Turhimmat teevee ohjelmat

Aivan ehdoton ohjelma jota ei tarvitse näyttää julkisuudessa on kaiken maailman gaalat olivat sitten mitä hyvänsä

Voihan ne gaalat pitää mutta paljonko kiinnostaa ketään tavallista ihmistä tuskinpa niitä löytää kadulla

SItten tuo toinen kuka on keksinyt puoli seitsemän ohjelman jota sitten näytetään muinakin aikoina jopa puolen yön jälkeen

Siinä sitten haastatellaan jotain ihmistä joka henkilönä voi olla kuka hyvänsä useimmiten totaalisen tuntematon

Nuot vois poistaa ohjelmistosta kokonaan tietysti kun asiaa kyselee espalla vaikkapa niin totta kait ne ovatkin suosittuja tuskinpa ovat kuitenkaan

Nyt kun maksamme täyden yle veron emme saa muuta ohjelmistoa kun uusinta uusinta onko se sitten oikeaa asiaa

Ei ole mistään kohtaa eikä se siksi tule mitä espan kyselyt julki tuo soommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

7 vastausta artikkeliin “Turhimmat teevee ohjelmat”

 1. Saa televisiosta sentään enemmän, kuin esim. Aamulehdestä, jonka vuosikerran juuri eilen ( 493,50 ) maksoin. Minulta menee korkeintaan puoli tuntia vuorokaudessa kun sen luen. Tietysti se on ihan oma vikani, kun älyttömyydessä maksan.

  1. Minä lopetin tilaamisen kun laittoivat minulle jatkuvaksi tilauksen se ei minulle kelvannut nelisen vuotta on mennyt ilman Aamulehteä
   Nyt en edes harkitse kun Aamulehti on osana Erkon dynastaa terv tepivaari

  2. Vaikken telkkaria (enkä gaalaviihdettäkään) katso, tunnen onnellisuutta siitä, että olen saanut elää ja tuntea ajan, jossa aamiaispöydässä rapisi ja tuoksui paperinen lehti. Varsinkaan lapsena en ollut aamu-ihmisiä, joten hiljaa, rauhassa lehteään lukeva ihmishahmo oli kuin keidas inhottavan aamuhälinän keskellä.
   Edelleen, jos olen kovin stressaantunut, kaivan netistä jonkun ASMR-videon, jossa verkkaisesti käännellään ja rapistellaan paperisia sivuja tai lehtiä. Tätä kuuntelen pimeässä huoneessa kunnes koira tökkää nenällään valon päälle. 🙂

 2. Ensimmäiseksi lopettaisin Salkkarit ja Sohvaperunat. En perustele mutta ärsyttävät, on pakko heti vaihtaa kanavaa jos jompi kumpi näistä rupeaa tulemaan.
  En hyväksy myöskään että verorahaani käytetään niin paljon viihteeseen, kilpaillen kanavien kanssa jotka elävät tai kuolevat viihteensä varassa.
  Ja sitten nämä pelit ja leikit joissa aina sama kaarti linssiluteita yrittää juontajien kanssa olla mahdollisimman nokkela ja nauraa räkättävät jokaisen puheenvuoron päälle. Vanhanajan kunnon sarjat ja sketisiohjelmat ovat tykkänään lopetettu.

  Joku saattaisi yllä kirjoitetusta arvella että olen vanhuuttani jäykistynyt ilonpilaaja mutta pois se minusta oikea ilo pitää saada pintaan vaikka sydän märkänis.

 3. No eipä ole nuotkaan mitään ohjelmia paljon on turhaa teeveen puolella terv tepivaari

 4. Typerin ohjelma on sohvaperunat. Mitä mieltä katsoa sohvalla lojuvia ihmisiä katsomassa tv-ohjelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *