla joissa päättivät perustaa uuden lakkautettua korvaavan puolueen. Näin perustettiin Hämeenlinnassa v. 1932 Isänmaallinen Kansanliike (IKL). IKL muodosti vuoden 1933 eduskuntavaalissa vaaliliiton Kokoomuksen kanssa. Vaaliliitto sai vaalissa 10 paikkaa vähemmän kuin Kokoomus oli yksin saanut edellisessä vuoden 1930 vaalissa (sic). Vaaliliitto oli päättänyt että vasta eduskuntaryhmien järjestäytyessä kukin edustaja päättää liittyykö Kokoomukseen vai IKL:ään. Kokoomuksen valitsi 18 edustajaa ja IKL:n 14. Jonkin aikaa näytti siltä että IKL vyöryttää koko Kokoomuspuolueen. Vasta kun J.K. Paasikivi, merkittävä valtiomies myös sisäpolitiikassa, valittiin Kokoomuksen puheenjohtajaksi v. 1934 hän tarmokkain toimenpitein irrotti Kokoomuksen IKL:sta ja varmisti näin Kokoomuksen itsenäisyyden kansanvaltaisena porvarillisena puolueena erilaisia oikeistoradikaalisia virtauksia (kansallisuus- ja rotuopit ja johtajaperiaate) omaksuneesta IKL:sta.

    Nähtäväksi jää kestääkö Paasikiven poliittinen suurtyö Kokoomuksen sisällä – Kokoomuksen ja IKL:n pesäero ja eri linjoille lähteminen – nyt myös näiden vaalien jälkeen vuonna 2023. Jos se ei kestä vaan puolueet palaavat kohti v. 1933 asetelmia, on se sitten kansan tahto. Sen kanssa on sitten elettävä ja kansanvaltaisin keinoin kamppailtava. Joka tapauksessa pääministeri Marin tästä selvin sanoin varoitti.

  7. ”Ruotsiin perustettiin maailman ensimmäinen rotubiologinen instituutti. Ruotsalaisten kiinnostus omaan rotuunsa ja sen parantamiseen oli saanut vahvistusta Yhdysvalloista, missä ajateltiin pohjoisen ja erityisesti ruotsalaisten edustaman rodun olevan kaikkein arvokkain. Lisäksi Pohjoismaissa vallalla ollut valtiokeskeinen politiikka asetti valtion edun yksilön edun edelle. Sosialidemokraattien valtaannousun jälkeen Ruotsissa tuli 1934 voimaan sterilisaatiolaki. Ruotsi steriloi noin 63 000 epäsopiviksi katsomaansa eugeniikkaohjelmassaan vuosien 1935–1975 aikana. Näistä noin 27 000 steriloitiin vastoin omaa tahtoa tai siihen painostettuna. Steriloiduissa yliedustettuja olivat naiset (93 %), työväenluokka, romanit, tummaihoiset, mielenterveysongelmaiset ja kehitysvammaiset. Vallassa olleiden sosiaalidemokraattien kansanedustaja Karl Johan Olsson julisti vuonna 1941: ”Luulen, että on parempi mennä vähän liian pitkälle kuin ottaa riski epäkelpojen ja heikkomielisten jälkeläisten saattamisesta maailmaan”. Myös Ruotsin hyvinvointivaltion ideologit Gunnar Myrdal ja Alva Myrdal hyväksyivät eugeniikan. Kirjassaan he totesivat, että 10–20 prosenttia kansasta on epäkelpoja. Ongelmana ovat muun muassa ”imbesillit, moraalisesti vialliset ja muuten vaikean perinnöllisen rasitteen omaavat.” – Wikipedia-artikkeli otsikolla ”Eugeniikka”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *