Keskustasta

Keskusta käyttäytyy kuin pahainen kakara. Itse ansaitsemansa vaalitappion kärsineenä vetäytymässä marttyyrina kuoreensa muhkuilemaan kaikille. Jos Keskusta todella haluaa puolustaa keskustalaisia arvoja onnistuu se paljon paremmin hallituksesta kuin oppositiosta käsin tietysti sillä varauksella että saadaan aikaiseksi toimiva hallitus.

Vähän kaiholla muistelen menneiden aikojen keskustalaista Keskustaa, tunnustettava että kerran itsekin äänestin. Toki Kekkosen ”hirmuvaltaa” pidin ikävänä.

7 vastausta artikkeliin “Keskustasta”

 1. Sipilän ”lesta-armeija” aloitti minun mielestä tämän puolueen alamäen kaikkine ”omien suosimisineen” ja köyhempien kurjistamisena. Ylimileisyys ja holtiton laittoman maahanmuuton hyväksyminen, että oikein kutsuttiin aikuisia ukkoja makoilemaan Suomen yhteiskunnan varoilla teki jo silloin hallaa Kepuleille.

  Nyt Saarikon antautuminen vihervassaripunaisten sekoilemiseen ja kaikenmaailman säätöihin jossa vietiin rahaa suoraan äänestäjien taskuista oli sitten viimeinen niitti.

  Nythän on huomattavaa että mm juuri PS puolue vei Kepuleiden alueella äänet, hyvä esimerkki on mm Lappi.

  Kyllä kansa on nähnyt kuka ajaa omien ja kuka kansan asiaa.

  Onko Kepuleista enää mihinkään muuhun kuin luisumaan sinne 10% seutuville…?

  Myös se mietityttää josko äsdeepee ja vassarit yhdistyy, eihän Vasemmisto ole kuin pienpuolue ja sinne se tulee jäämään, ketään ei kiinnosta näiden agenda, lähinnä protestiäänillä nytkin pystyssä…?

 2. Voihan se olla toive ajattelua että aikanamme olisi todellinen keskusta joka ajaa omaa aidosti keskustalaista asiaansa. Maailma polarisoituu, asenteet jyrkkenevät, suvaitsevaisuus katoaa ja ihan kaikille puolueille oma napa yhä tärkeämpi.

 3. Onko jo unohtunut mitä se ollut viimeiset neljä vuotta enpä pidä lainkaan mahdottomana asiana Saarikon menetelmiä terv tepivaari

 4. Keskustan pitäisi vaihtaa johtajansa, siellä se vika on. Sanoin sitä jo silloin, kun äänestivät Kulmunin pois viraltansa. Muistan hyvin kun oli se Lounais Suomen liitto jolla tasoittivat tien Oripään Saarikolle. Harvoinhan politiikkakaan on rehellistä peliä.

 5. Kepulla ei muuta olekaan ollut kun virheitä johdossa. Jäätteenmäki faksaili valtionsalaisuuksia, Vanhanen käytti enemmän aikaa vieraissa naisissa kun valtioneuvostossa, Kiviniemi ei saanut sanaa suustaan, Sipilä oli murhamies Ahon tapaan, Kulmuni oli jopa kepulaiseksi liian korruptoitunut vaikka kait muuten teki työnsä ja Saarikko… niin.

  Mutta ennen kaikkea viimeisen 30 vuoden ajan kepu on ajanut maaseudun tuhoa ja maanviljelijöiden kurittamista.

 6. Jäätteenmäki oli silloin oikeusministerinä, kun kansalta salattiin EU-liitynnän oikeudelliset seuraukset eli valtiovallan siirtämisen pois kansan ja eduskunnan käsistä siltä osin, minkä verran EU:lle annettiin tuomiovaltaa ja veto-oikeutta maamme lakien säätämiseen.

  Saattaa olla, ettei Jäätteenmäki tykkäsi hyvää perustuslakituomioistuimen perustamisesta maahamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *