Israel pelasti Hamasin ”pääpaholaisen” hengen

Noin 1200 israelilaista siviiliä mitä kauheimmilla tavoilla tappaneen terrorihyökkäyksen pääsuunnittelija Yahya Sinwar saa kiittää elämästään israelilaisia lääkäreitä. Sinwar istui israelilaisessa vankilassa elinkautista neljästä murhasta kun hänen päästään löytyi lääkärintarkastuksessa aivokasvain vuonna 2004. Israelilainen lääkäri Yuval Bitton leikkasi kasvaimen ja pelasti Sinwarin hengen. Sinwarin murhatuomio oli tullut neljän palestiinalaisen murhasta joiden hän oli epäillyt tekevän yhteistyötä Israelin kanssa. Tietojen mukaan Sinwarilla oli tapana haudata uhrinsa elävänä märkään sementtiin.

Kun Sinwar sai tiedon kasvaimesta hän romahti. Leikkauksen jälkeen tohtori Bitton sanoi Sinwarille: ”Se Israel jota niin vihaat pelasti henkesi.” Sinwar puhkesi tohtori Bittonin mukaan itkuun ja pyysi tätä vakuuttamaan että kasvain oli saatu kokonaan poistettua hänen päästään.

Sinwar pääsi vapaaksi vuonna 2011 kun Israel suostui vapauttamaan noin tuhat palestiinalaisvankia saadakseen Hamasin sieppaaman sotilaansa Gilad Shalitin takaisin.

Nyt tohtori Bittonin poika on Hamasin panttivankina Gazassa. Näin Sinwar osoitti kiitollisuutensa henkensä pelastaneille.  Ja näin ne israelilaiset ”kansanmurhaavat” palestiinalaisia ja ”aiheuttavat itse” syyn terroriin. Ehkä ”rauhanaktivistit” kääntävät asian niin että israelilaiset ”ryöstivät Sinwarin arvokkaan kasvaimen”…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *