Ukrainan presidentti jälleen vierailulla etulinjassa

Samaan aikaan kun Venäjän korkokenkädiktaattori lymyilee piilossa maailmalta niin vapaan maailman edustaja presidentti Zelenskyi Ukrainasta vierailee etulinjassa. Tässä on jo henkinen yliote Ukrainalla, kyllä tieto kulkee myös Venäjän joukkojen sisällä millainen johtaja kummallakin maalla on …

(Video on turvallinen katsoa, aukeaa tähän blogiin) Slava Ukraini 🇺🇦

9 vastausta artikkeliin “Ukrainan presidentti jälleen vierailulla etulinjassa”

 1. Samaan aikaan Venäjällä :

  ”Wagner-pomo Jevgeni Prigožinia tai Venäjän presidentti Vladimir Putinia ei lauantain poikkeuksellisten tapahtumien jälkeen ole nähty julkisuudessa. Tämä on käynnistänyt spekulaatiot heidän olinpaikastaan.” (IL)

  Putinin ”Kokki” on ollut lähinnä äänessä …onko sekin vain nauhoitus?

  Sekä korkokenkämies on juuri kertonut moista:

  ”Putin aikoo tehdä useita ilmoituksia tänään
  Venäjän presidentti Vladimir Putin tekee maanantaina useita tärkeitä ilmoituksia, Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov kertoi venäläismedialle Reutersin mukaan.” (IS)

  Koulukiusaaja pääsee ääneen eikä äiti auta…

 2. Prigozinkin vahvisti sen, että Putin oli niin koronakammoinen, ettei uskaltanut koota lähimpiä miehiään kokoukseen ennen sotaa. Pelkuri mikä pelkuri.

  1. Näin teki, sekä pelkää että joku lähipiiristä myrkyttää hänet…

 3. Zelenskyi, tuo oman elämänsä opportunisti, joka on päätynyt tekemään jopa juutalaisjuuristaan osan banaalia poliittista näytelmää, on kuin lastenkirjoista aikuisten maailmaan hypännyt Nalle Puh, johon on läntisessä narratiivissa haluttu henkilöidä sankaruus ja sankarillinen taisto urheasti tosielämän ursus arctosta vastaan. Kritiikkiä häntä kohtaan ei saa esittää, sillä silloin kritiikin esittäjä leimataan mustavalkoisesti vihollisen kannattajaksi; ja näinpä meidän kaikkien osa on väkisin fanittaa Nalle Puhin tarinoiden loputonta sotapainosta, jossa Puhilla on maastotakki ja megafoni, johon huutamalla hän vaatii ja sanelee.

  Itse kuitenkin toivon, että vallan kärkihahmot sekä Venäjällä että Ukrainassa hiljalleen jo vaihtuisivat aivan perinteisiin poliitikoihin, jotta saataisiin sota lopeteltua.

  1. On parempi, että politiikassa on tyhjän jauhajia jauhamassa tyhjää, kuin että politiikkaan nousee populisteja, narsisteja ynnä opportunisteja lietsomaan fanejaan pöyristyttävyyksiin.

  2. Kyllä sitä ollaan niin katkeraa, kun Zelensky on saanut ukrainalaiset puolustamaan maataan rikollista ryssää vastaan.
   Sota loppuu heti, kunrikollinen ryssä poistaa joukkonsa Ukrainasta eikä siihen muuta tarvita.
   Zelensky ei ole este asialliselle rauhalle.

   1. Rikollinen ryZZä on 100% vastuussa koko sodasta, se loppuu kun ryZZä poistuu Ukrainasta.

   2. Juhak on todellinen tunteiden tulkki, jonka aivan omaa tulkintaa on se, että tuntisin mitään negatiivista ukrainalaisia kansalaisia kohtaan; jopa outoa väittää että Zelenskyin vallassa ja ansiota olisi ukrainalaisten maanpuolustus-tahtoon vaikuttaminen, mutta ehkäpä asia on kuten Juhak antaa ymmärtää: Zelenskyi on diktaattorinomainen pääosan esittäjä eläväksi todellisuudeksi muuttuneessa näytelmässä, jossa kansalaiset ovat tahdottomia sivustakatsojia sekä Vladimir-diktaattorin kaima Volodymyirin ohjailtavia sätkynukkeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *