Valta siirtyi PS puolueelle Suomen pinta-alasta

Katsokaapa tämä kuvakaappaus jonka juuri otin MTV:n sivuilta!

”Näissä eduskuntavaaleissa perussuomalaiset nousi suurimmaksi puolueeksi peräti kuudessa maamme kolmestatoista vaalipiiristä. Perussuomalaiset syrjäytti keskustan johtopaikalta Savo-Karjalassa, Vaasassa, Oulussa ja Lapin vaalipiirissä. Viimeinenkin vihreä kipinä kartalta sammui, kun kokoomus nousi vihreiden ohi suurimmaksi Helsingissä.

Perussuomalaiset voitti myös RKP:n Vaasan vaalipirin suurimpana puolueena.” (3.4.2023 MTV)

Voidaan sanoa että ei aika entinen enää palaa ja veikkaan vielä että 4 vuoden päästä vielä isompi osa Suomesta on PS puolueen takana. Siitä merkkinä on jo se että valtaosa nuorista haluaa äänestää PS puoluetta ja neljän vuoden jälkeen moni juuri heistä on äänestysikäisiä.

Maailma muuttuu, jos ei muutu mukana katoaa olemasta kuten nyt monelle pieneksi puolueeksi joutuneet miettii. Käyköhän niin että Vasemmisto sulautuisi osaksi SDP:tä tai jotain vastaavaa. En näe Vihreillekkään mitään tulevaisuutta, heidän agenda ydinvoimavastaisuudesta hiilineutraaliksi menemiseen (eli kannatetaan nyt mm ydinvoimaa) kertoo vain sen että äänestäjille puhutaan palturia ja toivotaan että joku äänestää kun koko tivoli on ihan sekaisin…näiltä on oma agenda täysin kadoksissa.

Eli valta siirtyi PS puolueelle kun Suomen pinta-alaa katsotaan…🤔

🇫🇮👍

11 vastausta artikkeliin “Valta siirtyi PS puolueelle Suomen pinta-alasta”

 1. Kas, sama kartta, mistä aiemmin kommentoin ja mikä löytyy ihan Ylen sivuilta Markoseni:

  https://yle.fi/a/74-20025502

  Mutta Markon täytyy saada sanoa että ”minä sanoin”, ”Minun twitteristä, minä itse keksin!” 😀

  Muista riisua välillä kumisaappaat jalasta!

 2. Nuorten suosikki todellakin oli Perussuomalaiset, mutta jaksavatko sitten mennä äänestämään, se on toinen juttu. Kypsyydestä jotain kertoo se että ääniharava Uudellamaalla oli Kokoomuksen Jouni Mykkänen, äänestysnumero 69.
  Monta asiaa ehtii tapahtua neljässä vuodessa ja vaalitulos riippuu täysin siitä mitkä asiat silloin ovat pinnalla. Jos PS menee hallitukseen Kokoomuksen kanssa leikkaamaan sosiaaliturvaa niin voi pian käydä niin kuin viime kerralla kun Sipllän hallitus ”laittoi Suomen kuntoon” ja Perussuomalaisten kannatus puolittui. Nääs harva pienituloinen, joita Perussuomalaisten äänestäjissä lienee koko joukko, tykkää siitä että ” motivoidaan työntekoon” viemällä ruokarahat.

  1. Neljä vuotta, neljä vuotta ja silloin moni tämän päivän nuori on äänestysikäinen.

  2. Juu, samaa kypsyystasoa ja kotikutoista mystiikkaa kuin sinimustan puolueen 88 ehdokasta. Kirkkoveneet lappuihin ja sitä rataa. Ja aina ”uutena juttuna” keksitään tämä raippapolitiikka. Mutta antaa nyt kokoomusblondien leikkiä valtapaskahousuja taas neljä vuotta.

 3. Kuinkahan koko maata hallitaan jos kokoomus on vallassa ja kokoomuslaiset ovat pienellä alueella eteläkärjessä? On siinä persuilla paini pitää huolta maakunnasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *