Sosialisti Biden avustaa 🇺🇦 vaikka oikeisto 🇺🇲 vastusti. Hyvä Biden 💪👍

Niin, vaikka Putinmielinen republikanit jotka on täysin Trumpin johdossa vastusti tukea Ukrainaa 🇺🇦 kohti roistovaltio 🇷🇺 Venäjää vastaan niin Yhdysvaltojen sosialisti presidentti Biden sai tukea aikaiseksi.

Hyvä Biden ja Slava Ukraini ! 🇺🇦

Olen edelleen Liettuassa. Täällä Biden on sankari.

12 vastausta artikkeliin “Sosialisti Biden avustaa 🇺🇦 vaikka oikeisto 🇺🇲 vastusti. Hyvä Biden 💪👍”

 1. Kunhan nyt EU:ssa herättäisiin sanomaan Unkarille, että suksikaa ****** ja kaikille muillekin, jotka Putinia tukevat ja kaikki mahdollinen apu Ukrainalle.

  1. Älä muuta virka. En ymmärrä kuinka Orban voi yksin jarruttaa koko EU:ta ja Natoa

 2. Edelleen täällä Vilnassa itse ja sopinut muutaman meetingin, olen ollut varmasti meidän suomalaisten asialla. NATO oli hyvä valinta.

 3. Samaa mieltä 100%

  ”Biden: Avun epääminen Ukrainalta olisi joululahja Putinille
  Jos Yhdysvaltain kongressi ei hyväksy uutta lisäapupakettia Ukrainalle, se olisi kuin joululahja Venäjän presidentti Vladimir Putinille, Yhdysvaltain presidentti Joe Biden totesi Valkoisessa talossa Washingtonissa tiistaina.

  Biden ja Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi neuvottelivat kongressiin jumittuneesta paketista Zelenskyin kolmannella vierailulla Valkoiseen taloon sen jälkeen, kun Venäjä aloitti laajan hyökkäyssodan Ukrainassa viime vuoden helmikuussa. Biden vakuutti Yhdysvaltojen seisovan Ukrainan rinnalla, vaikka republikaanipuolue on asettunut poikkiteloin uuden 60 miljardin dollarin apupaketin tielle.

  STT”

  Koko ajan sosialisti Biden on ollut koko ajan oikeassa.

  Eniten kiinnostaa mitä Juhani Putkinen vastaa tähän vai osaako vastata ollenkaan koska Biden on ainut joka puolustaa nyt Ukrainaa.

 4. Saas nähdä koska sosialisti häviää Suomessakin ja apu hiipuu?
  Suomi on vielä kuitenkin demogratia ja oikeistokin kannattaa heikoimman auttamista.

 5. En tiedä miksi Bidenia ylistetään, kun se on hänen syy että Ukrainassa on sota.

 6. Republikaanit voivat haukkua Bidenia vaikka kommunistiksi mutta porvari hän silti on. Muistellaanpa yhtä USAn suurimmista presidenteistä, F. D. Rooseveltiä. Hän nosti USAn suuresta lamasta ”New Dealilla” joka sisälsi mm. työttömien työllistämistä valtion varoin valtaviin rakennushankkeisiin, työttömyyskorvauksen luomisen sekä työläisten aseman vahvistamista ja ammattiliittojen tukemista. Melkoinen ”kommunisti”.

  1. Niinpä…

   Tässäkin tapauksessa republikaanit taitaa arvostaa muita arvoja kuin mm me suomalaiset…

 7. Toki tässä kohtaa on hyvä muistaa että ekan muutaman päivän ajan Marin myös vastusti tukea Ukrainalle. Onneksi tilannetaju löytyi nopeasti.

  Republikaaneilla on aika paljon pyykkiä pestävänä. Heillä on kaikki menetettävänä, mutta myös kaikki voitettavana – jos uskaltavat.

  Historiallisesti he ovat uskaltaneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *