Tätä on tiedossa ensi vuonna jos Trump valitaan presidentiksi

Tämä hyypiö meinaa laittaa Ukrainan ja Euroopan maksumiehiksi Yhdysvalloille. Kuka kannattaa vielä tätä täysin kajahtanutta republikaania , tämä on nykyajan fasisti. Aivan sairas tyyppi.

Juttu kokonaisuutenaan tässä koska se on hyvin muotoiltu ja luette tästä ettekä linkistä:

”Yhdysvaltain presidentiksi takaisin pyrkivä Donald Trump sanoi tiistaina aikovansa pyytää Eurooppaa kattamaan Yhdysvaltojen kustannukset Ukrainaan lähetetyn aseistuksen korvaamisesta, mikäli hänet valitaan presidentiksi. Asiasta uutisoi Kyiv Independent.

– Pyydän Eurooppaa korvaamaan meille Ukrainaan lähetettyjen varastojen jälleenrakentamisen kustannukset, mikä heidän pitäisi tehdä jo nyt, mutta (presidentti) Joe Biden on liian heikko, liian epäkunnioitettu, Trump sanoo kampanjavideolla.

Hän valitteli Euroopan maiden käyttävän vähemmän rahaa Ukrainan tukemiseen kuin Yhdysvallat ja kritisoi Bidenia Yhdysvaltain asevarastojen ”tyhjentämisestä”.

Myös Bidenin ulkopolitiikka saa osansa. Trump sanoo ajatuksen Ukrainan päästämisestä puolustusliitto Natoon sodan aikana on ”täysin järjetön” ja sanoi Yhdysvaltojen olevan vaarassa joutua ydinsotaan Venäjän tai Kiinan kanssa.

Yhdysvallat ei ole luvannut Ukrainalle Nato-jäsenyyttä Venäjän hyökkäyssodan ollessa käynnissä, eikä maalle ole esitetty virallista jäsenyyskutsua.

Trump väitti maanantaina, että hän pystyisi palauttamaan presidenttinä rauhan Ukrainan ja Venäjän välille.

– Kertoisin (Ukrainan presidentti VolodymyrZelenskyille, ei enempää. Sinun on tehtävä sopimus. Sanoisin (Venäjän presidentti VladimirPutinille, että jos et tee sopimusta, annamme hänelle (Zelenskyille) paljon. Annamma Ukrainalle enemmän aseita kuin he koskaan saivat, jos meidän on pakko, Trump sanoi.” (Keskisuomalainen 19.7.2023)

11 vastausta artikkeliin “Tätä on tiedossa ensi vuonna jos Trump valitaan presidentiksi”

  1. Eniten minä ihmettelen kuinka joku äänestää tai kannattaa tälläistä tyyppiä…

 1. Valitettavasti teatraalinen mahtailu tehoaa moniin. ”Sanon vain sille että tee rauha tai…! ”

  1. Eli Trump sanoisi vetäytyvänsä Ukrainan auttamisesta 100% pois. Sekä irtautuisi Natosta ja Trump alkaisi taas veljeilemään toveri Putinin kanssa. Näinhän se menisi

 2. Henkevät ennustivat ennen nykyisen pressan valintaa, että USA ottaa Obaman kolmannen kerran presidentiksi, mutta ei normaalien vaalien kautta.

   1. Obama voisi tulla presidentiksi ehkä poikkeuslain tai varapresidenttiyden kautta

 3. Jos joku oikeasti haluaisi tietää, kattavasti, miksi joku äänestää Trumpia, voisin vastata. Itse asiassa eräs toinen lähipiiristä voisi vastata paremmin. Voisi myös vastata siihen miksi joku ajatteleva, älykäs, Trumpin kaikki puheet valheeksi ymmärtäväkin äänestää häntä.

  Mutta niin kovaa näppäimistöä minulla ei ole että kirjoittaisin blogia. Mutta jos joskus päätyy istumaan kahvin tai kaljan äärelle ja on tunti-pari aikaa niin kyllä tähän voi vastata.

  Ja se vastaus opettaisi aika pirusti siitä missä USA on nyt, ja mihin Suomi on kovaa vauhtia menossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *