Kolahtiko vähän omaan nilkkaan?

Suomessa Jussi- palkinnot jaettiin nyt ensimmäistä kertaa ”sukupuolineutraalisti”. Eli ei enää ”parasta miespääosan esittäjää” jne. Jokuhan voisi loukkaantua moisesta vanhanaikaisesta binäärisestä sukupuolikäsityksestä. Mallia on tietenkin taas katsottu suuresta maailmasta. Myös esimerkiksi Britannian Brit awardsit jaettiin sukupuolineutraalisti.  Palkinnot menivät kaikki miesoletetuille. Jotkut kehtasivat kritisoida; että ei yhtään naista? Olkoot hiljaa, kaikkihan ovat vain ihmisiä, sukupuoleen ei saa enää kiinnittää huomiota.

Sopisiko tämä myös muuhun: älkää valittako naisten vähyydestä yritysten johdossa, palkkauksesta tai mistään muustakaan johon yritätte ujuttaa taantumuksellista binääristä sukupuoliajatteluanne! Yritysten johtokunnat, eduskunta yms. olkoot sukupuolineutraaleja, lakatkaa jo ajastanne jälkeen jääneet laskemasta miesten ja naisten määriä!

57 vastausta artikkeliin “Kolahtiko vähän omaan nilkkaan?”

 1. Asiahan ei voisi sinällään minua kiinnostaa, koska en seuraa mitään gaaloja tai muutakaan hevonkukkua, mutta varmaan aika todenmukainen lopputulema, elämmehän miesten maailmassa, jossa naiset ovat asettuneet jopa homomiesten jalustoiksi luullen, että se jotenkin muuttaisi asioita. Alasti twerkataan ja haaveillaan miesten oikeuksista ja lisäksi palvotaan ja fanitetaan kynsiään lakkailevia falsetilla ääntäviä homomiehiä, jotka avoimesti pilkkaavat naisia pukeutumalla transuiksi.

  Mikseivät naiset pilkkaa miehiä teettämällä itselleen jotakin leikkauksia, joissa naisille asennetaan viskibasso sekä joku yksisarviseksi muotoiltu metrin pituinen ruttuisen ruma miehinen sukuelin jne. Karvaiset jalat ja kainalot esiin ja meikit pois hyvät naiset!

  1. En oikeasti tiedä mitään niin rumaa kuin alaston mies ruttuisine sukurauhasineen — ja nämä kaikki täytyisi saada someen ja Tiktokiin stringeissä sheikkaamaan keskivartaloitaan.

   1. Kehopositiivisuus-kampanja miehille, jossa he kaikki lataisivat somet täyteen kuvia alapäästään; kuvia pierukalsareiden väleistä vilauttelemistaan ruttuisista sukurauhasistaan ja tatuoidusta selluliitista, jota kaikki naiset kommentoimaan ja kritisoimaan, pusuttelemaan ja haukkumaan!

    1. Ja kaikki miehet myös arvostelemaan toinen toistenne kehoja kuvien perusteella, joissa ei saa käyttää filttereitä:

     ”Tolla on paljon seksikkämpi alavatsakarvavana, mut ton pallit <3"

     Tai

     "Hyi saatana mitä luomia ja muhkuroita, ja aivan jäätävä pälvikalju!"

     1. Kaikki 13-vuotiaat pikkupojat nettiin esittelemään alikehittyneisyyttään alasti 40-50-vuotiaille naisille — mitä sitten sanottaisiin? Mut heterotytöille tämän tulee olla kohtalo ihmiskunnan hamaan loppuun, ja muiden kulttuureiden tyttöjen myöskin tulee päätyä länsimaisen halventavan heteronormatiivisen roskakulttuurin uhreiksi. Kurjaa ja ikävää.

 2. Taitaa kyllä olla tänä päivänä tilanne niin, että femakot räyhäävät ja arvostelevat miehiä ja syyttävät miehiä kaikesta.
  Ei siihen tarvita enää miesten ryhtymistä samaan typeryyteen.

 3. Nainen on nainen ja mies on mies, piste.

  Suomea on johtanut naisviisikko läpi kriisien.

  Rekka-bussi-torninosturi-jakelu-roskis- naiskuskit istuvat miesten pallien päälle.
  Tiedenaiset innovoivat uutta:
  ”Tämä vanulapulta tuntuva pieni pala tehdään salaisella menetelmällä Tampereella – sen ansiosta polvileikkauksen jälkeen ei tarvita lainkaan kyynärsauvoja: https://www.aamulehti.fi/tiedejateknologia/art-2000009469363.html?share=4374107b4106ef293f24be5e1014e63a

  Ai niin… ja, pääministerinainenkin kävi sotarintamalla kuin miespressakin. Ja sai ”hornetit” jälkipolttelemaan !

  1. ”Nainen on nainen ja mies on mies, piste.”

   Heikki, menehän vihervasemmiston vaaliteltoille kertomaan näkemyksesi 🤣🤣🤣

   Vihapuhetta 😈😈😈

 4. Paljon puhutaan naiskiintiöistä, sellaisia halutaan moneen paikkaan. Miten tällaisten käy uudessa sukupuolettomassa Suomessa. Saako tai pitääkö puhua naisviisikosta hallituksessa?

  1. Koko tämä sukupuolineutraalisuus on saanut käsittämättömät mittasuhteet. ”Kusiputkatkin” ovat nyt unisex- pisuaareja, joissa edelleen körmyt roiskivat liian lyhyestä kintuilleen ja sitten ladyt tulevat uimaan lätäköissä ja haistelemaan parsakusta.

   Kyllä se oli entinen porilainen, SK:n ja kokoomuslaisen AL:n päätoimittaja, nyk.
   Ylen päätoimittaja Jouko Jokinen, joka tätä unisex- vouhotusta edesauttoi muuttamalla Eduskunnan puhemiehenkin samalle tasolle kuin kalaseuran puheenjohtaja.

  1. Aatami ensimmäinen eukko, Lilitu, oli liian elostelevainen älyä omaavalle Aatamille. Niinpä hänelle järkättiin Lilitua rauhallisempi vaimo, Eeva.

   Eevassa oli taas se vika, että hän tahtoi itse päättää oikeasta ja väärästä. Niinpä pariskunta potkaistiin ulos paratiisista toivottomana tapauksena.

  2. Naisviha eli misogynia uskonnoissa:

   ”Kreikkalaisessa mytologiassa miehet elivät rauhassa, kunnes jumalien kuningas Zeus suuttui Prometheukselle ja kirosi miehet tekemällä ensimmäisen naisen Pandoran. Pandora tuli tunnetuksi mytologiassa siitä, että avasi lippaan ja vapautti maailmaan kaikki pahat asiat, kuten kuoleman, sairauden ja vanhuuden. Käytännössä kreikan mytologia siis syytti Pandoraa (ja naisia) ja tämän lipasta maailman kaikista pahoista asioista

   Kristinusko taas kertoo, että maailman kaksi ensimmäistä ihmistä Aatami ja Eeva elivät paratiisissa ja heidät karkotettiin pois paratiisissa, kun Eeva maistoi kiellettyä hedelmää, joka antoi hänelle kyvyn erottaa oikean väärästä. Eeva myös houkutteli Aatamin maistamaan omenaa ja Evan teko kirosi naiset ikuisesti synnytyskivuilla.

   Nämä uskonnolliset tarinat voidaan tulkita esimerkkeinä misogyniasta, koska ne kertovat, että miehet elivät jumaliensa tahdon mukaan, kunnes juuri naissukupuoliset hahmot olivat ”tottelemattomia” ja tuhosivat rauhan teoillaan. Uskonnollisia tekstejä ja niiden misogynisia viestejä on opetettu faktoina sukupolville ja käytetty tekosyinä naisten systemaattiseen sortamiseen ja oikeuksien rajoitukseen.”
   /Wikipedia

   — Ihana, fantastinen länsimainen sivistys!
   Aaaa, ihan haarat aukeavat tälle kaikelle.

   1. Samaa paskaa jauhoivat rusoposkiset inkkarit houriessaan omat luomiskertomuksensa siitä, kuinka naisen kuukautisveri mm. edustaa pahuutta — ja samaa misogyynistä paskaa edelleen täälläkin blogeilla jauhetaan siitä, kuinka mies on vailla tasa-arvoa, koska mm. elää lyhyempään.

    Ei voi kuin todeta, että molemmille isoäideilleni se on ollut vapautus, kun heidän puolisoista aika jättänyt, eivät vaikuttaneet ikävöivän pätkääkään, enkä ihmettele.

    1. Menstruointikin on nykyään sukupuolineutraalia. J.K. Rowling sai vihat ja transfobia -syytökset päälleen kun kehtasi väittää menstruoivia ihmisiä naisiksi.
     Mutta pointtini oli, ettei ”miesten ja naisten tasa- arvolla” ole enää merkitystä jos ei saa puhua miehistä ja naisista.

 5. Nyt varmaan voidaan lakkauttaa sukupuolikiintiöt sekä verorahoilla toteutettava pseudotiede nimeltään Sukupuolentutkimus. Samoin voidaan lakkauttaa sosiaali – ja terveysministeriön yhteydessä toimiva tasa-arvoyksikkö. Säästyy selvää rahaa (veroeuroja). Tätä nykyä tasa-arvoyksikössä on18 naisoletettua ja 0 miesoletettua.

  Kysymys joka saa femakot kipristelemään – mihin enää tarvitaan feminismiä?

  1. Ei kipristele, vaan koen että nyt on todellakin miesten vuoro ja haluaisinkin nähdä SINUT, Lasse, tässä mainoksessa:

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e33e8145-72ff-4451-92e7-6eac208f7852

   ”HS: Kalsarimainos esineellisti naisia halventavasti – –

   Neuvoston mukaan mainokset ovat naisia syrjiviä, eivätkä ne sovellu lapsille tai nuorille. Mainonnan eettinen neuvosto on saanut useita lausuntopyyntöjä yksityishenkilöiltä mainoksesta.

   Lausunnonpyytäjien mielestä stringeissä, rintaliiveissä ja stay up -sukissa esiintyvä nainen on halventavassa ja esineellistävässä valossa, sillä hän ei näytä kasvojaan. Esineellistämiseen viittasivat myös mainoksen muu rekvisiitta, kuten lavasteet ja puvut.

   Huomautuksen saivat myös mainoksia näyttäneet Helsingin Sanomat ja Sanoma Media Finlandin tv-kanavat Hero-, JIM- ja Nelonen. Mainos pyöri televisiossa marras–joulukuussa. Mainos näkyi televisiossa myös ennen iltayhdeksää.”

   Miehet peput paljaina nyt mainoksiin tienvarsille ja lastenlastenne älylaitteiden ruuduille!

   1. Otteita oikeuspsykiatrian erikoislääkäri Joni Liskolan kirjoittamasta kuvauksesta:

    ”Sukupuoliset kohdehäiriöt (pedofilia, paljastelu, tirkistely) – –

    Poikkeavan tai häiriintyneen seksuaalisuuden määritelmät ovat vaihdelleet ajasta, paikasta ja kulttuurista riippuen.
    Tavallisuudesta poikkeavat seksuaaliset mielikuvat ovat sinänsä hyvin yleisiä, eivätkä ne yksinään viittaa häiriöön.
    Ongelmana sukupuolisissa kohdehäiriöissä on halun pakonomaisuus ja voimakkuus, sekä toisaalta henkilön kyky kontrolloida käyttäytymistään.
    Seksuaalisiin kohdehäiriöihin kuuluvat tautiluokituksen mukaan lapsikohteinen seksuaalihäiriö eli pedofilia,seksuaalinen paljasteluhäiriö eli ekshibitionismi ja seksuaalinen tirkistelyhäiriö eli voyerismi.
    Jos ajatukset ovat liian pakonomaisia tai johtavat haittoja aiheuttavaan käytökseen kannattaa hakea apua.”

    ”Seksuaalisista kohdehäiriöistä kärsivät ovat useammin miehiä. Mielikuvat ilmenevät yleensä murrosiässä tai nuorella aikuisiällä ja parafiilinen käytös alkaa useimmiten nuorella aikuisiällä. Iän myötä mielikuvat ja käytös usein vähenevät. Parafilioissa seksuaalisen suuntautumisen arvioidaan olevan vakiintunutta, mutta niiden ilmenemisen voimakkuus voi vaihdella eri elämän vaiheissa.

    Pedofilia
    Pedofilia tarkoittaa lapsikohteista seksuaalihäiriötä. Nykyisin puhutaan myös lapsikohteisesta seksuaalisuudesta sekä lapsikohteisesta mieltymyksestä, joista kummassakaan ei käytetä viittausta häiriöön. Ilmaisun muuttumiseen vaikuttaisi olleen osana pyrkimys vähentää pedofilia-sanaan liittyvää stigmaa ja ennakkoluuloa. Psykiatrisesta näkökulmasta katsottuna, jos henkilö aiheuttaa kärsimystä muille tai itselleen, tai kokee kyvyttömyyttä hallita omaa seksuaalista käyttäytymistään, nähdään tämä häiriönä. Silloin henkilö todennäköisesti tarvitsee myös hoitoa.”

    (Terveyskirjasto)

    1. Oletko keskustelukyvytön, kun lopulta jokainen epätoivoinen valtalauselma rusinoituu lopulta sinulla henkilökohtaisuuksiksi, joiden avulla koetat pullistaa pään ympärille lotisevaksi märkäkohduksi pullistunutta egoa?

     1. Jatka vain Göbbelsin tavalla, syytä aina vastapuolta siitä mihin itse syyllistyt.

    2. Ymmärrätkö Lasse edes, mitä tarkoittaa ”yleinen taso” keskistelussa?

     Epäilen aika vahvasti, ettei taidot riitä noinkin älykkäällä edes niin perustason asiaan. Kenties siksi perssuomalaisuus puhuttelee jäkälikköjen alta nousevaa?!

     1. Liisalle muistin virkistämiseksi.
      Liisa 11.3.2023 yöllä kun itse olin unten mailla. Kyseessä on Juhak blogi ”Ahdasmieisyys rehottaa”.

      Liisa 02:29: ”Uskallusta Lasse! Älä piiloudu päälleliimatun taakse, jos todella omaat oman sielun!”

      Liisa
      11.3.2023 02:29
      ”Kerro siitä!”
      Liisa
      11.3.2023 02:29
      ”Kerro miltä vanhan miehen seksuaalisuus ja taiteellisuus on?!”

      Liisa
      11.3.2023 02:30
      ”Älä lymyile ismien ja sitaattien varjoissa kuin munaton mies!”

    3. Lasse haluaisin lohduttaa sinua Lapin miehen kohtaloa kuvaavalla laululla:

     https://youtu.be/jieN2Hp5hS4
     (Portugal The Man – Sleep forever)

     Musavideo on aika pitkä, joten kelaamalla suoraan sen loppuminuuteille säästyy ihmettelyn vaivalta ja näkee olennaisen.

    4. Lasse hei, herätys. Onneksi teidät boomerit on pian kuopattu haudan rauhaan ja elämä saa jatkua hieman vapaammin. Putinkin on vanha ukko.

    5. ”Lasse Kallo
     27.3.2023 14:51
     Liisalle muistin virkistämiseksi.
     Liisa 11.3.2023 yöllä kun itse olin unten mailla. Kyseessä on Juhak blogi ”Ahdasmieisyys rehottaa”.

     Liisa 02:29: ”Uskallusta Lasse! Älä piiloudu päälleliimatun taakse, jos todella omaat oman sielun!”

     Liisa
     11.3.2023 02:29
     ”Kerro siitä!”
     Liisa
     11.3.2023 02:29
     ”Kerro miltä vanhan miehen seksuaalisuus ja taiteellisuus on?!”

     Liisa
     11.3.2023 02:30
     ”Älä lymyile ismien ja sitaattien varjoissa kuin munaton mies!””

     Lasselle muistin virkistykseksi en jaksa kaivaa hänen pirkan blogeilla esittämiään näkemyksiä siitä, miten miehille on luonnollista ihailla nuoria tyttöjä, ja kuinka häntä itseäänkin kenties vuosikymmeniä nuorempi Anna Kontulakin olisi liian vanha ja ruma ja katkeroitunut nainen, kun ei kannata pedofiliaa ilmeiseti?

   2. Vauvaa vaan mahdollisimman nuorten tyttöjen sisään, eikös niin? Ja kun nykyään murrosikä tytöillä saattaa alkaa jo alle 10-vuotiaana, niin sieltä vaan kukkeimmasta alkupäästä raskaaksi saattamaan!

    Vaan ei taida olla enää ihan tätä päivää.

   3. Jos mainostetaan alushousuja niin mihin siinä kasvoja tarvitaan? Ja onko seksuaalisuus jotenkin loukkaavaa?
    Käsittämätöntä moralismia kun alastomuutta on kuitenkin joka paikassa. Oliko vika siinä että malli oli jokseenkin hyväkuntoinen eikä esimerkiksi sata kiloa painava? Onko menty siihen että vain kauniilta näyttävien naisten on peitettävä itsensä?

    1. Kuten meidän oikeuslaitoksissamme, niin eipä myöskään reaalimaailmassa tulkinnat ole mitenkään yksioikoisia enää nykypäivänä, jolloin on kyettävä ottamaan huomioon mm. konteksti asiaa arvioitaessa.

     On jyrkän yksinkertaistavaa heittää lonkilta vaan, että alusvaatemainos kuin alusvaatemainos, kaikki samanlaisia. Sittenhän ei nais-kauneudestakaan kannata heittää esteettisiä arvostelmia, kun nainen on nainen sillä hyvä.

    2. Siis koska ”alastomuutta on kuitenkin joka paikassa” niin sitä ei saa kyseenalaistaa, vaan on vellottava mukana yhteiskuntamme pehmopornokulttuurissa, jonka rappio aiheuttaa nuorille mielenterveyden ongelmia mm. Alles klar.

     Myöskään ihmisen elopainokilot eivät poissulje hyvää kuntoa, vaan moni ”rumaksi” miellettykin voi olla ihan kovassa kunnossa, samoin kuin moni vanua syövä malli aika heikossakin hapessa, vaikka heistä saa ulkoisesti näyttäviä ja koreita kuvia.
     Itse en edes pysty ymmärtämään, kuinka ketään ihmistä voisi kasvoja näkemättä arvoida, onko hän pinnallisesti kaunis, painon kun saa vedettyä ylös-alas kuten vaikkapa Christian Bale elokuvasuorituksissaan, joita varten on laihduttanut itseään jopa sairaalloiseen tilaan.

     1. USAssa rehtori joutui eroamaan kun näytti oppilailleen Daavid-patsaan kuvaa sensuroimatta.
      Jotkut naiset vaativat saada juosta ulkona tissit paljaana ja toiset loukkaantuvat kun alusvaatemainoksessa olevalla naisella alushousut näkyvät.
      Vetoa on moneen suuntaan. Koettakaa nyt naiset jo päättää.

 6. ”Norja lakkauttaa naistutkimuksen 56 miljoonan rahoituksen (1, 2). Suurin syy rahoituksen lopettamiseen piilee Norjan television dokumentissa ”Aivopesu” (josta mainitsin jo aikaisemmin). Dokumentti rapautti naistutkimuksen uskottavuuden kollegoiden silmissä.

  Harald Eia osoitti dokumentissaan, että norjalaisessa naistutkimuksessa sukupuoliroolien ja seksuaalisen suuntautumisen tarkastelu ovat voimakkaasti politisoituja. Ne ovat ideologian ja biologian pelon ohjaamia – ehkäpä enemmän kuin missään muussa maassa. Tyttöjen ja poikien biologisista eroista puhuminen oli naistutkimuksen tabu.

  Norjalainen edistyspuolueen ja parlamentin tutkimuskomitean jäsen Tord Lien on lakkauttamisesta mielissään:

  Jos naistutkimus on niin hyvää kuin naistutkijat itse väittävät, he kykenevät tuomaan tutkimuksiaan esiin muunkin tieteen joukossa. Dokumentti ”Aivopesu” viittaa kuitenkin siihen suuntaan, että kyse on ollut veronmaksajien rahojen tuhlauksesta. Naistutkijat kieltävät perusteettomasti biologian olemassaolon – tarvetta monitieteisyyden lisäämiselle on todellakin olemassa.
  Pohjoismainen tasa-arvotiedon keskus lakkautetaan

  Pohjoismaiden ministerineuvosto on päättänyt, että Oslon yliopiston yhteydessä toimiva Pohjoismainen tasa-arvotiedon keskus NIKK lakkautetaan 31 joulukuuta 2011 mennessä.

  Tasapuolisesta nimestään huolimatta NIKK on on toiminut feministisen propagandan levittämisen välineenä, jonka suurin saavutus on ollut veronmaksajien rahojen tuhlaaminen.

  Suomi perässä?

  Suomi on konkurssin partaalla ja eurobondit uhkaavat. Nyt olisi miljoonan dollarin tilaisuus lopettaa tuhlaus Norjan esimerkkiä seuraamalla. Ideologisesti motivoidun naistutkimuksen alas ajolla saisimme aikaan suuret säästöt ilman mainittavia haittoja.” – Henry Laasanen 28.11.2011 Henry Laasanen, Uusi Suomi, Puheenvuoro.
  ——————————————————
  Tarvitseeko enää ihmetellä, että Norjan miesoletetuilla että naisolettetuilla suksi kulkee entistä liukkaammin.

 7. Lassen omasta ”kynästä”:

  11.10.2021 KIRJOITTANUT LASSE KALLO
  Miksi minun pitäisi ruoskia itseäni Ruotsin sotahullujen kuninkaiden vuoksi ja polvistua läntisen kristinuskon ja sen aikaansaannoksen kommunismin kunniaksi?

  Tämän nuorekkaan-raivokkaan populistisen blogitekstin on laatinut herra, joka kuvailee itseään näin:

  ”Syntynyt Lapissa tuiskuisena lokakuun päivänä vuonna 1947. Ollut naimisissa saman naisen kanssa 47 vuotta ja risat. On lapsia ja lastenlapsia. Motto. Tärkeintä elämässsä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin kovin tärkeää.”

 8. Lassen 11.10.2021 kirjoittama bloginavaus sai minut taannoin miettimään, tunteeko ninimerkki Lasse Kallo suurtakin henkistä yhteyttä täällä blogeilla kirjoittaneen ”Risto Koivulan” kanssa, tai voisiko jopa olla kyseessä yksi ja sama henkilö.

  No, turhapa näitä miettiä 😀

 9. Raivokas vihamielinen pakkomielteisyys Yleä sekä Ylen (entistä?) journalistia Jessikka Aroa kohtaan sekä Lassen että Risto Koivulan tahoilta herätti myös lievää huvitusta päänsisäisessä maailmassani, kun kuvittelin nimimerkkien takana olevaksi yhden ja saman suomalaisia yliopistoja sekä suomalaisia akateemisia naisia vihaavan palaneen korpun.

   1. Luehan Lasse Koivulan blogeja, joissa esiintyy Jessikka Aro-vihaa ja muistelepa sitten minun täällä blogeilla oloajaltani omia ulostulojasi Jessikka Aroon liittyen, kuinka jopa kuvailit käyneesi kirjastossa lainaamassa hänen kirjaa.

    ”Misogynia (kreik. μῖσος, misos ’viha’ + γυνή, gynē ’nainen’) on naisiin ja tyttöihin kohdistuva asenne, jota yleisesti kuvaa aliarvostus tai suoranainen viha eli naisviha.

    Misogynia näyttäytyy yhteiskunnassa esimerkiksi seksisminä, naisten vähättelynä, sosiaalisena syrjintänä, väkivaltana naisia kohtaan ja naispuolisten kehojen esineellistämisenä.

    Misogyniaa länsimaisessa kirjallisuudessa:

    – Immanuel Kantin mukaan naisilta puuttuu kyky korkeimpaan abstraktiin ajatteluun. Oppineisuutta yrittävällä naisella ”voisi yhtä hyvin olla parta, sillä ehkäpä se ilmaisisi selvimmin sen syvällisen katsannon, johon hän pyrkii”. (1763)

    – G. W. F. Hegel: ”Naiset poikkeavat miehistä kuten kasvit poikkeavat eläimistä” (teoksessa Oikeusfilosofia, 1821).

    – Friedrich Nietzsche: ”Menossa naisiin, älä unohda piiskaa!” (teoksesta Näin puhui Zarathustra, 1883–1885)”

    (Wikipedia)

   2. Kenties joidenkuiden äijien täällä blogeilla kannattaisi mennä ammattilaisten kanssa juttelemaan siitä, millaisia vihantunteita akateemiset Anna Kontulan kaltaiset naiset heissä nostattavat — ja myöskin ehkä vasemmistolaisuuteen liittyvät traumat voisi samassa syssyssä käsitellä.

    1. Jatka vain Göbbelsin tavalla, syytä aina vastapuolta siitä mihin itse syyllistyt.

     1. Kuten myös, Lasse, kuten myös. Tosin sillä erotuksella, että kohdallasi kenties voisi olettaa jonkinlaisen elämänviisauden kehittyneisyyttä antamasi iän perusteella, mutta mitä ilmeisimmin näin ei ole päässyt käymään.

    2. Kenties joidenkuiden ”muijien” täällä blogeilla kannattaisi mennä ammattilaisten kanssa juttelemaan siitä, millaisia vihantunteita (=Misandriaa) miehet heissä nostattavat.

     1. On aivan totta, ettei minua kiinnosta käydä näitä pers-keskusteluja tämän enempää eikä ainakaan kovin fiksusti. Voitte itse miettiä mistähän se johtuu.

      1. Olisiko aiheellista mennä terapeutille keksimään, mistä tuo Misandriasi kumpuaa?

     2. ” juhak
      27.3.2023 17:42
      Olisiko aiheellista mennä terapeutille keksimään, mistä tuo Misandriasi kumpuaa?”

      — Oletko löytänyt uuden sivistyssanan Juhak? Maistelehan nyt kunnolla, että miltä tuo suussa maistuukaan!

      1. Sinähän tässä olet itse kaikenlaisilla ”sivistyssanoilla” kikkaillut ja omaa egoasi korostanut.
       Käperry vaan misogyniaasi ja itsekeskeisyyteesi.

     3. ”Sinähän tässä olet itse kaikenlaisilla ”sivistyssanoilla” kikkaillut ja omaa egoasi korostanut.
      Käperry vaan misogyniaasi ja itsekeskeisyyteesi.”

      — Sinä, eikun minä, eikun sinä! Mutta tiedätkö Juhak, että olen vain lainannut wikipedia-aineistoa, koska en halua käyttää aikaani muotoillakseni tänne enää mitään omaa, jota vasten alkaisitte kuitenkin vain nylpyttää.

      Parempi antaa teille silputtavaksi muiden suoltamaa tekstiä. Sille tasolle tämä keskustelu on vajonnut.

      1. Sillehän ei mitään mahda, että olet itse sen tason laskenut mutasarjaan.
       Viitsimättä tämän enempää tuota narsistista vuodatusta kommentoida.

     4. ”Sillehän ei mitään mahda, että olet itse sen tason laskenut mutasarjaan.
      Viitsimättä tämän enempää tuota narsistista vuodatusta kommentoida.”

      — Blogialustalla, jossa pääosa ihmisistä suoltaa 21/7 iltalehden uutisroskaa, jotta hyppysellinen muita lähteitä referoivista voivat tuntea itsensä fiksummiksi, on nähdäkseni taso asetettu paljon ennen kuin edes sattumalta päädyin tälle alustalle vahtimisenne ja feminismi-projisointienne kohteeksi.

 10. Voi hän uhkailee. Minä taidankin sitten poistua ”linjoilta”. Kaunista päivää minua feminatsiksi, Putinin trolliksi sekä vajakiksi nimitelleelle nimimerkki Lasse Kallolle.

 11. Kuka olisi voinut kuvitellakaan, että Ukrainan ja Venäjän uroskukot saavat 2020-luvulla aikaan eurooppalaisen sodan, johon sitten kaadetaan loputtomasti rahaa kuin vessan viemäriin.

  Naiset valtionjohtoon molempiin valtakuntiin, ja pyssykielto kaikille nuorille miehille kaikissa maissa, niin loppuisi tuo naurettava urostelu ja väkivalta.

 12. Minä painoin 143 kg kun olin xl-malllina Helsingissä kaverini kalsaribisneksessä. Nyt painoni on vaihdellut 110 kilon molemmin puolin.

  1. Hyvä Timo! Ja tiedätkö, itse painan about 25kg (en omista vaakaa) ja olen kaikin puolin ulkoisesti epätyypillinen, minkä en koe tekevän itsestäni sen enempää rumaa kuin kaunistakaan. Pidän esimerkiksi arvistani, joita minulla myös on paljon kehollani.

 13. Blogin aihe on kuitenkin: viekö sukupuolineutraalius pohjan naisten tasa-arvovaatimuksilta kun sukupuoli menettää merkityksensä? Sukupuolella joko on väliä tai ei ole mutta molemmat eivät voi olla totta samaan aikaan.

  1. Niin, ihminen voi perustaa totuuskäsityksensä teoriaan ja elää vihkossa, tai elää reaalitodellisuudessa, totuuden jälkeisessä ajassa vuonna 2023 jKr.

Kommentoi