Mika Aaltola

Mikähän lienee juurisyy siihen että melkoisen paljon negatiivista ilmassa Aaltolaa kohtaan?

Piruuttani laitoin aamulla twitteriin tällaisen. Siihen on tullut paljon tykkäämisiä, miehen moittimista ja kehumista. Onko Sinulla mielipidettä, siis todellista syytä miksi kehutaan tai haukutaan.

Saamissani twitter vastauksissa vastauksia esimerkiksi, mollataan kun pelätään uhaksi omalle presidenttiehdokkaalle, asiantuntemattomuus, puhuu liikaa, puhuu asioista joita ei ymmärrä, on tosikko, puuttuu arvovaltaa, ei muuta puhuessaan kasvojensa ilmeitä, mollattava kun liian suosittu ja sitten myös kehuja, usein noiden moitteiden vastakohtaisuuksia. Mutta enemmän moitittiin kun kehuttiin.

15 vastausta artikkeliin “Mika Aaltola”

 1. Aaltola on fiksu ja laaja-alainen kaveri. Ainoastaan eilinen tv-esiintyminen hiukan hämmästytti monotoonisuudessaan, jopa hiukan fanaattisuudessaan, jossa hänen silmiänsä eivät edes räpähtäneet, vaan katse oli oli puumaisen tuijottava tyhjyyteen.

 2. Opportunisti joka haistelee valtavirran tuulia ja laukoo kuin vitun löytäjä itsestään selvyyksiä. (Kiipiä )
  Poliittiset kannanotot ovat lähinnä taivaanrantoja hipovaa kaunokirjallisuutta. ( Mielikuvitusta )

  1. En ota kantaa sanomasi sisältöön mutta se miten luonnehdit (vitun löytäjä) Aaltolaa on kovin alatyylisesti sanottu jättää ikävän maun.

 3. En tiedä olisiko Aaltola hyvä presidentti Suomelle, mutta minun mielestäni Aaltolaa huonompia on helppo löytää – esimerkiksi edellinen ulkoministeri.

 4. Huomiohuoraus paistaa vahvasti läpi, nyt kun sattuneesta syystä saanut jonkin verran ruutuaikaa. Melkoinen märkäkorva olisi pressana, ei mitään tatsia siihen hommaan valmistavista edellytyksistä. ”Seiska-päivä julkkikset” ei härmässä presidenteiksi nouse, ainakaan vielä.

 5. Niin täällä kun Twitterissä jakaa Altola näemmä vahvasti mielipiteitä aivan kuin Sanna Marin konsanaan.
  Mutta se jos asettuisi presidenttiehdokkaaksi olisi hyvä koska kansa tietää, viisaudessaan äänestää tai on äänestämättä.

 6. https://yle.fi/a/3-12588640

  Ei minulla varsinaisesti mitään Aaltolaa vastaan ole, jos ei mitään puolestakaan. Jos nyt häntä harkitaan presidentiksi, niin häneltä täysin puuttuu ulkomaan poliittinen kokemus ja se kun on presidentin työkenttä kuitenkin.

  Ehdokkaita puuttuu vielä ja kyllä minäkin odotan tätä ulkomaiden pöydissä kovaksi keitettyä ehdokasta.

 7. Kyllähän ulkopolitiikan asiantuntija sentään jonkinlaista kompetenssiä omaa. Toivottavasti asettuu ehdolle, on minusta paras persoona. Vai kuka muu? Haaviston vika on se että hän on vihreä. Rehn on jäykkä ja marginaaliin jäävät muutkin. Jos Aaltola ei asetu ehdolle niin todennäköisesti Haavisto voittaa. Ehkä Aaltolaa siksi yritetäänkin kampittaa.

 8. Oma näkeykseni on tuossa asiassa aika selvä ja haukkuminen suurelta osin siinä kun mies tulee tavallaan politiikan ulkopuolelta

  Tuo ns ulkopuolelta tuleminen sen vuoksi kun ei ole kansanedustaja

  Ja sellastahan ei sitten suvaita loppu tulos sen takia myös kielteinen kuten missi kisoihin pyrkivillä terv tepivaari

 9. Asialliselta mieheltä hän vaikuttaa ja ulkopolitiikka kun se presidentin ykkösprioriteetti, niin miksipä ei.

  Kokemus käytännön politiikan raadolllisuudesta on toki huono asia.

  Tähän mennessä kisaan ilmottautuneista hän on ainoa, jota voisin äänestää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *