21 vastausta artikkeliin “Niin,,,vihervasemmiston hyökkäys torjuttu”

 1. ….pyrkien vahingoittamaan maamme mainetta ulkomailla. Ehkä siinä vasemmisto saattoi onnistuikin. Mutta jo Manu sanoi aikoinaan, ettei tuollaisesta kannata juuri välittää.

 2. Maine hallituksen sisällä se taistelu RKP-PerusS. Jo Niinistökin komensi hallitusta ja kokoomustaustainen hän?

 3. Miten niitä Purran pitäisi sanomisiaan saada anteeksi. Johan nykyhallituksesta lähti yksi ministeri karkuun puheitaan, taisi olla jopa Purran pulueesta.

  1. Anteeksianto voisi ilmetä esimerkiksi siten, ettei hallituksen kaatamiseksi etsittäisi apua ulkomailta, eikä ymmärrettäisi kirjoituksia tahallisesti väärin.

   Opposition tehtävä on viisailla hallitusta eikä tehdä jalkakamppeja portaissa.

 4. Hah, melkoinen salaliittoteoria että Marin ja Andersson olisivat tätä ajaneet. Siellä oli luurankoja kaapissa ja aina on niitä jotka niitä etsivät.
  Entäs jos vaikka Li Anderssonista olisi viime vaalikaudella löydetty jokin vastaava juttu, että olisi jossain vasemmistolaisella palstalla hekumoinut joidenkin ampumisella?
  Omista mokista ei pidä syytellä muita.

  1. Älä sinä hekumoi hekumoinnilla, jota ei ollut muualla kuin mielikuvituksessasi.

  2. Norppa

   Kyllähän Sanna ja Lii taannoin puolustivat vasemmistolaista väkivaltaa ”erilaisena”. Erilaiset tarkoitusperät, erilaiset vammat?

   Vasemmisto on alvariinsa flirttaillut anarkismin idean väärin ymmärtäneiden väkivaltaisten anarkistien kanssa.

   Mutta ei tätä tietoa pidä ulkomaiselle lehdistölle levittää.

 5. No, hekumoinut on vähän liian jyrkkä ilmaus. Mutta puolin jos toisin kevyemmätkin heitot ammuskeluista kaivetaan yleensä esiin.

  1. Ei kannata lentsikassakaan huutaa ”Ny mää ammun AMMUU!” Kyllä siinä on scoudet niskassa ja valtaisat sakot.

 6. Poliitikon ei kannata viljellä kaunokirjallisia ilmaisuja. Pitää kirjoittaa yksiselitteisesti ja yksinkertaisesti.

 7. Ei se noinkaan ole vaan politiikon pitää kirjoitella niin että samalla kirjoituksellaan kumoaa aikasemmin tulleen väitteen
  Taikka sitten niin ettei sitä kaikki edes tajua mitä tarkoitti terv tepivaari

 8. Siksi en kai ole ajatellut aikuisiälläni poliittista uraa kun nuorena kavereiden kesken puhuttiin joskus epäkunniottavasti ihmisistä joita silloin yleisesti kutsuttiin neekereiksi ja mustalaisiksi. Liikaa kai tuli saatua vaikutteita Tarzan kirjoista ja mustalaisten kohdalla uskottiin nuorena mitä kuultiin kylillä puhuttavan heidän työmoraalistaan ja suhteestaan tavaraan.
  Vaikea edes katua tai anteeksi pyydellä kun ei voi ymmärtää laumahenkisyyttään, löysää puhettaan synniksi. Jos vuosia aikuistuttuani olen suhtautunut kaikkiin tasasavertaisina ihmisinä itseni kanssa ja tällä tarkoitan myös persuja ja kommunisteja .

  1. Mustalainen oli ennen normisana. Mustalaisilla oli oma liittokin ja mustalaiset tunnettiin musiikissa ja muissa taiteissa. ”Romani” on tullut kansainvälistymisen myötä. Romanit ovat tosin klaaniporukkaa, eivätkä välttämättä katso hyvällä ulkomaisia romaneja täällä.
   Romaneja on eeuussa enemmän kuin fennoja. Fennojenkin tulee pitää puolensa, kun Karjalaiset ja muut huonokäytöksiset suhtautuvat fennoihin vihamielisesti.

 9. Uudempi geenitutkimus, jota on voitu harrastaa jopa tuhat vuotta sitten kuolleiden hampaiden avulla on mullistanut fennojenkin sukulaisuuden kartoittamista.
  Kun tutustuu asiaan netin kautta tietoihin saattaa eksyä käsityksiin, jotka ovat jo vanhentuneita. Yhteys ruotsalaisiin lienee suurempi kuin mitä vasta hiljan väitettiin eli että hollantilaisyhteys hämäläisiin olisi suurempi. Vai onko tilanne päinvastainen. Huh-huh!

  7 kymmenestä savolaismiehestä omaa jatkuvan miesketjun yli 8000:n vuoden takaisiin mongoleihin, jotka 7000 tuhatta vuotta myöhemmin perustivat suurimman mannervaltion kautta aikojen.
  Meidän hämäläisten tulee olla varovaisia!
  Olen vuosikymmenien ajan pannut merkille savolaisten ylivoimaedustuksen urheilun vauhtilajeissa.
  Kyllä ryssät tekevät virheen, jos yrittävät Savon kautta Suomeen tunkeutua.

  Suomalaisten geenistö on Euroopan monipuolisin, vaikka höntähtävä Siirtolaisasiain ja pakolaisuuden neuvottelukunta PAKSI pitikin geeniemme monipuolistamista pakolaisuuden kautta tärkeänä vielä puoli vuosisataa sitten.

 10. Oli vähän kiire Saleen.
  Kyseessä oli Pakolais- ja siirtolaisasiain neuvottelukunta PAKSI 1990-luvulta.

 11. Onkohan sana mustalainen nykyäänkään loukkaava? Eivätkös itsekin puhu mustalaisista ja valkolaisista?
  Loukkaava sana on ”manne” mutta itse romanit tekivät joskus Manne tv:tä 🙂 Huumorintajua joillakin riitti.

  Tositarina vapaasti kerrottuna:
  Pentti Saarikoski suunnitteli uutta kirjaa ja kiersi jossain lähiössä katsomassa sopivaa miljöötä ja taloa. Epäluuloinen asukas tuli kyselemään millä asioilla herra liikkuu. Saarikoski selitti, että aikoi sijoittaa erään henkilön asumaan katsomaansa taloon. Asukas ilmoitti, ettei se käy, talossa ei ole yhtään asuntoa vapaana. Saarikoski:” Ei kun se on vain sellainen romaanihenkilö…”
  Asukas tulistui: ”Vai että vielä romaanikin, ei tänne kyllä ketään sovi!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *