SDP Party,,,

Kun SDP Partyn johtoon tulee natseilla flirttaileva ja muita vähättelevä henkilö puheenjohtajaksi sekä naapurin mummon kissankiduttajasta tehdään  puoluesihteeri ja kuin mausteeksi ”keittoon” puolueen  varapuheenjohtajaksi tulee opiskelijatyttöjä paneskeleva ukkomies…noh….onhan se aika Party 😅

Näin ulkomailla uutisoitu asiasta, onko tämä sitä Suomi kuvaa jota nyt kaivataan…

Enää odotetaan kuka on näiden presidenttiehdokas…

(Kuva Visegrad24/X, kuva on julkinen)

19 vastausta artikkeliin “SDP Party,,,”

 1. En tiennyt, että bloginavaaja on syvän uskovainen, mutta ilmeisesti Pirkan blogeilla ei muita olekaan.

  Saanko ihan vapaana ja sitoutumattomana, parisuhteeseen uskomattomana sekä monogamisen parisuhdekäsityksen vastustajana esittää oman aidon mielipiteen yhteen ääriuskovaisen bloginavauksen teemoista?
  Pidän nimittäin opiskelijatyttöjä ”paneskelevista” ukkomiehistä, jollaisen kanssa minulla myös on ollut elämäni pisin aito rakkaussuhde, puhumattakaan seksin laadusta, joka on yhden naisen opettamilla eli pitkissä vakituisissa suhteissaan naisen tarpeita kuuntelemaan oppimaan joutuneilla yleensä huomattavasti parempaa kuin sinkkumiehillä.

  Eihän sitä ukkomiehen tarvitse itselleen sentään kymmentä rakastajatarta eikä taiteilijan kymmentä muusaa/ mentoria — yksi tai kaksikin hyvää voi olla yllättävän riittävä lisä kulissiavioliitoissa vedettyjen roolien vastapainoksi.

  1. Vaikka kuinka naimisissa sekä parisuhteissaan olevat tahtoisivat vahvistaa oman kuplansa puhkeamattomuutta sekä kiillottaa todellisuuskäsitystensä kulissien pintakerrosta, ei se saa minua koskaan uskomaan yksiavioisuuteen de facto Suomessa, jossa kaikki baarit ja netin treffipalstat pursuavat kumppaneitaan pettämään hakeutuneita ihmisiä.

 2. Jumala loi harjoitusmielessä idiootit. Sen jälkeen hän loi femakot (radikaalifeministit).

  1. Voiko serkku, joka on herkku, olla femakko tahi idiootti? Entäpä ovelta opiskelijatytön lounas-tunniksi kotiinsa hakeva herrasmies, joka siivoaa jopa taaperonsa terävät lelupalikat pois leikkimatolta aikuisten leikkien tieltä?

 3. 😀 Ai tänään hän on päättänyt seistä, ei ekalla eikä kolmannella jalalla, vaan sillä jalalla, jolla seistessä ihminen ei olekaan naisen ja miehen sukusolujen biologiaa. Mielivalta jyllää kun tuulet eri suunnista puhaltavat ja virrat kuohuvat.

 4. Koska hän on nimennyt minut Viimavirraksi (kin), ajattelin että jospa sitten antaisin virrata.😉

 5. ”Lämmöllä” odotan milloin tämä kissojen teurastaja sanoo itsensä irti tehtävistään…

 6. Jokseenkin pakkosyöttönä kulttuurissamme tungetaan naamaan netin täydeltä kissavideoita sun muuta aivotonta uiguurikliseetä, jolla aivottoman mässäilyn sijaan itseäni kiinnostaa mieluummin keskittyä ihan oikeasti kiinnostaviin ja mieltä avartaviin asioihin.

  Lemmikkikissa ei kiinnosta itseäni pätkääkään, enkä pidä ihmisen kanssa asuvia kissoja kuin ihmisen omaa hoivaviettiä ja muuta laiskuutta palvelevina maskotteina, jotka tappavat luonnosta linnut ja muut pikku-otukset. Kissat tulisi kaikki steriloida, tarjota jäljelle jääneille hyvä vanhuus, jonka jälkeen ihmiset voisivat keksiä muuta kuin lemmikeillä leikiskelyä/ söpöilyä elämiinsä.

 7. Hyvä että vielä on heitä jotka eivät ole koskaan edes teininä mokanneet niin voivat arvostella. Uskonnossa toki saarnataan anteeksiantoa. Itse olen nuorena mokannut joten en voi arvostella mokaajia… Olen kylläkin kuullut että rikoskin vanhenee?

  1. Mietipä tätä Näkkäljärvestä…

   Törkeä rattijuopumus, henkisesti epäilyttävä persoona tappaen ja nauttien näiden kissojen lahtaamisesta. Kysymys, pääseekö tavoistaan ilman oikeanlaista hoitoa …?

 8. Onhan siinä kaksinaismoralismia ja tekopyhyyden hajua kun omaan johtoon valitaan rikoksiin syyllistynyt henkilö ja vaaditaan muita katumaan ja katumaan ja vielä kerran katumaan kirjoituksiaan. Olisi Lindtman voinut paremmankin alun ottaa.

  1. NatZi-Ana sai näin Manna Sarinille uskolliset tyypit pois johdosta, vain Borat jäi viiksineen heilumaan jonkinlaiseen vallankahvaan…

   1. Onko se nyt tosiaan niin että Mäkynen jää demarien johtoporukkaan ainoana Marinin perinnön vaalijana

  2. Samat säännöt kaikille! Kun rahvaan hallitus on puhunut, niin kokeillaan nyt sitten leikkiä heidän pelisäännöillään. Itse ottaudun tuleviin oikeistopopulismin vuosiin yhtenä suurena improvisaatioteatteriharjoituksena, jossa olennaisinta lienee kyky heittäytyä mukaan sirkusleikkiin.

   1. Aivan hienoa että ihminen ei epämieluisan olosuhteen vuoksi katkeroidu vaan näkee sen tilaisuutena johonkin uuteen ja erilaiseen, saattaa löytää itsestään uusia, aikaisemmalle elämälle tuntemattomia piirteitä joita sitten voi mielessään mutustella

    1. Eikö olekin, Matti. Aivan fantastista. 😛 Kuin korvaan kuiskattu vinkki elämänmyönteisyydestä, jonka ytimessä on ymmärrys siitä, että aivan kaikessa paskassakin on aina löydettävissä jokin myönteine, hyvä tai kehittävä puoli, josta itse voi oppia jotakin.

  3. Homo ludens — leikkivä ihminen.

   Jos eläin, kuten koira, osaa leikkiä roolileikkejä laumassa, jonka roolileikin tarkoitus on vahvistaa eläinten välillä olevia siteitä sen kautta, että hierarkiassa tavallisesti dominoivammassa asemassa olevat yksilöt heittäytyvätkin leikissä pois tavanomaisista rooleistaan, sallien muiden yksilöiden leikissä dominoida ja kokeilla erilaisia roolituksia, niin miksei ihminenkin kykenisi roolileikkiin? 🙂

   1. (Leikkivä ihminen (Homo Ludens) on Johan Huizingan vuonna 1938 kirjoittama kirja leikin roolista kulttuurissa. Huizinga käsittelee kirjassa leikin roolia sellaisilla kulttuurin alueilla kuin laki, sota, runous, filosofia ja taide. Huizinga tulkitsee leikin ja pelien olevan olennainen osa kulttuuria. Leikkivä ihminen on tärkeä teos leikin ja pelien tutkimuksen historiassa.

    Huizinga esittää Leikkivässä ihmisessä leikin olevan keskeinen osa kulttuurin syntyä. Hän käy läpi esimerkkejä uskonnosta, laista, runoudesta, sodasta, filosofiasta ja taiteesta ja osoittaa, miten niissä kaikissa on leikkisiä piirteitä. Myös eri kielten leikki-sanojen analyysi on keskeinen osa Leikkivää ihmistä.

    Huizinga esittää teoksessa taikapiirin käsitteen, kuvaillen leikin tapahtuvan erillään arkisesta elämästä. Taikapiiri tarkoittaa hänen kuvauksessaan rajaa leikin ja muun maailman välillä.)

    /Wikipedia

    1. Suomalaiset yrmymiehet ja mahtisonnit: haastan teidät heittäytymään lattioille leikkimään lastenne, lastenlastenne sekä lemmikkienne kanssa, mutta eritoten omien kumppaneidenne ja rakastajienne kanssa! Se vahvistaa teidän ja läheisten välejä ja luo lämpöä sekä yhteistä maaperää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *