8 vastausta artikkeliin “Toiko pukki lahjaksi laivanupotuspelin”

 1. Ja taas paskapropagandaa Venäjältä; Nyt syyttävät Suomea kansanmurhasta. IL ja IS

  1. Ne on jauhaneet sitä yli 20 vuotta, kouluissa on opetettu vääristeltyä historiaa ja nyt Venäjällä on ikäluokka 20-30 vuotiaat jotka on aivopesty sille uralle mihin Putin heidät halusi,,,sotaan.

   1. Oiskohan putin-jugendia vähintäänkin miljoona. Khomeinin Iranissa murkkuikäiset olivat sopivaa pyssyväkeä ruotsalaisten huumehengien tapaan.

 2. Ahtina alkaisin olla jo vähän huolestunut. Siellä on iso osa ryssän Mustanmeren laivastosta siirretty vedenalaiseen erikoisoperaatioon.

 3. Huvittavaa on että Venäjä kertoo että laiva vain vaurioitui vaikka siitä on kuvat että se on tuhottu ja uponnut sataman eteen. Venäläinen valehtelee aina.

  1. Venäjän valehtelu on keskeinen osa heidän strategista kulttuuriaan. Venäjää uhkaa aina jokin ulkoapäin. Siksi Venäjän on hyökättävä natseja ja fasisteja vastaan, vaikka he itse ovat nimenomaan ja vain ja ainoastaan itse näitä.

 4. Nythän Venäjällä tämä yksi juoppo väittää seuraavaa:

  ”Medvedev kirjoittaa, että monet väliaikaisesti miehitetyt kaupungit Ukrainassa ovat todellisuudessa venäläisiä, vaikka ne kartoissa ja muissa välineissä onkin merkitty keltasinisiksi” (IS)

  Eli tällä kaavalla myös kaikki Suomen kaupungit on todellisuudessa venäläisiä.

  Ne uskoo Venäjällä oikeasti näin. Siksi niillä on suunnitelma vallata koko Suomi, on ollut koko ajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *