Vai ei T-72 tankista ole mihinkään

Katsokaapa tämä video kuinka Tšekissä korjataan ja modifioidaan T-72 tankkeja Ukrainan armeijan käyttöön. Jos joku vielä väittää että meidän päätös (Halosen päätös) oli oikein että romutettiin yli 160 tankkia …

Video on virus vapaa, aukeaa tähän blogiin, lyhyt video:

 

7 vastausta artikkeliin “Vai ei T-72 tankista ole mihinkään”

 1. Aikoinaan eräs upseeri sanoi T-72 : sta ””Jalkaväen tuki ja turva, ei pidä aliarvioida””

 2. Valitettavasti punademu halusi ajaa Suomen puolustuksen alas kaikin keinoin.
  Noiden tankkien pitäminen varastossa olisimtoki maksanut jotain, mutta tuhoaminen oli silti järjetöntä – vaan ei punademun ideologiassa.
  Sillehän ryssän aseet olivat ”rauhanaseita”.

 3. Haloska noudatti samaa kaavaa kuin aikoinaan valvontakomissio joka määräsi kaikki Suomen ilmavoimien Junkers-88 koneet romutettavaksi mikä on sääli sillä se kone oli aikaansa edellä ja ei jätetty edes museokappaletta.

 4. Pitää muistaa myös että Kataisen hallitus ajoi Suomen puolustuksen alas…

  https://www.suomenmaa.fi/uutiset/kataisen-hallitus-leikkasi-suomen-puolustuskyvyn-liian-alas-sanoo-entinen-komentaja-hsssa-savola-virheita-ei-pida-toistaa/

  Se on fakta.

  ”PuolustusvoimatPuolustusvoimien entinen komentaja Ari Puheloinen sanoo, että Puolustusvoimien resursseja leikattiin liikaa Jyrki Kataisen (kok.) hallituksen aikaan vuosina 2012–2015. Tuolloin oli käynnissä puolustusvoimauudistukseksi kutsuttu säästöohjelma.”

 5. Koko EU ajoi puolustuksensa alas Ruotsikin uskottiin hyvään yhteistyöhön Saksa etunenässä eikä ole vieläkään jaloillaan.
  Tankit yksin eivät riitä sillä kohta tulee uusi iso ohjusryöppy joka saattaa tulla suoraan pääpaikalleKiovaan?

Kommentoi