Pariisin olympialaiset 2023

On päätetty että venäläiset ja valkovenäläiset saavat osallistua kisoihin. Tämä on minulle kova isku, penkkiurheilijana juuri kesälajien olympialaiset ovat se kaikkein tärkein katsottava ja myötäelettävä kilpailu minulle. Nyt en sitä pysty katsomaan.

Paha tämä on sanoa mutta jos joku suomalainen urheilija näihin kisoihin osallistuu en voi hänen suorituksiaan enää ikinä ihailla. KOKn päätös on hirveä isku urheilijoille.

Urheilu ja politiikka pitäisi pystyä erottamaan toisistaan, minä en pysty ainakaan tässä tapauksessa.

11 vastausta artikkeliin “Pariisin olympialaiset 2023”

 1. Matti, olen kanssasi täysin samaa mieltä, typerä päätös.

  Paljonkohan taskurahaa oli jaossa puolesta äänestäneille?

 2. Tässä maailmanpoliittisessa tilanteessa on aivan selvää, että kyseisten maiden osallistumista ei tule sallia. Mutta jos ajatellaan ihan urheilulliselta kannalta, niin harmihan se on kun kaikki maailman parhaat eivät ole mukana.
  Norjan dominanssia hiihdossakaan ei olisi siinä mittakaavassa kuin mitä nyt esiintyy, jos venäjä olisi mukana, mutta toki se lisää Suomalaisten mahdollisuutta olla kolmenkymmen parhaan joukossa pisteiden jaossa.
  Ja moni muukin urheilulaji ilman venäjää antaa väärän kuvan maailman parhaasta.

 3. Kyllä urheilija on siinä mielessä epäkiitollisessa asemassa venäjällä, sillä hänellä ei ole kuin huonoja ja erittäin huonoja vaihtoehtoja tarjoilla, tekipä niin tai näin.
  Jos tuomitset sodan ja hyökkäyksen Ukrainaan niin joudut ”vankileirien saaristoon” ja jos et tuomitse niin sinulta evätään pääsy kansainvälisille kilpakentille.

  1. Minulle ei nyt auennut mitä tässä yhteydessä tarkoittaa vankileirien saaristo

   1. Etkö ole huomannut mikä kohtalo odottaa venäjällä niitä, jotka Putinin toimia kritisoivat ja tähän kuuluvat myös urheilijat.

 4. Turha sinne on mennä pelleilemään. Ylen ei tarvitsisi maksella oikeuksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *