Massiiviset määrät joukkoja valmiina iskemään Hamasiin

Tässä voidaan nyt seurata Lähi-Idän sotaa jossa voimasuhde on huikea Israelin eduksi kun satoja tuhansia sotilaita ja iso määrä mekanisoituja joukkoja aloittaa maasodan Gazan alueella. Moista ei ole nähty tuolla alueella.

5 vastausta artikkeliin “Massiiviset määrät joukkoja valmiina iskemään Hamasiin”

  1. Tosiasia on että vaikka koko Gaza muutettaisiin kraateriksi, Hamas ei siitä katoaisi tai edes paljoa heikentyisi. Sille on liikaa rahaa ja muuta polttoainetta alueella. En sano etteikö Israelin pitäisi tietenkin vastata terroriin, mutta tulosta ei tule, luulen.

  2. Alue on Espoon kokoinen, siellä pesii 2 miljoonan arabin joukoissa niin paljon Hamasin sakkia että koko paikka pitää vaan jyrätä matalaksi. Siirtykööt asumaan vaikka Iraniin. Siellä on samanlainen meininki.

  3. Pekka Toveri X-sivuilta tietää kertoa:

    ”101.Maahanlaskudivisioonan prikaati siirretään Jordaniaan ja Lähi-Idässä olevia ilmavoimien hävittäjälaivueita vahvennetaan. USA pitänee huolen, että mikään kolmas osapuoli ei pääse puuttumaan Israelin ja Hamasin väliseen sotaan.”

  4. USA turvaa selustaa varmasti lähinnä Iranin ja Hizbollahin varalta.
    Kun katsoo karttaa niin luontevin ratkaisu olisi liittää Gaza Egyptiin johon se kuuluikin vuoteen 1967 eikä kellään ollut valittamista sen suhteen. Palestiinalaisvaltio kahdessa osassa on aika keinotekoinen hanke eikä mikään ”saarto” ikinä helpota niin kauan kuin terroristit pitävät alueella majaa. Israelin muureja ja rajoituksia aina jaksetaan paheksua mutta ne ovat lopulta lievin keino torjua terrorismia. Kovempi keino olisi häätää koko sakki kaikkine tukijoineen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *