Demokratian kujanjuoksu – keppihevosena rasismi

About viikko sitten oli Lapin Kansan mielipidesivulla tällainen tekstiviesti: ”Koska yli 600 000 suomalaista äänesti väärin, totuusmedia on päättänyt kaataa hallituksen.”
Alla nimimerkki Lars.
Eipä tainnut Lars(kaan) arvata kuinka massiiviseksi menee tämä totuusmedian journalismin häpäisy.

🧛‍♀️🧛‍♂️

Yle rummuttaa kiihkeästi hallituksen vastaista mielenosoitusta, jonka pääjuontajana toimii Ylelle pitkään työskennellyt vihreiden riveissä politikoiva aktivistitoimittaja.

”Helsingissä järjestetään ylihuomenna mielenosoitus, johon poliisi odottaa tuhansia osallistujia”

”Helsingissä marssitaan rasismia vastaan sunnuntaina”

”Rasisminvastainen mielenilmaus iltapäivällä Senaatintorilla – Yle seuraa suorana”

Siinä muutamia Yleisradion otsikoita viime päiviltä. Ne saattavat ensi alkuun näyttää uutisilta, mutta tosiasiassa ne ovat mielenosoituksen mainoksia. Yleisradio on koko kesän ajan tuputtanut kaikista kanavistaan rasisminarratiivia, joka kulminoituu nyt nähtävään mielenosoitukseen. Mielenosoitus on luonnollisesti ajoitettu hallituksen luottamusäänestyksen alle.

https://www.suomenuutiset.fi/yle-markkinoi-vimmatusti-hallituksen-vastaista-mielenosoitusta-tilaisuuden-juontaa-ylelle-pitkaan-tyoskennellyt-aktivistitoimitta

Lähteet: Suomen Uutiset 3.8.2023.

14 vastausta artikkeliin “Demokratian kujanjuoksu – keppihevosena rasismi”

 1. ”Ylen taktiikkana on kierrättää kiihkeitä aktivisteja välillä toimittajina ja välillä asiantuntijahaastateltavina. Roolit vaihtuvat päivittäin. Kun kasvot ovat tulleet suurelle yleisölle tutuiksi, onkin aika singahtaa politiikkaan.

  Yleisradio tarjoaa positiivisia julkisuuspalveluita ainoastaan punavihreän laidan aktivisteille. Isänmaallisten, oikeiston ja konservatiivien edustajat saavat päinvastaisen kohtelun. Mediayhtiön tavanomainen toimintatapa on yrittää lyödä kaksi kärpästä samalla lyönnillä – se lykkii punavihreitä aktivisteja julkisuuteen nimenomaan lyömään poliittisia vastustajiaan.

  Ylen toiminta lipuu vähin erin samaan suuntaan kuin 1960-1970-lukujen taitteessa. Silloin Yleisradio otti tehtäväkseen suomalaisen yhteiskuntajärjestelmän muuttamisen kohti Neuvostoliiton tarjoamaa mallia. Ohjelmiin hivutettiin entistä enemmän sosialismia ja vallankumouksen ihailua.

  On luonnollista, että Yleisradio kiistää jyrkästi tavoitteensa hallituksen kaatamisesta. Tämä kuuluu pelikirjaan. Sen on jatkuvasti uskoteltavansa olevansa neutraali toimija, joka tarjoaa monipuolisia näkemyksiä yhteiskunnasta.”

 2. ”Suitsuttaminen kuuluu osana ortodoksisen kirkon jumalanpalvelukseen (mm. liturgiassa, vigiliassa, hautauspalveluksessa, vedenpyhityksessä, jne.). Suitsuttamisia tapahtuu palveluksen aikana useita.

  Aina ennen suitsuttamista ottaessaan suitsutusastian eli kadilon pappi lukee rukouksen:

  ”Me tuomme Sinulle, Kristus, Jumala, suitsutusta hengellisenä suloisena tuoksuna. Ota se vastaan pyhälle ylitaivaalliselle uhrialttarillesi ja lähetä meille kaikkein pyhimmän Henkesi armo.”
  Suitsuttaessaan pappi lukee psalmin 51.”

  (Ortodoksi.net)

 3. ”Rasismin vastaisessa mielenosoituksessa oli kyltti, jossa viitattiin Purran ja Orpon mestaamiseen – Näin kommentoi järjestäjä:” – Iltalehden otsikko 4.9.

  Varmaan sitä parempaa väkivaltaa.

  1. … ja paskan marjat ! Tuo on silkkaa pilkkaa Orpolle ja Purralle ja huomioarvon haku ilman todellista ajatustakaan väkivallasta. Eli suomeksi kaataa hallitus !
   Hallitushan leikkaa, miksei leikata Orpo ja Purra pois hallituksesta. Ootte te pöllöjä !

 4. Jos uuskommunistit ja eliitin edusmiehet haluavat, että Perussuomalaisia äänestää seuraavissa parlamentti – ja kuntavaaleissa liki miljoona suomalaista, se tällä menolla onnistuu.

 5. Politico-nettilehden taloustoimittaja Hannah Brenton ennustelee, että brittipoliitikko Nigel Faragen aloittama taistelu ”tiedostavaa kapitalismia” vastaan tulee saamaan taakseen monia EU-kriittisiä puolueita eri maissa. Toimittaja näkee tässä aivan uuden ”pelikirjan” populistipuolueille.

  Tiedostava kapitalismi (”woke capitalism”) viittaa siihen, että monet suuryritykset ovat nykyään kiinnostuneempia woke-ideologian edistämisestä kuin tavallisten asiakkaidensa arkisista asioista. Joissakin tapauksissa tämä on kostautunut, kun asiakkaat ovat ryhtyneet boikotoimaan wokettavaa yritystä tai tuotemerkkiä.

  https://www.suomenuutiset.fi/tagi/nigel-farage/

 6. ”Perussuomalaisten kansanedustaja Teemu Keskisarja kertoo haastattelussa hallitusohjelman kirjauksesta missä käsitellään Yleisradion rahoitusta, asian käsittelyyn perustetaan parlamentaarinen ryhmä.

  Parlamenttaarisessa ryhmässä on tarkoitus käsitellä Yleisradion ”salattua” kulurakennetta jota pidetään salassa osakeyhtiölain turvin. Haastattelussa Keskisarja ottaa tiukasti kantaa myös rasismi keskusteluun ja ylipäätänsä käsitteeseen mikä on rasismia.” – NykySuomi 3.9.2023.

 7. Kun katsoo, kuuntelee ja lukee tuon NykySuomen videon/artikkelin kommentteineen, ei jää epäselväksi miksi Totuusmedia Haluaa Kaataa Nykyisen Hallituksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *