Nyt huippupalkoille Espanjan lämpöön!

Harvoin on suomalaisille näin hyviä tarjouksia tehty työllistyäkseen suomalaisessa firmassa ja samalla pääsee ulkomaille palmun lehtien alle! On tämä aivan upeaa. Veikkaan että hakijoita on jonoksi asti! Traficom tarjoaa nyt töitä!!! Kannattaa hakea vähän kauempaakin tuonne!

Palkkakin on bruttona eli ennen veroja n 1200€/ kk mikä on upea tienesti! Jos teltassa asuu ja kerjää kaduilla voi päästä tienesteille.

Varsinkin kun Traficomin pääjohtaja Kirsi Karlamaan palkka 2021, Traficom 11 979 €/ kuukaudessa + bonukset. Jonkunhan se on tämän ”johtajan” palkka maksettava! 

Työntekijälle 1200 €/kk ilman bonuksia on ihan hyvin 😅😅😅👍

Lähde:

https://www.iltalehti.fi/tyoelama/a/32b5dc26-e22e-4394-bcc5-5e098f3aa8e0

 

5 vastausta artikkeliin “Nyt huippupalkoille Espanjan lämpöön!”

  1. Suomalaiset tiettyjen alojen firmat haluaa halpatyövoimaa ulkomailta Suomeen ja ulkomailla toimivat suomalaiset firmat haluaa niihin maihin halpatyövomaa suomalaisista työntekijöistä. Jossain mättää nyt todella pahasti

  2. Espanjassa asuu halvalla veneen alla ja iltaisin voi tienata lisätuloja laulamalla ja soittamalla kastanjetteja kadunkulmassa.

    Tästä voitaisiin ottaa mallia Suomeenkin, tunnetusti palkka on suurin työllistymisen estäjä.

  3. Muistan sen MOT:n näistä espanjan aurinkorannikon hommista rikollisille firmoille. Ehkä niiden rinnalla tämä on sentäs parannus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *