Siinä yksi punaproffa lisää outoinen tulkintoineen

Mistä näitä nyt tulee kokoajan, tämäkin paljasti sen että haluaa rajojen pidettävän auki mahdollisimman pitkään ja syy selvisi, jotta Suomeen tulisi mahdollisimman paljon lisää oleskelijoita, sillä ei ole väliä onko näillä hätä vai ei kunhan tulevat Suomeen.

Tässä kuvatekstinä mitä sanoi Aamu-TV:ssä. Kuvakaappaus X-palvelusta, julkinen. Saman löydätte ohjelmasta jossa näin sanoi. Uskomatonta!

3 vastausta artikkeliin “Siinä yksi punaproffa lisää outoinen tulkintoineen”

  1. 1938 Stalin teloitutti noin 25 000 Neuvostoliittoon (Venäjä) muuttaneita Työläisten Valtakuntaan tullutta suomalaista. Nappi niskaan ja joukkohautoihin pitkin Karjalaa ja lähialueilla.

    En ymmärrä kuinka näitä ”professoreita” ja muita Venäjän etua ajavia syntyy vieläkin kuin sieniä sateella, se kun on itsetuhoista. Historia kertoo sen.

  2. Jos ajattelet ihan puhtaasti teoriaa, ihan vain täysin kaapissa ja irti maailmasta, kyllä Suomi voisi ottaa 300 000 tulijaa ilman että tulipallo tuhoaisi koko maan.

    Tokikaan sen jälkeen meillä ei olisi enää rippeitäkään peruskoulusta, terveydenhuollosta tai turvallisuudesta jäljellä. Lisäksi kansa äänestäisi valtaan jonkun aatua ikävämmän persoonan.

    Asioilla on seurauksia.

    1. Ei pidä ajatella noin, se on persumaista. Ole kuin Outi ja väkilukumme tuplaantuu vuosikymmenen loppuun mennessä. Ole voittajien puolella!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *