Israel- Gaza: Vasemmiston kaksinaamaisuus loistaa läsnäolollaan.

”Antikainen: Vasemmistoliitto levittää Hamasin propagandaa yhdessä STT:n kanssa – syyttää sairaalaiskusta Israelia ennen kuin iskun tekijää on edes selvitetty.

Perussuomalaisten kansanedustaja Sanna Antikainen ihmettelee, kuinka vasemmistoliiton kansanedustajat ovat tviiteissään vihjailleet lähes varmana tietona, että Israel olisi Gazan sairaalaiskun takana.”

”1900-luvun tunnetuimpia kansanmurhaksi kutsuttuja joukkomurhia olivat osmanien suorittama armenialaisten kansanmurha ja muiden kristittyjen kansojen, kuten assyrialaisten ja kreikkalaisten, hävitykset, hererojen ja namojen kansanmurha Namibiassa, Stalinin Neuvostoliitossa ja Maon Kiinassa suoritetut vähemmistökansojen kuten inkeriläisten hävitykset, natsien suorittama juutalaisten kansanmurha eli holokausti, punaisten khmerien Kambodžassa 1970-luvulla suorittama kansanmurha, sekä Bosnian kansanmurha ja Ruandan kansanmurha 1990-luvulla.”

Miksi juutalaisten kokema kansanmurha, Holokaustia, pidetään pahempana kuin muita kansanmurhia? Holokaustin totuusarvo on niin suuri, että sen kiistäminen on kielletty useissa maissa ja tullee kielletyksi myös Suomessa. Miksi? Entä miksi Suomen Yle tuuttaa lähes nonstoppina dokumenttiohjelmia natsien tekemistä hirmutöistä juutalaisia kohtaan. Kommunistien tekemiä konnantöitä Yle esittää vain silloin tällöin, näön vuoksi, vaikka kyseisen aatteen nimissä on tapettu enemmän ihmisiä kuin minkään muun ideologian tai uskonnon nimissä.
Mikä Holokaustista tekee niin erikoisen verrattuna muihin kansanmurhiin?

Selitykseksi on tarjottu mm. juutalaisten vaikutusvaltaa mielipiteisiin Hollywoodin kautta, kirjallisuuden ja juutalaiskristillisen kulttuurin kautta. He ovat herrakansaa, Jumalan valittu kansa, omasta mielestään, joka aikoo ja haluaa alistaa kaikki muut ihmiset ja kansat alamaisikseen, etc.

Uskon että oikeampi selitys on tämä: Holokausti on ainoa kansanmurha, jonka aiheuttaja ja syyllinen voidaan linkittää tehokkaasti nationalismiin. Länsimainen vasemmistovetoinen liberalismi (kulttuurimarxismi) tarvitsee kipeästi mustamaalattavaa nationalismia, jotta uuskommunismi saisi kunnolla ilmaa siipiensä alle. Fakta (?)

Olkoonkin että kansallissosialismi ei ole tervehenkistä, rakentavaa nationalismia vaan totalitaristinen ideologia, kommunismin sisaraate.
Kommunismi on marxilais-darwinistinen aate, kansallissosialismi on hegeliläis-darwinistinen aate.
Molemmat aatteet perustuvat utopiaan, vihaan ja ateismiin. Olkoonkin että Marx muokkasi kommunismista kristinuskon maallisen version ja olkoonkin, että kansallissosialismiin ujutettiin luontomystiikkaa ja hindulaisperäistä uskonnollisuuttakin. Darwinismi on molempien ideologioiden kovaa ydintä.
Lähteet: Suomen Uutiset 18.10.2023, Wikipedia.

21 vastausta artikkeliin “Israel- Gaza: Vasemmiston kaksinaamaisuus loistaa läsnäolollaan.”

 1. Terroristijärjestö Hamasin brutaali isku Israelia ja siviilejä vastaan oli Israelin oma 911 – verisin juutalaisiin kohdistuva hirmuteko sitten holokaustin.

  Kuolemanpartiot kulkivat järjestelmällisesti talosta taloon teurastamassa raakalaismaisesti äitejä, isiä, vauvoja, mummoja vain yhdestä syystä: sen takia, että he ovat juutalaisia.

  Kiihkouskovaiset terroristit eivät tyytyneet pelkästään murhaamaan viattomia ihmisiä vaan silpoivat ruumiita ja esittelivät niitä kirkkaassa päivänvalossa kaduilla, sylkivät niiden päälle ja riemuitsivat tekosistaan. Ihmiset pakotettiin katsomaan, kun heidän perheenjäsenensä teurastettiin heidän silmiensä edessä; naisia häpäistiin, raiskattiin, silvottiin.

  Tälle ei löydy perusteita – ei minkäänlaista syytä. Tämä on absoluuttista pahuutta.

  Silti monen, varsinkin vasemman laidan kommentaattorin reaktio Hamasin keskiaikaisen barbaariseen iskuun oli kuvottava.

  Black Lives Matter Chicago twiittasi iskun jälkeen tekstin “Me olemme Palestiinan puolella” ja kuvan laskuvarjosta. Siis samanlaisesta laskuvarjosta, jolla terroristit hyökkäsivät musiikkifestivaaleille.

  Kovan kohun jälkeen järjestö joutui poistamaan twiittinsä.

  “Olen nähnyt monien ikätovereideni jakavan kuvia kuolleista siviileistä ja juhlivan. Opettajat, lääkärit ja sosiologit jakavat iloisena kuvia ruumiista. Tämä saa minut voimaan pahoin”, kirjoitti Sydsvenskanin toimittaja.

  Suomessa Ylellä kesti monta päivää kutsua Hamasia oikealla nimellä: terroristijärjestöksi. Yle kutsui Hamasia pitkään äärijärjestöksi, terrori-iskua yllätyshyökkäykseksi ja siviilejä massamurhaavia terroristeja taistelijoiksi tai militanteiksi.

  Tässä Yle noudatti aluksi BBC:n linjaa: Britannian yleisradioyhtiö kieltäytyy edelleen täysin käsittämättömästi kutsumasta Hamasia terroristijärjestöksi. Lafka selittää linjaansa sillä, että se haluaa olla “puolueeton”.

  Tietysti myös vasemmalta laidalta löytyi hirvittävän iskun selittelijöitä ja niitä, jotka eivät tuominneet Hamasin kurkunleikkaajia, mutta alkoivat ryöpyttää Israelia. Nämä olivat osin samoja ihmisiä, jotka natsittelevat joka toista vastaantulijaa.

  He antavat hyväksyntänsä kylmälle juutalaisvihalle jättämällä tuomitsematta Hamasin iskun ja puolustelemalla sitä Israelin toimilla.

  Vasemmistoliiton kansanedustaja Veronika Honkasalo selitteli X:ssä terroristijärjestön veritekoja syyllistämällä Israelia:

  “Gazan järkyttävää tilannetta ei voi käsitellä irti Israelin laittomasta miehityksestä ja kansainvälisen oikeuden vastaisista siirtokunnista, joita se on laajentanut aggressiivisesti viimeisten vuosien aikana.

  Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson tuomitsi Hamasin iskut, mutta syytti samaan hengenvetoon Israelia. Häntä syytettiin Hamasin hirmutekojen ymmärtämisestä, kun hän kirjoitti X:ssä:

  “Hyökkäyksellään Hamas vie huomion pois siitä laajamittaisesta ja syvenevästä väkivallasta, mitä Israel on kohdistanut palestiinalaisiin miehitetyllä alueella.”

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7de21bbc-936e-4219-b0ff-fadd6d0f59ab

  1. Heh, sinähän se oletkin ihan paras moittimasn muita sonnan levittämisestä 🤣🤣🤣

   Mikähän muutoin esim. tuossa Ukkolan kirjoituksessa on sitä sontaa?

   Miksi yrität kieltää vasemman siiven Hamas sympatiat ja räikeän antisemitismin?

   1. Kuka hemmetti mitään Hamasin tekoja kiistää. Kuka kiustää eteikö Israelilla ole oikeus puolustautua. Kuka kiistää, ettekö väkivalta koske kaikkia.

       1. ”Hekikökohtaisuus alkaa, kun äly päästä loppuu asian komnentointiin.”

        Aiotko joskus alkaa asioiden kommentoinnin trollaamisen sijaan?

    1. ”Kuka hemmetti mitään Hamasin tekoja kiistää. Kuka kiustää eteikö Israelilla ole oikeus puolustautua. Kuka kiistää, ettekö väkivalta koske kaikkia.”

     Lukee Ukkolan tekstin niin ei tarvitse puhua läpiä päähänsä.

     1. Honkasalohan on ihan oikeassaa. Hamasin väkivaltaa ei voi irrottaa Israelista, ei Fatahista, ei Hizzbollahista, ei Gazasta. Kaikki väkivalta liittyy toisiinsa ja kaikkeen. Mittari on vain erilainen sodan säännöistä.

 2. Varsin pitkään kestäneen vasemmistovetoisen liberalismin (kulttuurimarxismin) seurauksena aika monet ovat ehdollistuneet näin ikään: kun he kuulevat sanat perussuomalainen, ruotsidemokraatti, nationalismi tms., he rupeavat kuolaamaan – vihasta.

 3. Suurin virhe tuolla on siinä että YYKOON olisi pitänyt alunperin tehdä kaksi valtiota tuolle alueelle
  Jatkossakin on tilanne että tasasin välein siellä raketit lentelee terv tepivaari

  1. YK ei voi tehdä valtioita. YK antoi vain ehdotuksen. Juutalaiset sen hyväksyivät, arabit uskoivat sotimalla saavansa kaiken. Mikään sovintoesitys ei ole arabeille senkään jälkeen kelvannut. Aina on odotettu parempaa, mutta huonompaan suuntaan asiat ovat arabien kannalta vaan menneet: arabien hyökkäyssodat ovat päätttyneet heidän tappioonsa ja Israelin laajentumiseen.

   1. No teki kyllä Israelin valtion koska se ehdotus oli yykoolta tullut terv tepivaari

    1. Eikä tehnyt. Jos YK ei olisi antanut ehdotustaan niin arabit olisivat hyökänneet juutalaisten kimppuun joka tapauksessa ja hävinneet. YKn ehdotus ei muuttanut mitään. Se on vain moraalinen tuki Israelille koska se osoittaa että olisi ollut mahdollista tehdä sovintoratkaisukin mutta arabit sen hylkäsivät. YK ei antanut juutalaisille kuitenkaan mitään apua.

 4. Pakko myöntää että tämä julkinen keskustelu kyllä siirtää omiakin sympatioita yhä enemmän Israelin suuntaan. Ei se heille puhtaita papereita anna tai synneistä vapauta, mutta on se nyt jukolauta että pikkulapsia murhaavia, raiskaavia ja kidnappaavia terroristeja pitää juhlistaa.

  Vapaassa maassa se on toki sallittua. Ja pitääkin olla. Mutta sallittua on myös katsoa moista toimintaa nenävartta pitkin.

  1. Sehän on päivän selvä, että Israel on se, joka ratkaisee pelin ja sen pitää näin tapahtua. Minkään muun tahon ei pidä päästä niskan päälle, vaikka julmaa touhua se on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *