Trump kehui eilen haastattelussa Putinia ja Kommunistisen Kiinan diktaattoria

En ymmärrä mitä tämä ex presidentti Trump haluaa. Mies kehui eilisessä haastattelussa Kiinan Diktaattori Xi:tä ja Venäjän Diktaattori Putinia!

(Kuva: MTV, kuvakaappaus)

Massamurhaajien ja diktaattoreiden kanssa heilastaminen on aikas erikoista:

Tässä asia Trumpin suusta ja MSNBC:n ohjelma jossa tätä asiaa sitten ihmetellään:

Sellainen lisäys että kyseinen henkilö on myös ylistänyt virallisesti myös Pohjois-Korean Kimiä loistavaksi johtajaksi….

Sekä Trumpin oikeudenkäynnit jatkuvat luultavasti presidentinvaaleihin asti tai sen ylikin. Pitää olla jo todella MAGA-hörhö että moista isänmaanpetturia äänestää!

 

 

 

 

22 vastausta artikkeliin “Trump kehui eilen haastattelussa Putinia ja Kommunistisen Kiinan diktaattoria”

  1. Mieti,,,Trump sanoo haastattelussa että Putinilla oli vain huono vuosi, Venäjä voittaa Ukrainan.

   Luulisi että Trump on venäläinen eikä yhdysvaltalainen…🤔

 1. Joutaisi venäjälle koko äijä. Epätoivoisena käyttää viimeisiä epätoivoisia keinojaan.

  1. Hän saisi ainakin ensimmäisenä kutsun saapua isäntänsä Putinin vieraaksi jos voittaisi Yhdysvaltojen vaalit. Se on varmaa.

  1. Milloin Yhdysvaltojen viranomaiset puuttuvat tämän epäisänmaallisen hörhön toimiin, mies on kuin Suomen ”Dosentti Bäckman”.

   ”Lain kanssa ongelmiin ajautuneen Donald Trumpin tuoreimmat lausunnot ovat jälleen aiheuttaneet kummastusta.”

   ”Foxin suosikkijuontaja Tucker Carlsonin haastattelussa Trump muun muassa vihjaa, että Yhdysvallat olisi ollut Nord Stream -räjähdysten takana.”

   Lähde:

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/3e373592-63f9-4483-907d-e2ff88c94ec7

 2. Tämäkin vielä 🤣

  Trump väittää että hänen saapuessaan oikeustalolle kaikki virkailijat itki siellä hänen vuokseen ja toisti ääneen: ”2024,2024,,,” (eli vaalivuotta)

  Eli kansa käyttäytyi kuin Pohjois-Koreassa diktaatorin näyttäytyessä…

  Hei! Kuinka sekaisin ihminen voi olla?

  Lähde:

  Trumpilta hämmentävä väite Manhattanin oikeus­talon henkilö­kunnasta – viran­omainen tyrmää ”täytenä hevon­paskana” https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009516790.html

  1. Tämä ajaa sisällissotaa Yhdysvaltoihin. Republikaani puolueen hajoittamista ja oman MAGA porukan nostamista valtaan…

  2. Onhan tässä myös Trumpin huolestuminen siitä että Yhdysvallat tukee presidentti Bidenin johdolla Ukrainaa ja se ei Trumpille käy:

   ”Trump myös kritisoi haastattelussa nykyisen presidentti Joe Bidenin vahvaa tukea Ukrainalle sodassa Venäjää vastaan. Osa Trumpin kannattajista yhtyy Trumpin näkemyksiin siitä, että Yhdysvallat olisi antanut Ukrainalle liikaa rahaa” (13.4.2023 MTV)

 3. Oletteko tehneet petoksia ja muita kepposteluja, tämä on niistä syytettynä myös,,,kuinka tämä kehtaa olla ehdokkaana, ehkä äänestäjänsä ovat samanlaisia petoksen tekijöitä ja keppostelijoita?

  Trump todisti tuntien ajan petos­jutussa suljettujen ovien takana https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009518579.html

 4. Hänen ajattelunsa kenties hyvin lähellä rahaeliitin itsevaltaisuutta varsinaisen kansan kustannuksella?

  1. Rahaeliitti näyttää kuitenkin rahoittavan Trumpin vastustajia, ja Trumpin saama tuki näyttäisi tulevan pääosin ”haalarikansalta”.

   Moni ”yhdysvaltalaisduunari” on vuosien saatossa kärsinyt globalisaatiosta rahaeliitin siirrettyä tuotantoa halpamaihin ja/tai korvaamalla työväkeä halvemmilla maahanmuuttajilla. Tässä tilanteessa Trumpin ”America First” – politiikka vetoaa juuri ”haalarikansaan”, joka kokee Trumpin ajavan heidän etujaan ja näkee Trumpia koskevat tutkinnat rahaeliitin pyrkimykseksi estää hänen paluunsa valtaan.

   1. Eivätkö nuo rapakon takaiset arvokonservatiivit oikeistopopulistit ole kuin heidän omia perssuomalaisia, joita luulisi täkäläisen haalariväen ymmärtävän hyvinkin? Täälläkin keskustan vihreän Suomen kartan väritti uudestaan perssuomalaiset, joilta odotetaan ilmeisesti ratkaisua mm. maaseudun haalariväen hiellä ja työllä hankkimien sekä arvonsa menettäneiden kiinteistöjen johonkin hokkuspokkus-tempaukseen? Minua aidosti kiinnostaa, miten perssuomalaiset ratkaisevat maaseudun autioitumisen sekä periferioiden kiinteistöjen arvon laskut aikana, jossa nuorten sukupolvien arvomaailmat eivät enää vastaa sitä, mille kestämättömyydelle koti isänmaa ja uskonto on aikanaan nuijittu… Minkä stuntin tai taikatempun oikeistopopulistit oikeastaan keksivät?

 5. Olen Trumpin kanssa samaa mieltä, että Putin, Xi ja Pohjois-Korean Kim ovat älykkäitä ihmisiä ja heidän on myös osattava johtaa eli käytännössä pitää valta käsissään. Mikäli näin ei olisi, heistä jokainen olisi jo syrjäytetty ja ”syötetty sioille”.

  Kaikista noista maista löytyy omat ”Ahmed Ahneensa”, jotka ovat enemmän kuin halukkaita nousemaan ”kaliffiksi kaliffin paikalle”. Jo pelkästään kyky pitää nämä ”Ahmedit” vain haaveilemassa valta-asemasta osoittaa älykkyyttä ja kykyä johtaa/hallita.

  Pitää muistaa, että älykkyys ei tarkoita viisautta eikä johtajuus vaadi oikeassa olemista tai edes ”hyvää” pyrkimistä.

  1. ”Pitää muistaa, että älykkyys ei tarkoita viisautta eikä johtajuus vaadi oikeassa olemista tai edes ”hyvää” pyrkimistä.”

   — Juu, tuon koko vanhanaikaisen johtajuus ja ylimystö-ajattelun, porvariston hegemonian sekä politiikan edustuksellisen demokratian voisi mielestäni jo korvata sähköisellä järjestelmällä, jossa nuoret sukupolvet saisivat äänestää asioita, ei ihmisiä.

 6. Nationalismi on hyvää eikä se ole menossa minnekään.

  Eduskuntaan valituista uusista kansanedustajista Joakim Vigelius (ps.) kuuluu nuorimpiin. Olen kuunnellut YouTubesta tämän Joakimin näkemyksiä. Mielenkiintoisia minusta👍.

 7. Äijä myy jotain kortteja ja kehuu olevansa bisnesmies, olen vakavasti huolestunut mikä tämän mielenterveys on…

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009521703.html

  ”Puhujatilaisuuksista Trumpille oli raportin mukaan kertynyt runsaat viiden miljoonan dollarin tulot. Omistamastaan Trump Media & Technology Group -teknologiayhtiöstä hän oli tienannut raportin mukaan vaivaiset kaksisataa dollaria.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *