3 vastausta artikkeliin “Onko Putinilla ollut toispuolihalvaus….?”

 1. Olen sen verran paljon älykääpiöiden nimittelyä elämässäni kohdannut, etten jaksa kuin todeta sen, että jos lääkäriltä ei saa jotakin amfetamiinin mikro-annosta tehostamaan aivotoimintaa, niin Suomessa alkoholikulttuuri auttaa saavuttamaan laumatunteita, joissa kaikki yhdessä taantuvat kävelevän ruumiin tasolle.

  Sehän itänaapurinkin kanssa yhdistää, perussuomalaisethan ovat tätä Suomen Trump- ja Putin osastoa, joten siitä omaan pesään muiden kusimulkkujen kanssa ahkeroimaan!

 2. Ihan Putiniin liittymättä kysyisin retorisesti uteliaisuudesta, että mikähän itseisarvo ylipäätään iso ruho on tässä maailmanajassa, jossa ihminen ei enää tee kyntö-auran työtä?

  Mieletön syöttäminen ja pitkät raajat eivät esteettisesti ole mitenkään kauniit myöskään — päin vastoin lyhyemmät miehet saavat treenattua ja pidettyä itsensä tasapainoisen näköisinä helpommin.

  Aikanaan Tampereen yössä taksijonossa jouduin nimittelyn kohteeksi, kun random mätisäkit yrittivät tunkea poikkeuksellisen komean ystäväni tuttutaksiin, joka ystävä kieltäytyi liikkumasta ennen kuin kaikki muut (mukaanlukien veljeni) paitsi minä olivat ulostautuneet hänen autosta.
  Tästä seurasi nimittelyä kääpiöksi, johon jouduin toteamaan, että minulle se on voitto kun painan vähemmän kuin yksi heidän pakaroistaan, eikä minun käveleminen ole kuin boosonilauman maanjäristys alakerran naapurille.
  Myöskin hiilijalanjälkeni on minimaalinen siten, ettei minun tarvitse murehtia edes mistään vegaaniksi ryhtymisestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *