Trumpin ”seurakunta” hakee nyt Bidenistä syyllistä ihan kaikkeen maailmassa

En voi edelleenkään ymmärtää sitä kuka tätä Republikaani Trumpia äänestää tai kannattaa, tyypillä on enemmän syytteitä rikoksista kuin monella muulla suomalaisella poltiikolla yhteensä.

Nyt syytä haetaan tietenkin Bidenistä ja sehän kelpaa punaiselle Trumpille. Kaikki käy koska Putin (hänen paras toveri) odottaa juuri tätä uudeksi johtajaksi, sitten on WW3 valmis.

(Kuva: Fox News)

Kuva

Kaiken huipuksi Trump on hakemassa julkisesti kannatusta Putinilta lopettaa Ukrainan sota ”johonkin sopimukseen” ja Putin kannattaa Trumpia tässä …ei edes vitsi:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/462a2409-6d0d-4b2f-9cf1-41c8067804ba

”Trump ja Putin jatkavat lepertelyään

Vladimir Putin kiitteli Donald Trumpia tämän asenteesta Ukrainan sotaa kohtaan viime viikolla Vladivostokissa. Trump otti Putinin kehut ilolla vastaan.”

8 vastausta artikkeliin “Trumpin ”seurakunta” hakee nyt Bidenistä syyllistä ihan kaikkeen maailmassa”

 1. Jenkeissä raha ratkaisee ja rahapiirit ajattelevat vain omaa etuaan?
  – Suomessakin ollaan menossa raha edellä meillä vaan se raha näkyy loppuvan?

 2. Biden on ainoa amerikkalainen joka on yrittänyt vangita poliittisia vastustajiaan.

  1. Se, että sattuu olemaan poliittinen vastustaja, ei tee rikosta yhtään pienemmäksi eikä voi olla este rikoksesta syyttämiselle – ainakaan demokratiassa.
   Trumppeli on ainoa amerikkalainen, joka on koittanut väkivaltaan yllyttämällä ja vaaleja väärentämään yrittämällä saada itselleen vaalivoiton.

 3. USAssa on kyllä ennenkin tutkittu presidenttien rikoksia ja muuta sopimatonta käytöstä. Richard Nixon joutui eroamaan koska oli vakoillut vastustajaansa. Bill Clinton joutui selittelemään miksi oli harrastanut seksiä avustajansa kanssa. Trumpilla on myös paljon selitettävää, ei presidenttiys suojaa haasteilta. Trump kylläkin haluaisi olla diktaattori jota vastaan ei voi nostaa syytteitä. Siksi hän ihailee Putinia.

  1. Trump edustaa juuri sitä mitä muutkin diktaattorit. Piru on merrassa jos tämä pääsee taas valtaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *