Gazan miehellä oli pokkaa

Al Jazeera haastatteli hiljan gazalaista haavoittunutta vanhempaa miestä Gazassa sairaalassa. Mies uskalsi arvostella Hamasin terroristaja: ”Miksi he piiloutuvat tänne tavallisten ihmisten sekaan? Miksi he eivät painu helvettiin ja piiloudu sinne?”

Toimittaja  käänsi mikrofonin äkkiä muualle ja vaihtoi puheenaihetta.

Asiasta julkaisi videon Hesari? Yle? Ei vaan Jerusalem Post. Saa nähdä kerrotaanko Suomessa vai onko esillä miten Israelin armeija rynnäköi sairaalaan ja taisteli vauvoja vastaan jotka kuolivat tulituksessa….

13 vastausta artikkeliin “Gazan miehellä oli pokkaa”

  1. ”vaan Suomen Huutisista löytyy kaikki ”luotettava””

   Tahaton huumori on hauska asia.

   Ihan paras taho arvioimaan 🤣🤣🤣

  1. YLE lienee kuitenkin aika lähellä puolueettomuutta, sanotaan nyt vaikka 95 prosenttisesti. Mutta mihin päin kallellaan on tuo 5 prosenttia siitä ollaan montaa mieltä. Oma näkemykseni että hippasen vasemmalle.

   1. Ylen toimittajista suurin osa on punaisia tai vihreitä, jotka ovat vihreiksi naamioituneita punaisia. No, on siellä myös suomettuneita kepuleita. Ohjelmat ovat sen mukaisia.

    1. Vanha virsupohjaisten virsi vielä väärällä nuotilla.
     Suomen media on n. 95 % oikeiston omistusvallassa, jota johtavat päätoimittajat, jotka valitsee hallitus, siis omistajat.

 1. Katsoin niitä Israelin virallisia videoita sairaalasta. Onko mahdollista sellaista lavastaa? Toki. Mutta sangen paljon siihen olisi tarvittu. Lisäksi se hämäsi ehkä eniten, että sairaalan ne nurkat, jotka oli hamasille varattu, olivat varsin täynnä lääketarpeita myös, joista kuulemma oli hurja pula.

 2. Kovin nopeasti vaikuttaa unohtuneen se miten niin HS kuin Ylekin ja moni muu julkaisi uutisia Hamasin propagandaa sairaalaiskusta ja sen sadoista uhreista.

 3. Kun puhutaan median puoluetoomuudesta tai luotettavuudesta niin on hyvä huomata se kuinka merkittävä osa mediasisällöstä on todellisuudessa puhtaasti mielipiteitä.

 4. Hesari ja Yle ovat kyllä jossakin määrin julkaisseet uutisia molemmin puol8n, mutta mielstäni hieman vinoutuneesti silti. Lisäksi näyttää siltä, että toimittajien historiantuntemus on välillä puutteellista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *