Putin ei todellakaan vieraile missään Mariupolissa

 

”VENÄLÄISMEDIA on sunnuntaina väittänyt Vladimir Putinin vierailleen Venäjän miehittämässä ukrainalaiskaupunki Mariupolissa.

Väitetystä vierailusta uutisoivat venäläiset valtion uutistoimistot Tass ja Ria Novosti. Lauantaina Kreml ja venäläismedia väittivät Putinin vierailleen miehitetyllä Krimin niemimaalla.”

Kävikö Putin todella Mariupolissa? Asiantuntija: ”Vain yhdellä asialla on väliä…” https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009463088.html

Netistä mm Twitterissä on video pätkää missä ”Putin” ajelee milloin pimeitä katuja pitkin autolla ja milloin käy tervehtimässä Mariupolin asukkaita jotka kiittelevät ”suurta vapauttajaa”. Tälläinen ”uutisointi” pitäisi heti leimata valheeksi. Kuinka äijä muka ajelee Mariupolissa kuin lomareissulla vaikka omassa maassa menee muutaman sadan metrin matkat panssaroidun limusiinin kyydissä poliisisaattueessa.

Tässä kuva oikeasta Mariupolista. Siellä ei todellakaan näytä siltä kuin ”uutisoidaan”. Nämä tarinathan on tehty Venäjää varten että kansa voi katsoa ”Vlad verisen” kiittelyä kun kansaa ”vapautetaan” Ukrainassa.

(Kuva: Ukrainian Insitute)

3 vastausta artikkeliin “Putin ei todellakaan vieraile missään Mariupolissa”

  1. Panssarijunalla ja monta salaista punkkeria, joten valetta mutta kotimaan tietämättämiin uppoaa.

Kommentoi