SDP tippui 18,7% kannatuksellaan…

Tässä mennään Taloustutkimuksen mukaan. PS on noussut SDP:n ohi ja Kokoomus on nyt kärjessä. Tällä tuloksella tulisi selvästi porvarihallitus. En yksi että KOK haluaisi samaa sekasotkua seuraavaksi 4 vuodeksi SDP:n kanssa.

Tässä ei ole vielä Marinin kohuttua IKL puhetta mitattu, kuinka paljon se vie pois SDP:n äänestäjiä vaalipäivänä? Kaikki riippuu nyt nukkuvien puolueesta ja siitä kuinka moni hyppää todellakin pois SDP:n tuhoon vievästä punaisesta kelkasta, löytääkö nämä paremman vaihtoehdon PS tai KOK puolueesta…?

”YLEN kannatusmittauksessa kokoomus on yhä suosituin puolue 19,8 prosentin kannatuksella. Kisa kärkipaikasta on kuitenkin kova, sillä perussuomalaiset on toisena 19,5 prosentilla ja Sdp kolmantena 18,7 prosentilla.

Perussuomalaiset on kiilannut Sdp:n ohi toiseksi suosituimmaksi puolueeksi edellisen Ylen kyselyn jälkeen.

Mittauksen Ylelle teki Taloustutkimus, ja siihen haastateltiin yli 2 500 ihmistä maaliskuun aikana. Kantansa ilmoitti reilut 1 800 ihmistä. Virhemarginaali on kaksi prosenttiyksikköä suuntaansa koko aineiston osalta.”

Lähde:

Yle-gallup: Perus­suomalaiset ohitti Sdp:n https://www.is.fi/politiikka/art-2000009487010.html

5 vastausta artikkeliin “SDP tippui 18,7% kannatuksellaan…”

 1. Kyllähän Marinin IKL-viittaukset tuovat ääniä puolueelle sillä onhan paljon äänestäjiä jotka eivät halua erotta tai eivät kertakaikkiaan erota sävyjä. Mutta mitä jää viivan alle kun plus äänistä vähennetään yhteistyöhakuisempien miinus äänet.

  1. Manna Sarin katselee kun fasistit eli kaavalla PS+KOK=IKL jonottaa leipää….eli näin SDP miettii suuresta osaa suomalaisista…🤔.

   Ei näin käyttäydy sivistynyt PM Suomessa. Tässä on myös Venäjän kaipaama lausunto että Suomessa on fasisteja (natsit…)

   Kyllä tässä annetaan ulkomaillekin myös tietynlainen kuva kahdesta leiristä …punaiset vs fasistit…todella vaarallista politikointia SDP:n ajamana.

 2. PSn musta siipi on ollut taustalla ja se on nostanut Purraa. Kauankohan malttavat?

  1. Ei siellä sellaista ole. Sekä Manna Sarin väittää samaa Kokoomuksesta.

   Hölynpölyä.

 3. Miten demareilla voi olla noin korkea kannatus vieläkin vaikka tämä on ollut Suomen historian huonoin hallitus.

Kommentoi