Sauli, nyt se nyrkki äkkiä pöytään sieltä taskunpohjalta.

Tuli tässä aamukahvia hörppiessäni mieleen yksi ajankohtainen asia tämänhetken Suomessa. Kun nyt tämä ulkoparlamentaarinen vasemmistokorporaatio uhkaa laittaa Suomen kiinni yleislakolla, jos maamme vaaleissa valittu eduskunta ja sen enemmistöön nojaava hallitus ei muuta hallitusohjelmansa kirjauksia korporaation haluamaan suuntaan.

Sitten aasinsiltaa jatkan siihen, että olisiko, vaikka se ei presidentin valtaoikeuksiin kuulukkaan, niin Niinistöllä ja hänen 99% kansansuosiollaan  ”oikeutta” puuttua tämän umpisolmun aikaisemiseen, kuten Kekkonen seitsemänkymmentä luvulla teki.

Hyvin voisi Sauli vielä vallassaolonsa viime metreillä laittaa elämänsä risaiseksi ja pöyhäistä tätä korporaation paskatunkiota pohjia myöden, uskon että sillä saataisiin kiehuva veri  liikkeelle ja vähän jäähtymään vasemmistokorporaatin suonissa.

Onhan tämä nyt uskomatonta, että Suomen hallituksen  ja perustuslain yli kävelevät kaikensortin vasemmisto ideologian kyllästämät apulaiskanslerit ja SAK.n  lakkokenraalit mennen tullen, toinen haluaa rajat auki taivasta myöden ja toinen haluaa Suomen laittaa kiinni.

Joskus sitä tulee Kekkosta ikävä, sillä näille oman napansa ympärillä tanssahteleville marginaaleille tulisi näyttää missä nurkassa se kaappi seisoo, eikä hyväksyä uikuttavien pillipiipareiden aisalle kakkimista markkinapäivänä.

Vähän hälyyttävää viestiä sain kuulla yhdeltä hallitusta lähellä olevalta, että Orpon suunnalta olisi jo halua löysätä vähän kuolaimia korporaation suussa, mutta Purra haluaa entisestään niitä kiristää, muuten tavoitteet valtiontalouden tasapainoitus suunnitelmista hukataan lopullisesti.

18 vastausta artikkeliin “Sauli, nyt se nyrkki äkkiä pöytään sieltä taskunpohjalta.”

 1. Tuo vaan on mahdottomuus koska presidentille ei kuulu sisäpolitiikka ja hänen on myös oltava ulkopuolella muustakin politiikasta

  Presidentille kuuluu ulkopolitiikka ja sen hoito ja tuo eu politiikka onkin sitten sisäpolitiikkaa terv tepivaari

 2. En kyllä tiedä pykälää, joka estäisi presidentin käyttämstä puheoikeuttaan myös niissä asioissa, jotka eivät suoranaisesti hänen valtaoikeuksinsa kuulukkaan.
  Päin vastoin, hänen tulee ylimpänä mielipidevaikuttajana puhua niistäkin asioista joista muut vaikenevat omista henkilökohtaisista mieltymyksistään johtuen.

  1. Silti ei sisäpolitiikka presidentille kuulu sen pitäisi hoidella erään ministerin

   Puhe on eri kun nyrkillä pöytään huitominen terv tepivaari

 3. Presidentti nyt joutunee käyttämään hieman enemmän harkintaa ulostuloissaan kuin nimimerkki varsin suppealevikkisellä blogialustalla. Voi olla että Niinistö ei loppusuoralla enää lähde kekkostelemaan.

  1. Niilo, en tiedä oletko seurannut asiaa, mutta hallitus muodostetaan vapaiden demokraattisten vaalien jälkeen ja tällä kertaa hallituksen muodostajana toimi Kokoomus eduskunnan suurimpana puolueena.

   Hallitus muodostettiin Kokoomuksen, PerusSuomalaisten, Kristillisdemokraattien ja RKP: n toimesta.

   Suomessa ylintä valtaa käyttää eduskunta, joka säätää lait.

   Miten ihmeessä saat yksinvallan sopimaan Suomen valtiosääntöön?

  2. Yksinvalta ei suomessa kuulu myösköön vasurihallitukselle saati ay-liikkeelle.

 4. Odotan sitä päivää kun AY-liike uskaltaa sanoa edes ”soo soo” hallitukselle. Toistaiseksi he haluavat vain kiusata vähävaraisia, vanhuksia, lapsia, yms.

  Sellaista ei pidä hyväksyä. Sellaista ei saa hyväksyä.

 5. Demokraattiseen tasavaltaan ei kuulu yksinvalta S Niinistö ei yksinvaltias ole ollut virkakautenaan

  Ja kaiken lisäksi ollut hyvä maan päämiehenä terv tepivaari

 6. Se on yksinvaltaa kun ei oteta huomioon heikoimpia.
  – Jos sinulla on kaksi ihokasta anna toinen sille jolla ei ole…

  1. Hallitushan juuri koettaa näitä ”köyhiä” nostaa ylös henkisestä ja taloudellisesta kyykystä, tarjoamalla heille työtä ja toimeentuloa.
   En kyllä tiedä että nykyaikan ja tässä tilanteessa on vielä ylipäätä sallittua kansalaisen arpoa, että menisikö töihin, vai jäisikö elämään muiden siivellä.

 7. Mutta kenen toimesta ne ovat työttöminä ja on laitettu työttömäksi kun firmalla meni huonosti

  ja verot on maksettu Valtiolle suuriakin summia meneekös nekin hukkaan

  1400-1500 kk Ei ketään Suomessa nosteta mihinkään eikä valtio työllistä kun pikku osan kansasta

  Mutta esim valtioneuvosto ei ole vieläkään Suomen talkoissa ja vaikka eduskunnassa ei montaa olekaan silti pitäisi heidän

  Pitäisi laskea tulojaan niin olisivat kansankin talkoissa mukana terv tepivaari

  1. Jos ja kun yhteiskunnan sosiaalituet ovat monasti korkeammat kuin työstä saatu palkka, niin ei ole ollenkaan ihme että kotona oleminen voittaa otsansa hiessä puurtamisen.
   Sairaita ja työkyvyttömiä tietenkin autetaan, mutta jos on ihminen työkykyinen ja ikäinen niin fyysisesti kuin henkisestikkin, niin työ on lääke pitämään hänet vastakin terveen kirjoissa.

   1. Taannoin oli Iltalehdessä juttua yksinhuoltajien talousahdingosta. Tekee kuulemma tiukkaa.

    Eräskin kahden lapsen yksinhuoltajaäiti valitti kuinka hän ei tule tuilla toimeen. Artikkelissa oli laskettu, että ko. nainen sai erilaisia tukia 2350 euroa. Siis nettona. Tuosta kun laskee, niin se vastaa bruttona noin 3300 euron kuukausipalkkaa.

    On aika iso joukko yksinhuoltajia ja muita palkkatyöläisiä, jotka tekevät töitä huomattavasti pienemmällä palkalla. Eivät saa edes bruttona sitä, mitä kyseinen yh-äiti sai nettona erilaisia tukia.

    Myönnän toki, että esimerkkini on vain yksi kymmenien tuhansien joukossa, mutta kyllä se osaltaan kertoo siitä minkalaisia ”kannustinloukkuja” Suomen sosiaaliturvaan sisältyy.

 8. No minua nuot tyllisyys asiat ei koske eikä muuten ole koskenutkaan vähään aikaan

  Mutta etpä vastannut tuohon kuka niitä työttömiä tekee harvoin työmies itse sen tekee niitäkin kyllä on terv tepivaari

  1. Työttömiä on ollut aina ja tulee olemaan vastakin, se on vaan elämänsä mitoitettava kulloisenkin tilanteen mukaan, ettei syö enempi kuin tienaa.

 9. On niitä ollut sekin on vaan ammattivalinnan asia kun valitsee oikein jossa ei ole alan osaajia paljon voi olla ettei joudu koskaan työttömyyttä kokemaan

  Mutta suurimman osan työttömiä tekee työnantaja harvoin työmies itse terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *