15 vastausta artikkeliin “Olen koukussa”

  1. Hyvää kahvia juhla mocca toki on mutta en osta sitä tuolla nykyhinnalla 7.90
    Aika usein ostan kulta katriinaa jota saan kaksi paketti samalla rahalla terv tepivaari

  2. Juu on hyvä kahvi. Mutta sunnuntaina ostin saludoa koska se oli kampanjatarjouksessa s-marketissa 2,95 e/paketti.

    1. Kun saa Saludoa lähes kolme pakettia yhden juhla Mocan hinnalla ei paljon tarvii miettiä mitä ostaa terv tepivaari

  3. Itselleni turhan kitkerää, pidän pehmeämmistä ja vahvemmista mauista, mutta omituinen juttu:

    ”YHDYSVALTAIN rannikkovartioston alus takavarikoi Omaninlahdella miljoonien eurojen huumelastin kalastusaluksesta maanantaina 30. tammikuuta. Rannikkovartiosto julkaisi tiedotteessaan kuvan huumelastista.

    Kuvassa näkyy valtava määrä Pauligin Juhla Mokka -pakkausmateriaalia, joihin huumeita on kääritty. Tiedossa ei ole, miten juuri Juhla Mokka -paketit ovat päätyneet alukseen.”
    (Linkin takaa)

    1. Ilman aamukahvia ei vanha diisseli lähde käymään terv tepivaari

  4. Niin jutun idea oli kuten Liisa totesi.
    Miten Pauligin Juhla Mokka pakkaukset ovat joutuneet huumepakkauksiksi kalastaja-alukselle?

  5. Täällä mettäkulmilla Juhla Mokka S -Marketissa maksaa yleensä 4,80. Eilen kävin kaupassa ja olivat näköjään nostaneet hiukan.

    Minä viimeyönä keitin kahvia kello 2.00 ja join pari kupillista Sen jälkeen nukuin tyytyväisenä ihan kello seitsemään asti. Minulla oli ennen pahoja uniongelmia, mutta nyt kahvi on sen parantanut.

    1. Ei taida olla mikään mettäkulma kun Tampereella eräs marketti myy juhla moccaa hintaan 7.90 paketti terv tepivaari

  6. Nuuka olen, makkarakin useimmin halpa vähärasvainen lauantaimakkara vain paremmista tarjouksista joskus Oravaisten palvattua kalkkunaa ohuina siivuina. Mutta kahvissa en tingi, olen suorastaan jumiutunut Löfbergin Kharisma nelospaahtoiseen kahviin. Kun sattuu että että ajaudun kahville baariin niin pelossa että tarjolla on jotain halpalaatuista vaalea laatua otankin kupin teetä.
    Joskus harvoin, juhlan kunniaksi ja vaihteluksi myös Löfbergin vahvempaa Crescendo laatua, silloin saattaa kahvin seurana olla myös 4cl konjakkia lasin pohjalla.

    1. Sinä sen sanoit. Liki 40 vuotta nikotiinin orjana, savukkeita, piippua ja pikkusikareita. Nyt kertapäätöksen jälkeen reilut parikymmentä vuotta absoluuttisesti ilman. Mutta en kiellä että mieleen tulee, sellainen epämääräinen kaipaus vatsanpohjassa juuri silloin kun hyvän aterian päälle on edessä kahvi ja konjakki.

    2. Sikaari kyllä mutta gonjagille sanon kiitos ei se on mielestäni pahaa ja kaiken lisäksi alkoholia terv tepivaari

  7. Minulla on semmonen mettäkulmalaisen tapa, että alkoholia en nauti missään muodossa, taitaa olla yli kaksikymmentä vuotta kun sen lopetin. Tupakan lopetin noin viisi vuotta sitten, silloin molemmat keuhkot leikattiin. Nyt ne Taysin puukottajat vainoavat taas, ihan pari viikkoa sitten TT- kuvaus näytti muutosta toisessa keuhkossa. Viikko sitten kirurki oli sitä mieltä, että seurataan toistaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *