14 vastausta artikkeliin “Hyvinvointia”

 1. Tuli vastaan aiemmin pari tapausta kun vanhus ei enää itse kyennyt syömään häntä ei ehditty syöttää eikä omaisia ollut jotka olisivat voineet auttaa.

 2. Näinhän Pirha toimii kaikessa muussakin. Esimerkiksi hoitotarvikejakelussa.

  Yhtenäistämisen tasoksi valitaan minimi. Näin siis palvelujen kohteiden kohdalla. Johtajia ja päälliköitähän tuo ei koske, vaan heidän kohdallaan harmonisointi tehtiin kohti maksimia.

 3. Heh…lähetä sosiaali ja terveysministeriön pyyntö niin sinäkin saat hallituksen ”pimittämät” luvut tai jos maltat odottaa niin ne kyllä ilmestyy myös valtioneuvoston sivuille.

  Aika moni toki ymmärtää, että aina kun jotain säädöksiä muutetaan niin tulee myös yksittäisiä väliinputoajia.

  Aika moni myös ymmärtää, että Kiuru esittää kyllä lukuja ja kauhistelee, mutta kyse on kuitenkin osatotuudesta ja jos ymmärtää sosiaaliturvajärjestelmää, ymmärtää myös mikä se puuttuva osa totuudesta on.

  1. Tietenkin voidaan ihan perustellusti pohtia, että jos jollekin omistusasujalle maksetaan vuodessa 16:440 euroa asumistukea, että onkohan ihme, että valtion kirstu on tyhjä?

    1. Tai siis maksetaan tietenkin paljon enemmän koska leikkaus on tuo 16 440 vuodessa

 4. Soisin makean lisäksi sitä haluaville laitosvanhuksille viikonloppuna valinnan mukaan yhden annoksen valko-, punaviiniä tai konjakkia.

 5. Leikkaukset on laskettu piilottaen todellisuus keskiarvolukuina VM:ssä. Ei siten kuin ne todellissuudessa ovat niin, että ne kohdiustuvat mm. perheisiin ja 170 000 vähävaraiseen lapseen jne..
  Täydellistä kusetusta.
  Sitä ei selitä hallitusohjelman kompromissit vaan se, että jokainen puole on erikseen luvannut olla tekemättä näin.
  Eikä tässä kaikki……..

 6. Jokainen puolue on luvannut olla tekemättä mitä?

  Mitä tekemistä hallitusohjelman kompromisseillä on asian kanssa ja mihin kompromisseihin viittaat?

  Keskiarvotko ei ole todellisuutta?

  Keskiarvojako ei käytetä lakien valmisteluissa? Artikkelissa mainitaan yksinhuoltaja perheet ja siinä yhteydessä 170 000 lasta, vähävaraisuutta ei mainita.

 7. Vaikuttaa hieman siltä, että kritiikitön ihailu on löytänyt uuden kohteen.

  1. Itselleni tulee hieman sellainen ajatus, että Kiuru kpuhkuu ja puhisee kiukkua, kun hänen huonoa johtajuuttaan on arvosteltu huonoksi johtajuudeksi.

   Hän varmasti kokee en erittäin raskaasti ja pitkävihaisena höyryäjänä hän yrittää nyt nostaa omaa profiiliaan.

   No onneksi hän tekee sen tavalla, joka mahdollistaa laskelmien tarkastamisen kun hallitus ei ole lukuja ”pimittänyt” van kuten kaikki tällaiset, ne tulevat julkiseksi siltä osin kun eivät jo ole.

   Mikäli laskelmat ovat SDP toimistolta niin sieltä on peräisin myös SDP: n vaihtoehtobudjetti todennäköisesti toimiston soveltavan matematiikan osastolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *