Kommentointijärjestelmässä väliaikaisratkaisu

Tepi sen huomasi jo aiemmin. Koitin tänään selvitellä. Kommentointijärjestelmässä on jokin vika joka ei omin avuin selviä. Koska siitä rahaa on maksettu, laitoin tukipyynnön nyt vetämään.

Toistaiseksi kommentointi sujuu vain kirjautuneena sisään, ei sometunnuksilla.

Päivitän tilannetta kun lisää kuuluu.

8 vastausta artikkeliin “Kommentointijärjestelmässä väliaikaisratkaisu”

 1. Heikki, FB-kirjautuminen poistettiin jo toista vuotta sitten. Se on epäluotettava ja järkyttävän kallis. Google-kirjautuminen toimii.

  1. Kun on kirautunut ulos tai järjestelmä on sen tehnyt, uudelleen kirjautuminen on kyllä aika seikkailu joko googlen, wp:n tai millä joillakin niistä on kirautunutkaan.
   Joskus tulee joku J- tunnus tai oma kuva tms.. Ei missään ole näin sekavaa, jos vain ei kirjaudu tai joudu ulos järjestemästä.
   Minä pääsen useimpiin muihin WP-alustoihin Alma/HS, Fb- tunnuksin helposti.

 2. Kyllä minä kirjaudun tunnuksella ja salasanalla, niinkuin aina ennenkin. Ainoastaan tuo kommenttilaatikko on uutta ja julmetun suuri. Tässä nyt on mennyt varmaan kirjautumattomat ja kirjautuneet jollain lailla sekaisin. Ihan hyvin toimii muuten.

 3. Joo tosiaan kirjautua voi:
  – tunnus/salasana
  – google
  – microsoft
  – wordpress (tämä tulee itse alustasta)

  Ja kommenttilaatikko on isompi koska se on tosiaan eri ohjelmisto nyt. Heti kun saavat korjatuksi, palautan tutun ja turvallisen.

  Heikillä voin vain todeta, että Alma Medialla on verrattain paljon isompi budjetti kuin meillä. Tuo olisi vähintään 500 euroa vuodessa toi fb-kirjautuminen. Se tuplaisi palvelun kustannukset. Lisäksi on ongelma ettei sitä voida itse koskaan testata, koska kellään meidän yhdistyksen tekniikkatiimistä ei ole fb-tunnuksia.

 4. Nyt on korjattu. Vähän uuden näköinen tuo käyttöliittymä mutta peruskommentointi on tuttua ja turvallista – valintoja tulee lisää mutta niitä ei ole pakko käyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *