20 vastausta artikkeliin “Nyt taisi Kokoomus saada kovimman ehdokkaan eduskuntavaaleihin”

 1. Luuletko tosiaan, että koko Suomi on sotasiipeä, joihin tämä vaikuttaa.
  Toveri on hyvä tyyppi, mutta menetti heti uskottavuuttaan asettumalla ehdokkaaksi. Niin myös Linberg.

  1. Jo alkoi ”sotasiipi”-räksytys entiseen malliin.
   Ilmeisesti asiaperusteita ei tavalliseen tapaan ole, kun tällaiseen pitää alentua.

  2. Tämä on tätä tyypillistä ” sotasiipi” , ”ruudinkatkuista”, ” sotahulluja” tekstiä jota päälleni täältä sain aikoinaan ja olin koko ajan 100% oikeassa, miltä nyt tuntuu Heikki ja muu poppoo…

   1. Meinaatko, että ne myöntävät olleensa väärässä?
    Älä unta nää.

  3. Mitä pirun tekemistä koko Suomella on asian kanssa, Toveri on ehdolla Uudellamaalla ?

 2. Kun käy katsomassa Uudenmaan kokoomuksen ehdokaslistaa niin ei se Toverin läpimeno ole ollenkaan varmaa. Siellä on oikeitakin poliitikkoja ehdokkaina. Saattaa olla yhden asian ”asiantuntijalla” hankalaa läpimeno..

 3. Mielenkiintoinen nimi. Jos katsotaan millä julkisuuden referensseillä noustaan – Marin nousi instagram-suosiolla, ja aikanaan Halme nousi (…millä hel…?), Alatalo nousi laulattamalla mummoja televisiossa, yms.

  Nyt sentäs yksi henkilö on noussut julkisuuden kautta koska omaa todellista osaamista.

  1. Katsoin tuon Tony Halmeesta kertovan dokumentin. Kyllä sen perusteella vennamolaiset käytti hyväksi Halmeen julkisuutta äänien saamiseen. Politiikasta täysin ymmärtätön tyyppi koki kovan kohtalon huomattuaan, ettei ne ennen vaaleja annetut lupaukset pidä paikkaansa. Näinhän nämä vennamolaiset toimii nykyäänkin, valitettavasti

   1. Sinulla kun on outo pakkomielle vennamolaisiin niin mistähän niitä vennamolaisia nykyään sitten löytää, kun täällä on ´”kovan luokan asiantuntijoita” joiden mukaan vennamolaiset lähtivät Siniseen mennei..eiku tulevaisuuteen ?

    Se, että sinun piti katsoa Halmeesta dokumentti saadaksesi selville miten Soini & kumppanit käyttivät Halmetta hyväkseen kertoo siitä, että et kovin tarkkaan ole politiikkaa seurannut.

    1. Täällä on aikaisemminkin todettu, että ei se puolueen nimen vaihtaminen muuta mitään. Kannattaa vaikka katsella SMP:n aikaisia puoluepoliittisia tavoitteita. Nykyään samoja vennamolaisia. Ja mitä tulee Tony Halmeeseen, täytyy olla todella sokea jos ei tajua, että politiikasta täysin ymmärtämätöntä henkilöä käytetään röyhkeästi hyväksi äänien saamiseen. Eikä Tony ole ainoa. Ilmeisesti vennamolaistan tapa on toimia näin..

     1. Iivo, edelleen puheesi on enemmän höttöä kuin asiaa ja omituinen vennamolaisuus fiksaatio ilman perusteita vaikuttaa suorastaan hassulta. Onko sinulla jotain ihan oikeaa sanottavaa?

      1. Juu on. Todista sinä väitteeni vääräksi Mun vastaus löytyy vaikkapa SMP: n puolueohjelmasta vaikkapa 80-luvulta.

 4. Kuule selaa noita ihan keskenäsi, elämme vuotta 2023 ja puheesi vennamolaisista on tosiaan 80 luvulta, joten hyvää jatkoa.

  1. Pekka Toveri on sotaväen tiedustelujohtaja evp. Jos hän pääsee eduskuntaan hän ”hyvänä tyyppinä” puhunee siellä siten kuin kuulijat haluavat kuulla puhuttavan mihin taitoon hänen oletettava kansansuosionsa perustuu. Hän tuskin syyllistyy samaan kun varhainen edeltäjänsä sotaväen tiedustelujohtajana Aladar Paasonen joka jatkosodan aikana piti sodan tilannekatsauksen eduskunnalle ja puhui siellaista mitä kuulijat eivät halunneet kuulla. Nämä valittivat asiasta ylipäällikölle joka määräsi Paasosen esimiehen pitämään eduskunnalle uuden sellaisen tilannekatsauksen mikä miellytti kuulijoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *