Venäläiset tuoneet ”siirtolaisten” joukossa sotilaita Suomeen.

”Poliisi arvioi, että maahan saapuvien ihmisten mukana Suomeen todennäköisesti saapuu sisäistä turvallisuutta vaarantavia henkilöitä, joista osalla voi olla sotarikostaustaa. Suomeen voi päästä myös rikoksiin syyllistyneitä henkilöitä”

Lähde:

On myös viitteitä siitä että mm Somaliasta on tullut tänä vuonna poliiseja koulutukseen Venäjälle ja nämä ammattitaitoiset henkilöt on osoitettu Suomeen. Tästä taisin jo aiemmin kertoa.

Jokainen ymmärtää että maa joka käy barbaarista sotaa Ukrainaa vastaan eikä pidä mitään sopimuksia kenenkään kanssa on ihan varmasti kouluttanut henkilöitä ja joukkoja sabotaasiin mm Suomea vastaan.

Venäjän FSB on saanut ihan varmasti Suomeen henkilöitä joilla on ennalta määrätty tehtävä. Tulemme saamaan uutisia jotka sitten kertovat millaista toimintaa nämä täällä pääsee harjoittamaan.

Minusta koko sakki pitäisi viedä eristykseen ja palauttaa sitä mukaan joko sinne Venäjälle tai lähtömaahansa hyvin pian.

Suomen turvapaikkaprosessi antaa nimittäin laillisesti näille mahdollisuuden oleskella yhteiskunnan piikkiin Suomessa vähintään vuoden. Sinä aikana nämä aktivoidaan FSB:n toimesta ja on jo myöhäistä estää heidän teot.

FSB haluaa varmasti saada Suomessa aikaan kaaosta ja tyytymättömyyttä kansan sisällä. Tulemme huomaamaan kun tietyt tahot aktivoituu Suomessa ja halutaan nostaa Nato vastaisuutta ja hallituksen kaatamista sekä mielenosoituksia tiettyjen tahojen toimesta.

On myös kova yritys vaikuttaa Suomen presidentin vaaleihin. Ja yritys painostaa meitä poliittisesti.

Putin on kaikkien operaatioiden takana. Kaikki on tietoista. Tätä on harjoiteltu Venäjän osalta Suomea vastaan jo vuosia.

Onko meidän koneisto kunnossa kun alkaa tapahtumaan ja nimittäin alkaa tapahtumaan. Meistä on jo luotu Venäjällä viholliskuva, olemme kohde, emme enää vain naapurimaa.

Tämä vain minun päätelmä, mitä mieltä raati on?

3 vastausta artikkeliin “Venäläiset tuoneet ”siirtolaisten” joukossa sotilaita Suomeen.”

  1. Venäjällä sinänsä on vankiloissa tilaa kun leijonaosa vangeista maatuu Ukrainassa. Mutta ne vähät viimeiset sitten lähetetään meille vissiin.

  2. Halla-aho tämän nosti julkisuuteen ja sitä kiiruhtivat dosentit tyrmäämään.

  3. Moni ihan fiksukin ihminen on ehdottanut, että venäjällä on tehokkaampiakin tapoja saada tähän maahan vihamielisiä tahoja. Se lienee totta.

    Siinä unohtaa kuitenkin yksi kulma: paras paikka piilottaa puu on metsä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *