VKK ja Kristalli puolue täynnä maanpettureita

Nämä jäi nyt virallisesti kiinni. Kuinka paljon näitä on lisää…

”POLIISI vaatii kolmea henkilöä vangittavaksi epäiltynä turvallisuus­salaisuuden paljastamisesta. Rikos luokitellaan maanpetosrikokseksi.”

 

Eli VKK ja Kristallipuolue ajaa jonkun muun kuin Suomen asiaa, yllätyitkö, minä en…

Kolmea eduskunta­vaali­ehdokasta epäillään maan­petos­rikoksesta https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000009519121.html

13 vastausta artikkeliin “VKK ja Kristalli puolue täynnä maanpettureita”

 1. Eipä nuo ”puolueet” pysty paljon yhteiskunnallisiin asioihin vaikuttamaan, muuta kuin suoltamaan ripulipaskaa.

 2. Pienpuoluetentti 4 vuoden välein toimii sekä hyvänä popcorninsyöntialustana että muistutuksena siitä, että onneksi meillä on äänikynnys.

 3. Sinällään minusta melko omituisia ja nykyaikaan sopimattomia (huolimatta Itänaapurin poliittisesta sota-stuntista) nämä ”maanpetos-rikokset” ja etenkin se ankaruus, jolla ottaudutaan aseistakieltäytyjiin.

  Kuin dinosauruksen hännänjatkeita, jotka voisi jo hiljalleen arkistoida museoihin ja ehdotella politiikan papparaisille joitakin muita pelottelutempauksia kuin sota, jolla saavat maansa väestöä nationalismiin yksi-äänistettyä. Taisi toimia meilläkin sekä sataa perssuomalaisten ynnä kokoomuksen laariin tuo Putinin energiapoliittinen lahtaus-näytös. Kerrasta saatiin taannutettua pelolla suomalaisetkin äänestämään kuin järkensä menettäneet, laput silmillä käpristyen itseensä kuin muuta maailmaa ei olisi.

  No, itse olen seurustellut aseistakieltäytyjän kanssa ja kaikki isoveljeni ovat siviilipalveluksen käyneitä, mistä edistyksellisyydestä olen pelkästään iloinen ja ylpeä heidän suhteen.

  1. Lusmu on lusmu vaikka voissa paistaisi.
   Nämä lumut ottavat kyllä iloisesti vastaan ja jopa vaativat yhteiskunnalta kaikkea, mutta eivät vahingossakaan tee yhteiskunnan hyväksi mitään.
   Halveksittavaa sakkia.

   1. Saahan tällaisilla ulostuloilla huomion pois käänettyä puoluekentän väkivalta- ja huumerikollisista, joita näytti paljon löytyvän sinimustan puolueen sekä perssuomalaisten joukoista.

    Sikäli että Juhak kristallipallostaan uskottelee voivansa itse nähdä jotakin ”totuuksia” läheisteni kaltaisista ihmisistä, voisin myötähäpeästä yhtyä liukurin kanssa persmäenlaskuun kohti keväisen sammakonkutuisia ojaliejuja! 🐸

    1. Ihan yllättäen niitä huumehörhöjä ja väkivaltarikollisia on sekä kaikkien puoleiden kannattajissa että niiden ulkopuolella.
     Minä kuitenkin katson, että yhteiskunnan jäsenen on saamistaan etuuksista myös vastaavasti annettava yhteiskunnalle takaisin.
     Se, joka siihen kykenisi, mutta ei sitä suostu tekemään, on lusmu.
     Asepalveluksesta kieltäytyvät voisivat opetella pelastus- ja ensiaputaitoja siviilielämää varten, toimia vapaaehtoistyössä vanhusten ja muiden apua tarvitsevien apuna, lapsityössä jne.
     Ei vain näytä useimpia sivareita kiinnostavan muu kuin oman uran edistäminen sivaripuuhastelussa.

     1. Heh, sivarin käyneistä veljistäni kaksi on toiminut vanhusten hoitajina/ vanhustyössä sekä mielenterveys-osastolla. Lisäksi ykkösperämieheksi kouluttautunut, öljytankkereilla lääkintävastaavana toiminut läheiseni, myöskin siviilipalveluksen suorittanut, neuvoi jopa minulle, kuinka äärihädässä mustekynän osista saa ihmisen hengitystiet avaavat välineet intubointia varten. Yms. Yms. Lisäksi toimi mm. Sijaisvanhempana alkoholistivanhemmilta huostaanotetuille, monista perheistä pois kierrätetyille ihmislapsille, joita moni lasten käytöshäiriöiden vuoksi oli palauttanut lastenkoteihin. Ja niin edelleen.

      Aseistakieltäytynyt entinen kumppanini puolestaan toimi eläinaktiivina, oli 16-vuotiaasta ollut vegaani, pelastanut hylättyjä lemmikkejä, opetellut vankilassa soittamaan lähes konserttitasolla koskettimia jne. eikä häntä tyhmäksi eikä lusmuksi kylläkään voinut kutsua häntäkään.

     2. Mutta voihan sitä geneerisellä mielikuvamaalailulla alentua halutessaan oikeistopupulismiin, toki.

  2. Siviilipalveluksen demokraattinen Suomi tarjoaa vaihtoehtona ja hyväksyn sen jos syyt ovat oikeasti eettiset, vaikka ne eivät ihan loogiset olekaan. Mutta totaalikieltäytymiseen ei ole olemassa mitään muuta syytä kuin typerä jääräpäisyys olla hyödyttämättä muuta yhteiskuntaa, ”minä itte” – mentaliteetin huipentuma.

 4. Käykääpä katsomassa joskus vaikka Ano Turtiaisen ja ”Dosentti” Backmanin sekä Janus Putkosen some postauksia …..huh, huh,,,

 5. Kristallipuolue taitaa olla samoja hörhöjä kuin aikoinaan Luonnonlain puolue. Mutta Puolustusvoimien ja väestönsuojelun tarvitsemien tunneleiden kartoittaminen on joko hulluutta tai tarkoituksellista maanpetoksellista toimintaa. Molemmista on seuraukset ansaittu ihan itse, ei sellaista kukaan tervejärkinen lähde tekemään paitsi jos yrittää jotenkin avittaa Venäjää. Noista epäillyistähän taisi ainakin yksi olla peräti luutnantti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *