Hyi Hyi sitä Riikka Purraa!

”Kun yksi perussuomalaisia koskeva kohu sammuu, media nostaa estradille uuden. Nyt kohistaan Riikka Purran ”mustia säkkejä” koskevasta 2019 kirjoituksesta. Media luo kuvaa tekstin kyseenalaisuudesta, ja jättää tyystin kertomatta, mistä Purran blogikirjoituksessa oli kyse. Purra ei moiti burkhaan pukeutuneita naisia. Hän moittii patavanhoillista islamia, joka pakottaa naiset asuun, joka peittää heidän inhimilliset piirteensä. Moitteita Purra antaa myös suomalaisille monikulttuuri-intoilijoille, jotka eivät millään tunnu hahmottavan ilmiselvää tasa-arvo-ongelmaa.”

https://www.suomenuutiset.fi/purra-kirjoitti-mustista-sakeista-kaksi-kertaa-ja-kritisoi-molemmissa-rajusti-aarivanhoillista-islamia-joka-pakottaa-n

Hyi hyi sitä Riikkaa! Hän kun astui vihervasemmiston ja kulttuurimarxismin varpaille puolustaessaan länsimaihin muuttaneiden islamilaisten naisten oikeuksia. Ei sellaista saa tehdä! Islaminuskoisilla naisilla on oikeus käyttää ”säkkejä”, huiveja ja muita naisten alisteista asemaa kuvaavia vaatteita ja tunnuksia. Heillä on myös oikeus tulla tarvittaessa kunniamurhatuksi ja ehkä myös ”oikeus” joutua nuorena tyttönä alapäästään silvotuksi (vaikka sitä ei sanotakaan ääneen).

6 vastausta artikkeliin “Hyi Hyi sitä Riikka Purraa!”

 1. http://www.lokakuunliike.com/ll-uutiset/tyttojen-silpomiseen-ei-uskalleta-puuttua-suomessa

  Tyttöjä viedään Suomesta silvottaviksi.


  Tytön ympärileikkauksella (tytön sukuelinten silpominen) tarkoitetaan kulttuurisista tai muista ei-hoidollisista syistä tehtäviä toimenpiteitä, joihin liittyy ulkoisten sukuelinten osittainen tai täydellinen poistaminen tai niiden vahingoittaminen jollain muulla tavalla.

  Tyttöjen ympärileikkauksia eli silpomisia on neljää päätyyppiä. Äärimmäisessä muodossa, infibulaatiossa eli faraonisessa ympärileikkauksessa leikataan pois osittain tai kokonaan klitoris ja häpyhuulet ja ommellaan silvottu alue kiinni. Usein toimenpide tehdään epähygieenisissä olosuhteissa kouluttamattoman henkilön toimesta.

  Silpominen vaarantaa/tuhoaa tytön lisääntymis- ja seksuaaliterveyden, altistaa mielenterveysongelmille, toistuville tulehduksille, haavojen kroonistumiselle, lapsettomuudelle ja HIV- tartunnoille, tekee virtsaamisesta ja ulostamisesta kivuliasta ja synnyttämisestä hengenvaarallista. Ympärileikkauksesta aiheutuva jäykkäkouristus, infektio tai shokki voi aiheuttaa tytön kuoleman. (WHO 2011: 2.)

  Tyttöjen ympärileikkaus on Suomessa rikos, samoin tyttöjen lähettäminen ulkomaille leikkausta varten.
  Fenix Helsinki ry:n selvitys kertoo, että tyttöjä kuitenkin viedään Suomesta ulkomaille sukupuolielinten silpomista varten.

  Fenix Helsinki -yhdistyksen selvityksessä haastatellut kritisoivat sitä, että esimerkiksi neuvolassa ei ole edes otettu asiaa puheeksi eivätkä viranomaiset osaa tai uskalla puuttua asiaan. Taustalla on selvityksen tekijöiden mukaan myös ylikorostunut kulttuurisensitiivisyys.

  Eräänkin ympärileikatun naisen ympärileikkauksesta ei ollut kysytty neljän raskauden aikana mitään.

  Toinen äiti kertoi lapsensa olleen jo usean viikon ikäinen, ennen kuin hoitohenkilökunta puhui asiasta. Äiti huomautti, että jos vasta tässä vaiheessa saa tietää ympärileikkauksen olevan laitonta, joku perhe saattaa jo ehtiä ympärileikata vauvan.

  1. Ja rasisti olet, jos otat kielteisen kannan jonkin maahan tulleen sakin ihmisoikeuksia rikkoviin tapoihin.

 2. Valtiovarainministeri Riikka Purran blogikirjoituksesta 5.3.2019 ”MAA JOKA TAANTUI” jaetaan Somessa kahta lausetta: ”Pääkaupunkiseudulla kävelee tunnistamattomia mustia säkkejä, jotka tunnistaa ihmisiksi vain siitä, että ne yleensä vetävät perässään pieniä ihmisiä. Espoolaisessa kirjastossa yksi musta säkki asettelee kirjoja hyllyyn. Kirjastossa – meidän hyvinvoinnin ja tasa-arvon instituutiossamme.”

  Mielestäni ennen arvostelua koko blogikirjoitus tulee lukea kokonaan, jolloin tekstikokonaisuudesta irroitettua tekstiä voi punnita tekstin osana koko blogin tarkoituksen kokonaisuudessa.
  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/rauno-taskinen/mustia-sakkeja-vaiko-ihan-jotain-muuta/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *