YLE:n A-Studio today…😅

Aihe:

”PÀÀttyvĂ€tkö hallituksen kriisit”

Puhutaan ensimmĂ€iseksi  PS ja KOK puolueista ja taas se kevÀÀn agenda: ”rasismi, rasismi, rasisimi” sekĂ€ kaataako RKP ja varsinkin vasemmiston viimeinen toivo RKP:ssa eli Biaudet hallituksen.

Ammattiliitot haluaa lakkoja. SAK ”jyrĂ€hti”, nĂ€in  kerrotaan, kuin ”Lipponen aikoinaan mietin itse”. NĂ€yttÀÀ ettĂ€ menossa on toimittajalle mieluinen porukka puhumassa siitĂ€ miten se hallitus kaadetaan…

SDP:n uusi ”Fuhrer”,,,tĂ€tĂ€hĂ€n ylistetÀÀn kuin jumalaa konsanaan. Antti, se vĂ€hĂ€n kuulemma nĂ€rkĂ€stytti muita, mutta koska Antti niin se saa omat ”kuppikunnat” …koska se on punaisille (Demarit) okei …

Antti ei kuulemma linjaa muuta, vaan edetÀÀn ajassa (pisti kaikki Marinin kannattajat johdosta pois poislukien MÀkystÀ..)

Ohhoh, uutisoidaan Antin ”natZi” touhuista ja Mikkelin kissantapoista….mutta sitten nĂ€itĂ€ puolustellaan ja muistellaan PS puolueen sotkua. Nyt saa olla virheitĂ€ menneisyydestĂ€, ei vielĂ€ kevÀÀllĂ€ ja kesĂ€llĂ€ ja edelleen PS on nĂ€ille rasistinen.

Kun kysytÀÀn :” arvioidaanko puolueita eri tavalla…” Todetaan ettĂ€ jos esim PS puolueella olisi vastaavanlainen Mikkel ehdokkaana, se ei enÀÀ olisi. Taas  pari tyyppiĂ€ haastatelluista  puolustaa elĂ€inrÀÀkkÀÀjÀÀ…eli Mikkel on hyvĂ€ jĂ€tkĂ€ (koska Demari)

Oma toteama. Kun SANOT rasistisesti jotain toisesta, se on tuomittavaa mutta kun ”joskus nuoruudessa” tapat elĂ€imiĂ€ huvin vuoksi, se on OKEI…

Huh, huh,,,

Toinen aihe:

”Sananvapauden rajat”

Voitaisiinko natsi ja kommunisti symbolit kieltÀÀ …tĂ€llĂ€inen kysymys toimittajalta.

”Natsitunnukset pitÀÀ poistaa” … ”kansallisosialismin tunnuksia ei saa kĂ€yttÀÀ”…

Ei tule vastausta siihen saako kommunisti symbolit olla esillĂ€ …đŸ€”…niinkuin mitĂ€?

Tyyppi oli Kimmo Nuotio. Joka vastaili nĂ€ihin tunnuksiin….mielenkiintoista.

Seuraavat kehiin…

Fatim Diarra ja Onni Rostila.

Rostila : ”ei ole demokratiaa ilman sananvapautta”, ”ei kaikkea voi heittÀÀ lakikirjalla”

Nyt toimittaja puhuu Orpon ja Purran pÀiden leikkauksesta.

Fatim: ” oli upeeta olla mielenosoituksessa”, ei pitĂ€nyt Orpon ja Purran uhkaamisesta.

Rostila: ”Poliittiset murhat, tĂ€llĂ€istĂ€ viestintÀÀ, kiihottamisrikoksen tilaa pitÀÀ tĂ€smentÀÀ”

Rostila: ”Kanta on ettĂ€ solvaaminen ja panettelu on vaikeasti tulkittavissa”

Toimittaja : ”Saako eri kansanryhmiĂ€ solvata”…

Taas puhutaan ”kiihottamisesta”…siis tĂ€hĂ€nkö tĂ€mĂ€ taas menee.

Rostila: ”Sananvapaus on ihmisoikeus”

Fatim: ”Haluatte vain valtaa…”

Terve! HyvÀÀ pĂ€ivÀÀ…ohhoijaa.

Fatim: ”HALLITUS haluaa todistaa ettei se ole rasistinen tai fasistinen!”

Toimittaja ei anna Rostilan vastata vaan keskeyttÀÀ ohjelman. Klo on 21:43 kun se olisi voinut kestÀÀ 21:45 asti.

TyypillistÀ YLE:À, se ei petÀ koskaan.

😅😅😅

TĂ€mĂ€ nĂ€in lyhyesti. Katsokaa koko show YLE Areenasta…

 

 

8 vastausta artikkeliin “YLE:n A-Studio today…😅”

  1. Rostila oli tÀysin irralaan todellisesta maailmasta juristikielineen, jota ei ymrÀtÀnyt kukaan. Kravatin oikominen oli hÀnen tÀrkein viestinsÀ.
    Fatima Diarra sanoi sen suomeksi, ettÀ pitÀÀkö tÀllaisesta pÀivÀnselvÀstÀ asiasta edes keskustella. Eli ihmisarvoista, tasa-arvoista ja rasismista ?
    Ilmeisesti tÀytyy, kun Suomessa on edelleen erÀs iso pourukka, joka ei ymmÀrrÀ mitÀÀn.

    1. Rostila tuntee asiansa, Fatima on tyypillinen vihervasemmistolainen höyrypÀÀ.

      MitÀ tulee rasismiin niin ei tÀllÀ foorumilla taida olla kuin yksi osallistuja joka huomaa bussikuskien, postinkantajien tai Luxushotellien kerrossiivoajien ihonvÀrin, muille he ovat ihmisiÀ töissÀÀn, mutta kukin toki tavallaan.

    1. Vihervasemmiston korvien vÀlinen kaaos on ihan heidÀn oman mielikuvituksensa tuotetta.

  2. Katselen Ylen tarjonnasta vaihteeksi mieluummin Miki Liukkosen ohjelmaa, jossa kiinnostavammat teemat ja vÀljempi ilmaisu, joka jÀttÀÀ tilaa omillekin ajatuksille. Myöskin kovin aito.

    ”Kirjailija Miki Liukkonen (1989-2023) arvostaa erakkoelĂ€mÀÀ eikĂ€ ”osaa kohdata ihmisiĂ€”, mutta uskaltautuu kirjailijankammiostaan ulkomaailmaan tutkimaan ihmisyyttĂ€ kiinnostavien vieraiden kautta. Miki Liukkonen tutkii nimikkosarjassaan maailmaa ja ilmiöitĂ€ kiinnostavien vieraiden kautta. HĂ€n tapaa kussakin jaksossa ihmisiĂ€, joiden elĂ€mĂ€nvalintoja tahtoo ymmĂ€rtÀÀ paremmin. Miki uskaltaa hĂ€mmĂ€stellĂ€, hĂ€mmentyĂ€ ja kyseenalaistaakin.- ei haastatella, vaan ihmetellĂ€.”

    –> https://areena.yle.fi/1-50564129

  3. Ă„Ă€liömĂ€isyyteen asti edennyt kulttuurimarxismi ja konservatiivinen korjausliike ottavat mittaa toisistaan. Niin Amerikassa (USA) kuin Suomessa kuin muissakin lĂ€nsimaissa. Ei tĂ€ssĂ€ sen kummemmasta ole kysymys.

    Kulttuurimarxismi on vielÀ niskan pÀÀllÀ, mutta
    toivottavasti ei kauan.
    Veikkaan ettÀ lÀhimmÀn viiden vuoden sisÀllÀ selviÀÀ sortuuko ihmiskunta orwellilaiseen dystopiaan vai tuleeko tÀstÀ ihmisten maailma.

    Kulttuurimarxismia voisi kutsua myös vasemmistovetoiseksi liberalismiksi, mutta minusta kulttuurimarxismi on osuvampi nimi.
    MitÀ tulee konservatiiviseen korjausliikkeeseen, sitÀ voisi avata enemmÀnkin, mutta summa summarum: se on niitÀ asia, joita toisille ei tarvitse selittÀÀ, toisille ei kannata.

  4. Marso muuten, oletko huomannut, ettÀ bloginavauksesi otsikko rikkoo Pirkan blogialustan sÀÀntöjÀ suomenkielen noudattamisen osilta?

    YmmÀrrÀn, ettÀ monille duunareille toki oma Àidinkielikin saattaa tuottaa kohtuuttomia haasteita, mutta samat sÀÀnnöt kaikille, eikös vaan.

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *