Saatana asuu Moskovassa….ja Tampereella.

En eilen seurannut televisiosta suoraa lähetystä ns.pääministeri tentistä MTV-3.ta ja sen mitä aamutuimaan siitä otteita katselin ja kuuntelin jälkilähetyksinä ja vaikka Mika ja Marko onkin jo oman blogauksena tehneet kyseisestä aiheesta, niin ei kai lisä pahitteeksi ole, koska nyt valitaan sentään suomen seuraavaa pääministeriä.

Ensimmäiseksi tuli mieleeni sanonta, että kun saatana asuu Moskovassa ja kun Marinia kuuntelin ja vaikka en ”kallonkutistaja” olekkaan, niin itse pääperkele pitää kyllä majaansa Tampereella.

Uskomatonta, että meillä on pääministeri, joka fasisti ja rasisti vertailuillaan kiihottaa kansaa vihapuheillaan toisiaan vastaan ja en sitten tiedä onko omankaan koppani purut kaikki ihan kuivia, mutta minä en olekaan suomen johtava päättäjä, joten lienen mielipiteineni harmiton yhteiskunnan rattaissa.  Mutta kun pääministeri, jonka tulisi olla kokoava, ei erotteleva voima ja mielipidevaikuttaja maassamme, hän päin vastoin saattaa sisäisen turvallisuutemme suureen vaaraan ja hajaannuksen tielle ja sen sai jo Benkin kohdallaan karvaasti kokea vasemmistohihhulin hyökkäyksen muodossa.

En sitten tiedä että onko se vihapuhetta kun sanon, että jos niin onnettomasti kävisi että saatana Tampereelta saa jatkopestin, niin nykyisessä valossa hänen henkinen kapasiteettinsa tulisi ensin todentaa siellä missä alan asiantuntemus lepää, eli Niuvanniemi.  Tämä ei ole haitaksi vaan varotoimenpide välttyä nykyistä suuremmilta murheilta, niin hänen kuin koko yhteiskuntammekin katsannossa.

Jos Marin vähänkin tietäisi historiamme synkimmistä vaihesta, niin ennen kuin lähtee omaa kilpeään kiillottamaan ihmiskäsityksineen, niin taitaapa se hänen oman poliittisen kotinsa historia olla veren peittämää, niin vaikuttaa että hän hakee revanssia.

Jos on saatana Moskovassa meille ulkoinen uhka, niin vieläkin suurempi uhka meidän yhtenäisyydellemme ja sisäiselle turvallisuudellemme on nykyine pääministerimme ja herra varjele jos hänelle vielä toisen kerran annetaan avoin valtakirja toimia pyövelinä, niin hänen tekosistaan vastuun kantavat myös kaikki ne, jotka punaisia paholaisia äänestävät ja jotka eivät näe kuinka susi on piiloutunut lampaan vaatteisiin.

 

9 vastausta artikkeliin “Saatana asuu Moskovassa….ja Tampereella.”

  1. Juuri tullut YLEN Gallup onneksi näyttää, että suunta on oikea ja että pyöveli ei jatka hommissaan.

  2. No en ole nähnyt Tampereella asuvaa saatanaa mutta kyä täällä niitäkin voi asua
    Ei vaan ole vastaan tullut hämpillä terv tepivaari

  3. SDP haluaa Suomeen vastakkainasettelua ja sisällissotaa poliittisesti. Todella sairasta. Oli kuvottavaa seurata Marinin alatyylistä käyttäytymistä PS ja KOK edustajia kohtaan ja suurinta osaa suomalaisia kohtaan eilen MTV:n pääministeri tentissä. 🤮🤮🤮

  4. ”Benkin kohdallaan karvaasti kokea vasemmistohihhulin hyökkäyksen muodossa.”

    …oli muuten äärioikeistolainen rasisti, joka on törmäillyt aikaisemminkin !

    1. Oli mikä oli niin vanha viisaus sanoo ettei yksi pääsky kesää tee

    2. Että sillä tavalla, luitko Heikki ka

      Kansanuutisista vaiko Demokraatista, niissä tuollainen kun satu saatettaisiin julkaista varsinkin kun kyse oli äärivasemmistolaisesta anarkistista joka on näitä Paavo Arhinmäen kavereita.

        1. Marin on kuin Suomen Trump, populisti joka huutaa ja syyttelee muita omista virheistään ja kun jää kiinni valheista keksii lisää valheita.

          Eilinen MTV:n tentti oli yksi Suomen törkeimmistä Marinin osalta.

        2. Se nyt ei vaan miksikään muutu, että tyyppi on pitkänlinjan äärivasemmistolainen anarkistihörhö joka on jo vuonna 2007 pidätetty Smash Asem mielenilmauksen yhteydessä, jossa myös anarkisti Paavo hankki kannuksiaan.

          Äätivasemmistolla on hyvin rasistisia kannanottoja juutalaisia kohtaan ja on hyvä muistaa, että Li Andersson on äärivasemmistolainen kuin myös hänen hovinsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *