Äärioikeisto voitti

Mitä ajattelee kansa joka äänestää äärioikeistoa?
NatomaaHollanti äärioikeisto voitti ja kaaos tulossa:
– EUsta eropuheet
– Unkarin auttamisen lopettaminen
– Maahantulijat ulos
– Tappouhkauksia
– Natoyhtenäisyys rapautuu
Putin iloitsee…
– Pääseekö äärioikeisto valtaan?

34 vastausta artikkeliin “Äärioikeisto voitti”

  1. Suomen eduskunnassa ei ole sen jälkeen ollut yhtään äärimielistä, kun kepua edustanut Punkalaitumelainen Saimi Ääri jätti eduskunnan.
    Nyt Suomen eduskunnassa on kaksi oikeistopuoluetta kokoomus ja perussuomalaiset, joista toinen on vähän enemmän keskellä ja toinen vähän enemmän oikealla, ero on hiuksen hieno.
    Kyllä Suomeen mahtuu mainiosti kaksi suurta oikeistopuoluetta ja kuten nytkin nähdään, niin näiden kahden puolueen yhteistyö tulee saamaan niin pitävän liitoksen, että vasemmistolaista hallitusta ei tulla pitkään aikaan, jos enään koskaan näkemään valtioneuvoston pöydän takana muuten kuin siivoojana.

  2. Tätä pöljämistöä on liikkeellä noin 20 % edustuksella siellä ja täällä. Siihen liityyy myös väkivaltakoneisto. joka piileskelee sen sisällä, Suomessakin.

    1. Tarkoitat varmaan niitä tahoja, joiden väkivaltakoneiston edustajat ovat kasvonsa peittäneenä tuhonneet omaisuutta ja ottaneet poliisin kanssa yhteen kaiken maailman smash asem ja linnanjuhlien kuokkavieraat ”protesteissa”. Sama porukka jakelee myös aika-ajoin flyereita, joissa yllytetään kansalaisia nousemaan kapinaan/luokkasotaan.

        1. Mikähän siinä onkin, että on niin kovin vaikea myöntää, että sanoista tekoihin on ryhdytty juuri vasemmalla äärilaidalla.

          On varisverkostoa ja muuta löyhästi organisoitunutta porukkaa, jotka väkivaltaa käyttäen pyrkivät hajottamaan yhteiskuntaamme. Pyrkivät asettamaan kyseenalaiseksi järjestäytyneen yhteiskunnan toiminnan.

          Heidän toimintaansa edesauttaa se, että on ihmisiä, jotka eivät näiden kohdalla näe totuutta, vaan vähättelevät heidän toimintaansa.

          Kuitenkin nämä samat henkilöt ovat valmiita kiroamaan alimpaan helvettiin puolueen, joka on saanut demorkraattisissa vaaleissa merkittävän kannatuksen.

  3. Suomessa ei ole mikään muu yhteiskuntarauhaa ja demokratiaa uhkaamassa kuin Heikin kaltaiset pöljät hihhulit, vaikka toden sanoakseni, heidän mölyämiselleen nauravat jo aidan sepäätkin Junttilantalon seinänvierustalla.

  4. Suomessa toimittajat ovat usein niin vasemmalla., että jo lähellä keskustaa olevat vaikuttavat olevan äärioikealla.

    Toisekseen Hollannissa oli vapaat vaalit ja vaalien tulos on selvillä.

    Se toki ei ole yllätys, että juuri vasemmistolla on vaikeuksia hyväksyä vaalitulos, heille demokratia on raskas laji, usein jopa liian raskas.

    Repikää siitä pellet.

      1. ”Nämä, jotka täällä ovat asian positiivareita, kuuluvat tähän äärioikeistoon !
        Se siitä.”

        Joka kerta yhtä koomista kun tämä leimaa jonkun ääri…

        🤣🤣🤣

  5. Katselin brexit-kampanjointiin liittyvää tosipohjaista sarjaa, joka harmillisesti ei enää ole katsottavissa Areenassa, mutta jossa kuvattiin kansalliskiihkoisten valkoista jihadia, joka oli todella vastenmielistä ja surullista katsottavaa. Nuoret miehet ryntäilemässä kauppoihin vasaroimaan väärän väriset verilammikoiksi lattioille, hyökkäilemässä väkivalloin naisjoukkojen kimppuun pahoinpitelemään heitä, murhaten oman maan poliitikkoja sekä vainoten väkivaltaisesti entisiä ryhmänsä jäseniä, jotka uskaltavat tuoda oikeiston väkivaltaa julki.
    Äärimmäisen umpimielisiä ihmisiä, jotka vihaavat itseään ja tappavat siksi, etteivät uskalla olla homoseksuaaleja, vaan netissä salaa harrastavat pedofiliaa ja sitten omassa joukossa huutavat ja agitoivat homoseksuaaleja vastaan.

    Täysin sairasta. Ja mitä he ajattelevat? Ovat täynnä ryhmäkiihkoista vihaa sekä pelkoja. Nuoret päämäärättömät, kouluttamattomat tai vaan hullut radikalisoituneet ihmiset, jotka purkavat ongelmansa väkivaltana muihin kanssaihmisiin.

  6. En tiedä, liittyykö vasemmistolaiseen väkivaltaan samanlaista manipulatiivista uskottamista kuin valkoiseen kansalliskiihkoisten jihadiin. Että targetoidaan tietoisesti kouluttamattomia duunarimiehiä vaikka, jotka eivät ole koskaan käyneet kotimaan ulkopuolella tai tunne historiaa tai muiden kulttuureiden ihmisiä tapoineen.
    Sitten juuri näihin ihmisiin sekä heidän omiin tarinoihin sopien aletaan kylvää uskottamista, kuten että juutalaisten syytä ettei syöpää paranneta, koska juutalaiset muka tarkoituksellisesti hallinnoisivat lääketeollisuutta (vedoten nuoren tunteisiin tietoisesti hänen surressa syöpään menehtynyttä läheistään).
    Tai juuri pelotellen ja maalaten muiden kulttuureiden edustajia terroristeiksi, tietoisina siitä, että kouluttamaton duunari, joka ei koskaan ole käynyt kotimaan ulkopuolella, on altis luottamaan ja uskomaan oman maan kansalaisten manipulaatioon.

    Äärioikeistoa kannattavat eivät siis välttämättä ajattele itse, vaan heidän päihin istutetaan radikalisoiva ja pelkoja lietsova narratiivi.
    Käytetään hyväksi ihmisten yksinäisyyttä sekä hyväksytyksi tulemisen kaipuuta, jolloin esiinnytään kaverillisena joukkona joka ottaa mukaan ja tarjoaa kaikkeen yksinäisyyteen ja suruun selitykset syyllisineen, joita vastaan äärioikeiston pelinappulat käännytetään.

  7. Vaalitulos on askel 1.

    Sitten alkaa hallituksen kasaaminen jolloin Hollannin kaltaisessa maassakin astuu nopeasti reaalipolitiikka pöytään.

    Ja reaalipolitiikka on se jolla mitataan äärimielisyys – onko se huutoa, vai onko se ratkaisuja.

  8. Äärioikeistolaisia ovat nykyään kaikki, jotka ovat Maosta oikealla.
    Tämä johtuu siitä, kun äärivasemmisto ei ole löytänyt natseja ja muita örkkejä kuin kourallisen. Niinpä äärioikeistolaisiksi määritellään kaikki, jotka uskaltavat olla eri mieltä pakolla toteutetun monikulttuurisuuden ihanuudesta kuin myös kehtaavat nauraa tai hymähtää wokepaskalle ja semmoiselle, you know.

    Äärivasemmisto tarvitsee kipeästi ääri-ääri-vastustajaa oikeuttaakseen anarkian. väkivallan ja muun tarpeellisen toiminnan saattaakseen Lenin-sedän ja kumppaneiden vallankumoustouhut loppuun.
    Sota on rauhaa, vapaus on orjuutta, tietämättömyys on voimaa.🤬

  9. Miksi äärioikeistolaiset menestyvät? Olemisen sietämätöntä keveyttä? Vasemmistossa ei ole kyllin imua?

      1. Juuri näin kun sanot mutta ovatko tolkun ihmiset hupenemassa ja jos niin miksi ihmeessä.

        1. Eipä tuo vasuripelleily tolkun ihmisille enää suomessa kelvannut ja siksi punademut ja vasurit ovat katkeria viimeisen päälle.

  10. Juu avaus koski Hollannin äärioikeistoa ja sen uhoa ja
    jos toteutuisi se olisi pahan alku koskien koko Eurooppaa.
    Ääriaines häärii myös naapurissa ja Unkarikin mahtuu siihen.

    1. On se vaan hienoa, että monessa EU-maassa demarit vetävät elintasoturvisasiassa jo keskustan oikealta puolelta.

    2. Niilo, hassu juttu, että äärivasemmisto ministeriöissä ei haitannut sinua mitenkään viime hallituskaudella

        1. ”On se kumma, että asia kääntyy aina itse asiasta muihin. Perusteluja toimille ei ole, mutta kun tuo vas….”

          Perusteluja mille toimille? Mitä toimia Hollannin vaalituloksrlle pitäisi tehdä?

  11. On sanottu, että Putinin ja Lukašenkan kaltaisten, muihin maihin hybridivaikuttamista kohdistavien autokraattien / diktaattorien tavoitteena on EU:n heikentäminen, joka kohdistetaan juuri niihin heikoiksi tunnettuihin kohtiin, kuten maahanmuuttoon liittyviin kysymyksiin EU:n sisällä, jotka jakavat kansaa.

    Tästä näkökulmasta käsin voi nähdä Geert Wildersin EU-vastaisen populismin varmaan aika venäjämielisenäkin.
    Populistista vaikuttamista, misinformaatiota ja disinformaatiota puolestaan tutkinut ja siitä väitöskirjan tehnyt Niko Pyrhönen on avannut näkökulmia oikeistopopulismiin ja myös sen radikaalimpiin ilmenemismuotoihin mm. Puheenaihe-YouTubekanavalla, jonka löytää tubesta hakusanoin ”misinformaatio, disinformaatio ja propaganda, Niko Pyrhönen, Puheenaihe”.

    Jos kiinnostaa.

    1. Niin, toki on mahdollista sekin, että ihmiset esim. Hollannissa ja monessa muussa maassa ovat vaan ihan helvetin kyllästyneitä siirtolaisvirtojen mukana tulleisiin lieveilmiöihin.

      Voi kuulostaa oudolta, mutta ehkä se on mahdollista.

  12. Äärioikeisto voittaa niin kauan kuin ns. maltilliset puolueet eivät uskalla tunnustaa tosiasioita siinä pelossa että tulevat leimatuksi äärioikeistoksi. Äärioikeisto kerää protestiäänet. Totta kai sanomaa kärjistetään ja esitetään valheellisia ratkaisumalleja, mutta niin tekevät muutkin puolueet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *