YLE:n A-Studio today…ūüėÖ

Aihe:

”P√§√§ttyv√§tk√∂ hallituksen kriisit”

Puhutaan ensimm√§iseksi¬† PS ja KOK puolueista ja taas se kev√§√§n agenda: ”rasismi, rasismi, rasisimi” sek√§ kaataako RKP ja varsinkin vasemmiston viimeinen toivo RKP:ssa eli Biaudet hallituksen.

Ammattiliitot haluaa lakkoja. SAK ”jyr√§hti”, n√§in¬† kerrotaan, kuin ”Lipponen aikoinaan mietin itse”. N√§ytt√§√§ ett√§ menossa on toimittajalle mieluinen porukka puhumassa siit√§ miten se hallitus kaadetaan…

SDP:n uusi ”Fuhrer”,,,t√§t√§h√§n ylistet√§√§n kuin jumalaa konsanaan. Antti, se v√§h√§n kuulemma n√§rk√§stytti muita, mutta koska Antti niin se saa omat ”kuppikunnat” …koska se on punaisille (Demarit) okei …

Antti ei kuulemma linjaa muuta, vaan edetään ajassa (pisti kaikki Marinin kannattajat johdosta pois poislukien Mäkystä..)

Ohhoh, uutisoidaan Antin ”natZi” touhuista ja Mikkelin kissantapoista….mutta sitten n√§it√§ puolustellaan ja muistellaan PS puolueen sotkua. Nyt saa olla virheit√§ menneisyydest√§, ei viel√§ kev√§√§ll√§ ja kes√§ll√§ ja edelleen PS on n√§ille rasistinen.

Kun kysyt√§√§n :” arvioidaanko puolueita eri tavalla…” Todetaan ett√§ jos esim PS puolueella olisi vastaavanlainen Mikkel ehdokkaana, se ei en√§√§ olisi. Taas¬† pari tyyppi√§ haastatelluista¬† puolustaa el√§inr√§√§kk√§√§j√§√§…eli Mikkel on hyv√§ j√§tk√§ (koska Demari)

Oma toteama. Kun SANOT rasistisesti jotain toisesta, se on tuomittavaa mutta kun ”joskus nuoruudessa” tapat el√§imi√§ huvin vuoksi, se on OKEI…

Huh, huh,,,

Toinen aihe:

”Sananvapauden rajat”

Voitaisiinko natsi ja kommunisti symbolit kielt√§√§ …t√§ll√§inen kysymys toimittajalta.

”Natsitunnukset pit√§√§ poistaa” … ”kansallisosialismin tunnuksia ei saa k√§ytt√§√§”…

Ei tule vastausta siihen saako kommunisti symbolit olla esill√§ …ūü§Ē…niinkuin mit√§?

Tyyppi oli Kimmo Nuotio. Joka vastaili n√§ihin tunnuksiin….mielenkiintoista.

Seuraavat kehiin…

Fatim Diarra ja Onni Rostila.

Rostila : ”ei ole demokratiaa ilman sananvapautta”, ”ei kaikkea voi heitt√§√§ lakikirjalla”

Nyt toimittaja puhuu Orpon ja Purran päiden leikkauksesta.

Fatim: ” oli upeeta olla mielenosoituksessa”, ei pit√§nyt Orpon ja Purran uhkaamisesta.

Rostila: ”Poliittiset murhat, t√§ll√§ist√§ viestint√§√§, kiihottamisrikoksen tilaa pit√§√§ t√§sment√§√§”

Rostila: ”Kanta on ett√§ solvaaminen ja panettelu on vaikeasti tulkittavissa”

Toimittaja : ”Saako eri kansanryhmi√§ solvata”…

Taas puhutaan ”kiihottamisesta”…siis t√§h√§nk√∂ t√§m√§ taas menee.

Rostila: ”Sananvapaus on ihmisoikeus”

Fatim: ”Haluatte vain valtaa…”

Terve! Hyv√§√§ p√§iv√§√§…ohhoijaa.

Fatim: ”HALLITUS haluaa todistaa ettei se ole rasistinen tai fasistinen!”

Toimittaja ei anna Rostilan vastata vaan keskeyttää ohjelman. Klo on 21:43 kun se olisi voinut kestää 21:45 asti.

Tyypillistä YLE:ä, se ei petä koskaan.

ūüėÖūüėÖūüėÖ

T√§m√§ n√§in lyhyesti. Katsokaa koko show YLE Areenasta…

 

 

8 vastausta artikkeliin “YLE:n A-Studio today…ūüėÖ”

 1. Rostila oli täysin irralaan todellisesta maailmasta juristikielineen, jota ei ymrätänyt kukaan. Kravatin oikominen oli hänen tärkein viestinsä.
  Fatima Diarra sanoi sen suomeksi, että pitääkö tällaisesta päivänselvästä asiasta edes keskustella. Eli ihmisarvoista, tasa-arvoista ja rasismista ?
  Ilmeisesti täytyy, kun Suomessa on edelleen eräs iso pourukka, joka ei ymmärrä mitään.

  1. Rostila tuntee asiansa, Fatima on tyypillinen vihervasemmistolainen höyrypää.

   Mitä tulee rasismiin niin ei tällä foorumilla taida olla kuin yksi osallistuja joka huomaa bussikuskien, postinkantajien tai Luxushotellien kerrossiivoajien ihonvärin, muille he ovat ihmisiä töissään, mutta kukin toki tavallaan.

  1. Vihervasemmiston korvien välinen kaaos on ihan heidän oman mielikuvituksensa tuotetta.

 2. Katselen Ylen tarjonnasta vaihteeksi mieluummin Miki Liukkosen ohjelmaa, jossa kiinnostavammat teemat ja väljempi ilmaisu, joka jättää tilaa omillekin ajatuksille. Myöskin kovin aito.

  ”Kirjailija Miki Liukkonen (1989-2023) arvostaa erakkoel√§m√§√§ eik√§ ”osaa kohdata ihmisi√§”, mutta uskaltautuu kirjailijankammiostaan ulkomaailmaan tutkimaan ihmisyytt√§ kiinnostavien vieraiden kautta. Miki Liukkonen tutkii nimikkosarjassaan maailmaa ja ilmi√∂it√§ kiinnostavien vieraiden kautta. H√§n tapaa kussakin jaksossa ihmisi√§, joiden el√§m√§nvalintoja tahtoo ymm√§rt√§√§ paremmin. Miki uskaltaa h√§mm√§stell√§, h√§mmenty√§ ja kyseenalaistaakin.- ei haastatella, vaan ihmetell√§.”

  –> https://areena.yle.fi/1-50564129

 3. √Ą√§li√∂m√§isyyteen asti edennyt kulttuurimarxismi ja konservatiivinen korjausliike ottavat mittaa toisistaan. Niin Amerikassa (USA) kuin Suomessa kuin muissakin l√§nsimaissa. Ei t√§ss√§ sen kummemmasta ole kysymys.

  Kulttuurimarxismi on vielä niskan päällä, mutta
  toivottavasti ei kauan.
  Veikkaan että lähimmän viiden vuoden sisällä selviää sortuuko ihmiskunta orwellilaiseen dystopiaan vai tuleeko tästä ihmisten maailma.

  Kulttuurimarxismia voisi kutsua myös vasemmistovetoiseksi liberalismiksi, mutta minusta kulttuurimarxismi on osuvampi nimi.
  Mitä tulee konservatiiviseen korjausliikkeeseen, sitä voisi avata enemmänkin, mutta summa summarum: se on niitä asia, joita toisille ei tarvitse selittää, toisille ei kannata.

 4. Marso muuten, oletko huomannut, että bloginavauksesi otsikko rikkoo Pirkan blogialustan sääntöjä suomenkielen noudattamisen osilta?

  Ymmärrän, että monille duunareille toki oma äidinkielikin saattaa tuottaa kohtuuttomia haasteita, mutta samat säännöt kaikille, eikös vaan.

Kommentoi