Emma se on emmakin…

Vuoden Emma skaalassa eniten palkintoja sai Bess. Yksi asia mikä herättää huomiota niin tämä nainen ei ole mikään lauta tai anorektikko kuten nykyään tapana on. Hienoa että hänet palkitaan, en juuri moisesta musiikkityylistä ole kiinnostunut mutta kyllä osaa hyvin asiansa hoitaa, siitä täysi 10+

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/ebcad2d9-8c7b-4740-b688-7c87cff025a3

”Vuoden 2022 Emma-palkinnot on nyt jaettu – katso listasta kaikki voittajat!”

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/ebcad2d9-8c7b-4740-b688-7c87cff025a3

Muutakin kuin ruudinsavuista uutisointia…

6 vastausta artikkeliin “Emma se on emmakin…”

  1. Huolimatta meetoo- ja femakkolauman rähinän riskistä totean, että on näyttävä nainen, jota ihan mielellään katsoo ja kuuntelee..

  2. Enpä omista tai katso teeveetä tai viihdeohjelmia, enkä gaaloja, kuten en myöskään tämän Bessin mitään laulantaa ole kuunnellut, mutta naiskäsityksiin sen verran voin kommentoida, että on hienoa kun on erilaista kehollisuutta, eikä kaikkien ole orjallisesti pakko osallistua aikamme kahlitsevaan terveysvouhotukseen, vaan voi myöskin nauttia elämästä.

    Itse olen omalla tavallani hedonisti ja aistimaailma on minulle merkityksellinen osa ihmisyyttäni. Sen ei tarvitse merkitä ihmisten esineellistämistä ulkonäöllisesti, vaikka itse olen nauttinut hyvännäköisen, pitkähiuksisen miehen suutelemisesta niin, että hänen hiukset ovat valuneet kuin verhoksi kasvojemme ympärille 🙂 tai joku kahvin maku toisen huulilla. Tai pehmeä, syvä mies-ääni. Tai ihmisen hymy ankean ruokakaupan hälinässä, joka lämpö uppoaa aika syvälle jonnekin sielun syvyyksiin. Ei älyllistämisen kulttuurilla eikä terveysintoilulla voi tai tule näitä asioita mitätöidä.

    Ihminen on kaunis sellaisena kuin on.

  3. ”Epikurolaisuus oli hedonismin tunnetuin edustaja antiikin filosofiassa. Epikuros painotti rauhallista mielihyvää ja ”halun vähentämistä”. Epikurokselle nautinto oli kärsimyksen poissaoloa (aponia). Hän itse eli hyvin niukasti ja söi lähinnä leipää. Epikuros piti suurimpana ilona ystävien kanssa keskustelemista. Sen sijaan monet Epikuroksen seuraajat painottivat aistinautintoja, mistä epikurolaisuuden maine on kärsinyt.”

    (Wikipedian tekstistä otsikolla ”Hedonismi”)

  4. Kyllä ne gaalansa voivat pitää mutteipa sitä tarvii teeveehen laittaa se kun on jonkin asteen pelle ohjelma terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *